ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آخرین وضعیت محور مسدود شده کرج - چالوس

مدیرکل امور عملیات راهداری و مدیریت بحران گفت: احتمال بازگشایی محور مسدود شده کرج_چالوس تا چند روز آینده در صورت تایید شدن ایمنی وجود دارد.
کد خبر: ۱۱۸۰۵۲۱
| |
7104 بازدید
آخرین وضعیت محور مسدود شده کرج - چالوس


به گزارش تابناک، غلامعباس بهرام نیا افزود: طی دو هفته گذشته براثر سیل محور کرج _ چالوس همچنان از میدان امیر کبیر تا شهرستانک به صورت رفت و برگشت مسدود است و عملیات ریزش برداری وپاکسازی  گل ولایی در آنها در حال انجام است و  گل و لای که درون تونل ها نفوذ کرده بود به صورت کامل پاکسازی شده است.

به گفته او، ماشین آلات و مدیریت بحران بخشی از جاده که براثر شدت سیل تخریب شده بود، مشکلاتی ایجاد کرد که خوشبختانه با کمک نیروهای راهداری در حال ترمیم  آن هستیم  و با تجهیزاتی که در حال کار است تا اوایل هفته آینده این محور را بازگشایی خواهد شد.

وی اضافه کرد: بخشی از محور آبشستگی داشته و همین امر باعث تخریب دیوار و آسیب دیدگی تاسیسات تونل ها شده است که در حال ترمیم و ایجاد ایمنی مناسب برای تردد خودروها هستیم.

بهرام نیا ادامه داد: طی یکی تا دو روز آینده در صورتی که مشکلی ایجاد نشود، با استفاده  از امکانات و تجهیزات مسیرها مرمت و بازسازی می شود که براین اساس احتمال بازگشایی آن وجود دارد.

او افزود:  تمامی تابلو ها وعلائم  به صورت کامل تخریب شده  که با توجه به آبشستگی شانه های خاکی و تخریب مسیرها برآورد اولیه برای خسارت های ایجاد شده حدود ۳۰۰ میلیارد تومان ارزیابی شده است.

 مدیرکل امور عملیات راهداری، ماشین آلات و مدیریت بحران  تاکید کرد: تا زمانیکه به صورت اساسی ترمیم نشود و از لحاظ ایمنی مورد تایید پلیس قرار نگیرد امکان باز شدن آن وجود ندارد.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟