صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اختلالات دریای سرخ به سراغ چای انگلیس آمد

عرضه چای بریتانیا به دلیل مشکلات لجستیکی دریای سرخ با اختلال مواجه است.
کد خبر: ۱۲۲۱۷۱۳
| |
3728 بازدید

به گزارش ایسنا، پس از هشدار در مورد خطر عرضه ناشی از اختلالات حمل‌و نقل در دریای سرخ، بریتانیایی‌ها ممکن است مجبور باشند با کمبود برخی از انواع چای، یکی از نوشیدنی‌های مورد علاقه در این کشور مقابله کنند.

کنسرسیوم خرده‌فروشی بریتانیا گفت که برخی از خطوط چای سیاه، با اختلال موقت مواجه شده است و یک منبع صنعتی اظهار کرد که برخی از خطوط طعم‌دار نیز با اختلال داشته است.پس از چند مورد هشدار پوشاک برای مشکلات دریای سرخ که تجارت بین آسیا و اروپا را کاهش داد، هشدار برای اولین‌بار برای یک کالای غذایی است.

طبق گزارش رویترز، بریتانیا، پنجمین واردکننده بزرگ چای در جهان، بیش از نیمی از چای وارداتی خود را از کنیا و هند تامین می‌کند و این امر آن را به مسیر دریای سرخ وابسته می‌کند. چای فرآوری‌نشده برای پردازش و بسته‌بندی به بریتانیا ارسال می‌شود و به این ترتیب بریتانیا به دهمین صادرکننده بزرگ جهان تبدیل می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟