ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تداوم شناورسازی ساعت کاری اداره‌ها

استاندار تهران با تأکید بر اینکه طرح شناورسازی ساعت کاری ادارات در حال حاضر اجرا می شود و تداوم خواهد داشت، گفت: مدارس طبق برنامه گذشته با همین ساعت‌ها تنظیم می شود.
کد خبر: ۱۱۹۳۲۶۶
| |
3446 بازدید
تداوم شناورسازی ساعت کاری اداره‌ها

به گزارش تابناک، علیرضا فخاری گفت: طرح شناورسازی ساعت کاری اداره‌ها در حال حاضر اجرا می‌شود و تداوم خواهد داشت.

وی افزود: از ساعت ۷ تا ۹ صبح برای افرادی که می‌توانند وقت خود را تنظیم کنند به مسئولین ادارات این اختیار داده شده که نسبت به اعمال شناورسازی آغاز به کار اقدام کنند.

استاندار تهران اظهار کرد: مدارس طبق برنامه گذشته با همین ساعت‌ها تنظیم می‌شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟