ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دومین انصراف بازیکنان عراقی: فسخ منتظر با استقلال

کد خبر: ۱۱۸۶۸۹۸
| |
9105 بازدید

یک رسانه عراقی مدعی شد؛ احتمال فسخ قرارداد منتظر محمد با استقلال وجود دارد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ در حالی که امروز یکی از بازیکنان عراقی شاغل در ایران با وجود قراردادش، همکاری با مس رفسنجان را یکطرفه و به بهانه واهی شخصی قطع کرده بود، حالا شنیده می‌شود دومین ستاره عراقی هم تصمیم به فسخ قرارداد با استقلال گرفته است.

شبکه تلویزیونی «الرابعه» عراق گزارش داد؛ منتظر محمد دچار مشکل شده است. باشگاه استقلال تهران با توجه به بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی‌اش برای ثبت بازیکنان جدید خود از جمله منتظر محمد با مشکل مواجه شده است. 

مدیریت این باشگاه در تلاش است مشکل را حل کند و در صورت عدم رسیدگی به این موضوع، منتظر محمد می‌تواند با توافق طرفین برای فسخ قراردادش اقدام کند.

 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار