روح الامینی نماینده مردم تهران در نطق میان دستور

دولت نیازمند قرارگاه رسانه‌ای منسجم برای جلوگیری از تزریق تناقض و تشویش به جامعه است

وقتی تصمیمی گرفته می‌شود که موجب اضطراب مردم شود، به در و دیوار هم که بکوبیم با انقلابی بودن و عقلانیت انقلابی سنخیت ندارد. سهم خواهی، گروکشی سیاسی، تفرقه افکنی، کار‌های نمایشی، فاصله گیری از مردم و سستی در وظایف و کارکردها، بزرگ‌ترین آفت‌های یک مجلس انقلابی است که نباید گرفتار آن شد.
کد خبر: ۱۱۱۷۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۳ 08 May 2022

تابناک ـ نماینده مردم تهران در مجلس، با اشاره به پیوست رسانه‌ای ضعیف دولت که منجر به ایجاد تلاطم در بازار و نگرانی مردم می‌شود، گفت: هرگاه دولت‌ها خواسته‌اند برنامه اقتصادی را در کشور پیش ببرند، بلافاصله شاهد نگرانی‌های گسترده از سوی مردم و تلاطم در بازار بوده‌ایم که نیازمند ایجاد یک قرارگاه رسانه‌ای منسجم، حرفه‌ای و با صدای واحد است.

عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۱۸ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، با بیان اینکه باید یک داوری نسبت به خود داشته باشیم، گفت: در حال حاضر هیچ صیانتی بالاتر از صیانت از جایگاه مجلس به مفهوم انقلابی آن وجود ندارد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه ما در مجلس انقلابی ایستاده ایم تا از حقوق ملت و منافع ملی دفاع کنیم، اظهار داشت: از این رو از مجلس انقلابی توقع می‌رود در جهت صیانت از صفت انقلابی که رهبری به این مجلس اعطا کردند، انقلابی بودن را در عمل نشان داده و در شعار نباشد که انقلابی بودن مجلس در عمل یعنی تصمیم گیری با نهایت عقلانیت، بدون شعارزدگی و گام برداشتن در راستای منافع مردم و نظام.

وی افزود: وقتی تصمیمی گرفته می‌شود که موجب اضطراب مردم شود، به در و دیوار هم که بکوبیم با انقلابی بودن و عقلانیت انقلابی سنخیت ندارد. سهم خواهی، گروکشی سیاسی، تفرقه افکنی، کار‌های نمایشی، فاصله گیری از مردم و سستی در وظایف و کارکردها، بزرگ‌ترین آفت‌های یک مجلس انقلابی است که نباید گرفتار آن شد.

روح الامینی ادامه داد: باید برای صیانت، از لقب انقلابی مجلس، از انقلابی بودن در سخن خارج و روی به انقلابی بودن عملی بیاوریم و هیچ کس نباید در نظر و عمل طوری باشد که منجر به مخرج مشترک با دشمن شود. وظیفه تک تک ماست که با در نظر گرفتن منافع مردم و مصالح نظام به جای منافع شخصی از مفهوم متعالی مجلس انقلابی، حفاظت کنیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه درباره کرونا و مهار نسبی آن عنوان کرد: ویروس کشنده کرونا که بیش از دو سال گروگان آن بودیم، علیرغم همه تحریم ها، موانع و مشقت ها، زحمات و جانفشانی‌های کادر درمان و نظام سلامت، مهار و کنترل نسبی شد. یکی از نماد‌های تحقق شعار اعلامی سال از سوی مقام معظم رهبری، پشتیبانی از واکسن ساز‌های ایرانی است.

وی در ادامه با اشاره به لزوم نظارت جدی برای جلوگیری از بروز بحران در حوزه دارو و درمان، عنوان کرد: در نتیجه ناهماهنگی‌های دستگاهی و با وجود نگرانی ها، اخطار‌ها و پیگیری‌های مکرر مجلس در ماه‌های پایانی سال گذشته و روز‌های ابتدایی امسال، مشکلاتی در حوزه دارو و درمان رخ داده بود که با ورود بموقع ریاست جمهوری، اندکی از بحران فروکش کرده و توقع می‌رود تا حصول نتیجه نهایی، مجلس نظارت مداوم و دولت اقدامات و هماهنگی‌های لازم را در این خصوص داشته باشد.

روح الامینی همچنین درباره شاخص‌های دولت قوی و مردمی گفت: انتظار ما از رئیس جمهور و دولت این است که با در نظر گرفتن عقلانیت انقلابی ـ چه از نظر سیاست‌های کلی و چه از نظر انتصاب و جانمایی نیروی انسانی ـ خودانتقادی را نیز سرلوحه کار خود قرار دهد. دولت قوی دولتی است که با حفظ و تقویت این روحیه، از تفرقه سیاسی و جنجال‌های پرهزینه رسانه ای، از آسیب به زندگی مردم جلوگیری کند.

عضو مجمع نمایندگان استان تهران ادامه داد: دولت قوی، دولتی است که با استقبال از انتقادات کارشناسی، سیاست‌های اشتباه و نیرو‌های انسانی نامتناسب را قبل از اینکه آسیبی به زندگی مردم وارد کند، اصلاح کند. دولت قوی دولت بدون اشتباه نیست، بلکه دولتی است که در شناسایی و جبران سیاست‌های اشتباه، هرچند کوچک خود، چابک تر، سریع‌تر و قوی‌تر عمل کند. بعضا می‌بینیم فاصله بین فهمیدن اشتباه و تصمیم و اقدام در دولت زیاد است.

وی افزود: دولت مردمی دولتی است که پیش از تصمیم عملیاتی کردن یک تصمیم، مردم را توجیه و قانع کرده و ضمن در نظر گرفتن منافع مردم و به ویژه قشرهای ضعیف، از آثار زیان بار هر تصمیم و سیاست جدید بر زندگی و معیشت مردم، جلوگیری کند. در تصمیمی که زندگی روزمره مردم را به مخاطره می‌اندازد، هیچ خیری وجود ندارد.

روح الامینی در ادامه درباره پیوست رسانه‌ای ضعیف، تلاطم در بازار و نگرانی مردم گفت: بیش از دو دهه، هرگاه دولت‌ها خواسته اند طرح یا برنامه اقتصادی را در کشور پیش برده و اجرا کنند، بلافاصله شاهد نگرانی‌های گسترده از سوی مردم و تلاطم‌های آزاردهنده در بازار بوده ایم.

نماینده مردم تهران ادامه داد: پس از اجرای برنامه‌ها و تزریق تلاطم در جامعه و بازار، رسانه‌های وابسته به دولت تازه به فکر قانع و توجیه کردن مردم می‌افتند. در واقع به جای اینکه پیوست رسانه‌ای پیش از اجرای طرح در نظر گرفته شود، معمولا پس از اجرای طرح‌ها و ایجاد آشفتگی و کار از کار گذشتن، دولت‌ها به فکر اقناع افکار عمومی می‌افتند. جالب اینجاست که هیچ دولت و مجموعه رسانه‌های وابسته از این موضوع عبرت نگرفته و این چرخه غلط، مداوم تکرار می‌شود.

وی اضافه کرد: سه نانی که نان مردم را آجر می‌کند، نفع طلبان، نادانی و نفهمی و نفوذی‌ها هستند. تنها پیوست رسانه‌ای مشخص و منسجمی برای ایجاد آرامش در بازار و رفع نگرانی مردم است که در طرح‌های اقتصادی دولت باید زمینه رفع نگرانی مردم را فراهم کند، از این روی، دولت و شخص رئیس جمهور خواهشمندم، ستاد یا قرارگاه رسانه‌ای منسجم، حرفه‌ای و با صدای واحد را ایجاد کند تا این همه تناقض، تلاطم، نگرانی و تشویش به جامعه تزریق نشود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: قرار نیست مجلس رویکرد تقابلی با دولت داشته باشد و روی خطا‌ها و اشتباهات دولتمردان و وزرا سکوت کند. ما در مجلس تمام قد از دولت و سیاست‌هایی که منافع مردم را در نظر بگیرد، حمایت می‌کنیم. خونی تازه باید، اما از عبرت و غیرت نه از کینه و حسد از بیداری و برادری از رحما بینهم از اشدا علی الکفار از حمایت مردم. در کنار مردم همدرد مردم، نه در کوچه‌های بن بست تنگ و تاریک رقابت‌های فرقه ای، استحکام و ایستادگی بر اصول مسلم انقلاب اسلامی و راه امام و رهبری.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
مردیم از دست این افرادی که هنوز هم در سودای زمان جنگ برای هر چیز غیر مرتبطی قرارگاه تأسیس می کنند. معلوم نیست این افراد کی می خواهند متوجه شودند که مسائل روزمره راه حل علمی خودش را دارد و برای این کار افراد متخصص لازم است که از عهده ی این کار برآیند. صرف تأسیس قرارگاه مملو از افراد غیر مرتبط و غیر متخصص و به قول خوشان «انقلابی» هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد.
تو را بخدا این اصطلاحات نظامی و برنامه های پوچ و سطحی را از برنامه های دولت فشل رییسی بردارید. ادعا بس است.
پسر عزیزتان به عنوان معاون اداری مالی آقای قمی در سازمان تبلیغات اسلامی، همه امور را به افول برده و افراد فاقد تجربه مدیریت در شهرداری را در این سازمان در پستهای مدیریتی قرار داده است. جفاها و افکار تندش آسیبی جدی به این سازمان زده است.
البته شما مجلس انقلابی و دولت انقلابی کرونا را در دنیا به عقب رانده اید..!!!خودتان را دست کم نگیرید!!!ببینید دیگر در اخبار خبری از بخش مخصوص کرونا در جهان نیست این کار شماست لطفا شکسته نفسی نفرمایید!کرونا در دنیا کم شده و عقب نشینی کرده چه ریطی به دولت و مجلسی دارد که تا قبل از روی کار امدن ؛زاکانی رئیس وقت مرکز پژو هشهای مجلس و همچنین بسیاری از نمایندگان و وزیر فعلی بهداشت (بصورت کتبی)و عملی با ورود واکسن مخالفت و مردم را به عمد به کشتن دادند!مردم را چه فرض کرده اید ....؟
دست بردارید!!! اقناع حتی اکر بهترین دلیل را داشته باشید زمانی اتفاق میافتد که اولا تیم اقتصادی اعم از برنامه ریز و قانون گذار و مجری و ناظر قدرتمند باشد و به مردم ثابت شده باشد ثانیا مردم توان آن تصمیم اقتصادی را داشته باشند وگرنه کسی که پول غذا نداره بحرف هیچ کسی گوش نخواهد کرد ثالثا این حرف تاریخ مصرفش گذشته که گرانی فلان چیز به به ان یکی ربط نداره همه چیز به هم مربوطه
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل