صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دو کشته در پی سرقت از فروشگاه مواد غذایی آمریکا

یک سارق مسلح و نگهبان امنیتی یک فروشگاه زنجیره‌ای مواد غذایی پس از تبادل آتش به سوی همدیگر کشته شدند.
کد خبر: ۱۱۴۸۸۰۲
| |
3428 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از ای بی سی، به گفته پلیس آمریکا صبح روز جمعه(به وقت محلی) یک سارق و یک نگهبان فروشگاه مواد غذایی، پس از تبادل آتش در ورودی فروشگاه کشته شدند.

زاخاری اولار سرگرد پلیس شهرستان پرنس جورج ایالت کلرادوی آمریکا به خبرنگاران گفت: زنی در تلاش برای سرقت مسلحانه از یکی از شعب فروشگاه‌ زنجیره‌ای مواد غذایی «جاینت» با یک نگهبان امنیتی مرد مواجه شد.

اولار افزود: سارق بلافاصله اسلحه خود را از کوله پشتی‌ بیرون آورده و به سمت نگهبان شلیک کرد و نگهبان نیز به تیراندازی او پاسخ داد که هر دو بر اثر جراحات وارده جان باختند.

به گفته این پلیس در این حمله خشونت‌آمیز و مسلحانه به شخص دیگری آسیب نرسیده است.

اولار با اشاره به اینکه این فروشگاه زنجیره‌ای در چند قدمی مقر پلیس قرار دارد، خاطرنشان کرد: این موضوع بسیار نگران‌کننده است که این قبیل اقدامات وقیحانه در سراسر کشور و حتی در نزدیکی ایستگاه پلیس رخ می‌دهد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان