صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تجارت ایران و آمریکا ۱۰۳ درصد افزایش یافت!

دفتر آمار آمریکا در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد که مبادلات تجاری ایران و آمریکا در سه ماه نخست سال جاری میلادی به ۲۷.۷ میلیون دلار رسیده است.
کد خبر: ۱۲۳۶۳۱۶
| |
3315 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، دفتر آمار آمریکا در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد که مبادلات تجاری ایران و آمریکا در سه ماه نخست سال جاری میلادی به ۲۷.۷ میلیون دلار رسیده است. این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۱۰۳ درصد افزایش داشته است. در ماه‌های ژانویه تا مارس سال ۲۰۲۳ تجارت دو کشور ۱۳.۶ میلیون دلار اعلام شده بود.

رشد دو برابری تجارت ایران و آمریکا در سه ماهه نخست ۲۰۲۴ در حالی است که در ۱۲ ماهه سال گذشته نیز تجارت دو کشور با رشد ۸ درصدی مواجه شده به ۶۱.۲ میلیون دلار رسیده بود.

بر اساس این گزارش در سه ماه نخست ۲۰۲۴ صادرات آمریکا به ایران رشد ۷۷ درصدی داشته است. در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۱۳.۴ میلیون دلار کالا از آمریکا به ایران صادر شده بود که این رقم در مدت مشابه امسال به ۲۳.۸ میلیون دلار افزایش یافته است.

واردات این کشور از ایران در سه ماهه نخست امسال نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ برابر شده و از ۰.۲ میلیون دلار در سه ماهه سال ۲۰۲۳ به ۳.۹ میلیون دلار در سه ماهه نخست ۲۰۲۴ رسیده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان