ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نجات از دست سکوهای خشمگین با گل دقیقه ۹۲

برد علیمنصور در اولین بازی‌اش در فولاد با خوش‌شانسی

این نخستین دیدار فولادی‌ها با سرمربیگری علیرضا منصوریان بود که نوار شکست‌های آنها را پس از سه باخت متوالی در لیگ پاره کرد
کد خبر: ۱۱۶۶۱۰۹
| |
11802 بازدید

در آخرین دیدار از هفته بیست‌ویکم  لیگ برتر فوتبال ایران، تیم‌های فولاد خوزستان و ملوان انزلی از ساعت 16 امروز (چهارشنبه) و در ورزشگاه شهدای فولاد به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری یک بر صفر فولاد به پایان رسید.

به گزارش تابناک ورزشی؛ وحید حیدریه تنها گل این مسابقه را در دقیقه 2+90 به ثمر رساند تا منصوریان در نخستین تجربه اش روی نیمکت فولاد خوش شانس باشد.

این نخستین دیدار فولادی‌ها با سرمربیگری علیرضا منصوریان بود که نوار شکست‌های آنها را پس از سه باخت متوالی در لیگ پاره کرد. البته هواداران فولاد استقبال خوبی از سرمربی جدید خود به عمل نیاوردند و شعارهایی علیه وی سر دادند.

شاگردان منصوریان با این برد، 27 امتیازی شدند و جای هوادار را در رده هشتم جدول گرفتند. ملوانان نیز با 22 امتیاز در جایگاه دوازدهم جدول ماندنی شدند.

میثم حیدری داور این مسابقه به مجید عیدی از ملوان کارت زرد نشان داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار