ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توئیت جدید بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه

سخنگوی وزارت امور خارجه، در پیامی که در شبکه ایکس به نکات مهمی در خصوص دشمنی با خدا و رسولش پرداخته است.
کد خبر: ۱۳۶۵۶۴۲
| |
3759 بازدید
توئیت جدید بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه

به گزارش تابناک؛ اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در پیامی که در شبکه ایکس منتشر کرد، آیاتی از سوره مبارکه مجادله را در وصف افرادی که تحت تسخیر شیطان قرار دارند، به اشتراک گذاشت. وی با اشاره به این آیات، به نکات مهمی در خصوص دشمنی با خدا و رسولش پرداخته است.

بقائی در این پیام نوشت: «شیطان بر آنان مسلّط شده و یاد خدا را از خاطر آنها برده؛ آنان حزب شیطانند! بدانید حزب شیطان زیانکارانند! (۱۹) کسانی که با خدا و رسولش دشمنی می‌کنند، آنها در زُمره ذلیل‌ترین افرادند! (۲۰) خداوند چنین مقرر داشته که من و رسولانم پیروز می‌شویم؛ چرا که خداوند قوّی و شکست‌ناپذیر است! (۲۱)»

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار