صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بزرگترین قبرستان کشتی در جهان

از دههٔ ۱۹۸۰ تاکنون، بیش از ۸۰۰۰ کشتی در اینجا اسقاط شده‌اند و در سال‌های اوج، همین یک خط ساحلی حدود یک‌سوم بازیافت کشتی‌های جهان را انجام داده است.
کد خبر: ۱۳۴۳۸۴۱
| |
7020 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از عصرایران؛ در الانگ (ساحل غربی هند) نفتکش‌ها، کشتی‌های باری و کشتی‌های تفریحی بازنشسته عمداًبه ساحل رانده می‌شوند تا قطعه‌قطعه و اوراق شوند. از دههٔ ۱۹۸۰ تاکنون، بیش از ۸۰۰۰ کشتی در اینجا اسقاط شده‌اند و در سال‌های اوج، همین یک خط ساحلی حدود یک‌سوم بازیافت کشتی‌های جهان را انجام داده است. لاشه‌های فلزی مرده به میلیون‌ها تُن فولاد تبدیل می‌شوند؛ فولادی که باقی نمی‌ماند، بلکه دوباره به شکل ساختمان‌های جدید، ریل‌ها و بنادر بازمی‌گردد. قبرستان کشتی الانگ نشان می‌دهد که چگونه تجهیزات قدیمی، ثروت نو و تجارت جهانی به‌طور نزدیک با یکدیگر مرتبط هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار