پسر ۹ ساله سایت فروشگاه بازیهای آنلاین را هک کرد!
فرمانده انتظامی ممسنی فارس گفت: پسربچه ۹ ساله که با هک و نفوذ به سایت فروشگاه بازیهای آنلاین در این شهرستان اقدام به خرید کرده بود شناسایی شد.
کد خبر: ۱۲۷۵۲۴۸
| | 3151 بازدید

سرهنگ سیدمحمد صدرایی نژاد گفت: فردی با در دست داشتن شکایت قضایی به پلیس فتا مراجعه کرد و اظهار داشت که شخصی ناشناس اقدام به هک سایت حساب فروشگاه بازیهای آنلاین او کرده و ۴۲۰ میلیون ریال از محصولات سایت را برداشت کرده است.
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، وی افزود: کارشناسان پلیس فتا با اقدامات فنی و کارشناسی نسبت به بررسی سایت اقدام کردند که مشخص شد سایت مذکور دارای باگ امنیتی (حفره امنیتی) است و متهم با سوء استفاده از این نقص، اقدام به ورود و برداشت محصولات بازیهای آنلاین کرده است.
فرمانده انتظامی ممسنی گفت: با اقدامات فنی و کارشناسی متهم که پسر بچهای ۹ ساله و ساکن یکی از شهرهای شمال شرق کشور بود شناسایی و در تماس تلفنی با والدین وی ضمن اقرار به این اقدام حاضر به جبران خسارت به شاکی شدند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟




