ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

یک ایرانی نایب‌رئیس بدمینتون آسیا شد

کد خبر: ۱۱۷۳۱۴۲
| |
3816 بازدید

سرپرست فدراسیون بدمینتون ایران به عنوان نایب رئیس کنفدراسیون آسیا انتخاب شد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از روابط عمومی فدراسیون بدمینتون؛ مجمع انتخاباتی کنفدراسیون بدمینتون آسیا امروز برگزار شد و رئیس، نواب رئیس، دبیرکل و خزانه‌دار این کنفدراسیون به مدت 4 سال انتخاب شدند.

در ابتدای این مجمع رؤسای کمیته‌ها گزارش سال گذشته را ارائه دادند که در آن، محمدرضا پوریا گزارش کمیته قوانین مقررات را ارائه کرد و این گزارش مورد تصویب اعضا قرار گرفت.

در پایان انتخابات «کیم جونگ سو» از کره جنوبی به عنوان رئیس، «کنی گوچی کیونگ» از مالزی به عنوان دبیرکل و «جاسم کنزو» به عنوان نماینده آسیا در فدراسیون جهانی انتخاب شدند. همچنین محمدرضا پوریا سرپرست فدراسیون بدمینتون و رئیس کمیته قوانین و مقررات آسیا با 34 رای به مدت 4 سال به عنوان نایب رئیس آسیا انتخاب شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار