صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هزینه جرم در کشور پایین است

کد خبر: ۱۱۱۹۵۷۷
| |
6142 بازدید

سردار اشتری گفت:ما مجرمان سابقه‌داری داریم که از تبعات جرم خود هراسی ندارند، بنابراین هزینه جرم در کشور پایین است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، فرمانده کل انتظامی کشور گفت: برای بالا بردن هزینه جرم در کشور باید قوه مقننه نسبت به اصلاح برخی قوانین اقدام کند و در حال حاضر ما برای برخی از موضوعات قانونی نداریم و نیروی انتظامی باید پشتوانه قانونی در زمینه اقدامات خود داشته باشد.

به گفته سردار اشتری دستگاه‌های مختلفی در موضوع پیشگیری از جرم نقش ایفا می‌کنند لذا برخی از قوانین باید در این بخش اصلاح شود و اگر مجموعه قضایی و انتظامی بتواند با تمام ظرفیت به ریشه وقوع حوادث بپردازد دیگر حوادثس که منجز به نا امنی است در جامعه رخ نخواهد داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار