بازدید 64197

تلاش همه جانبه سازمان نظام پزشکی برای جلب نظر و افزایش درآمد پزشکان!/ جدول احتمالی تعرفه‌های پزشکی ۱۴۰۱

ماجرا زمانی جالب‌تر می‌شود که بدانیم متولیان این سازمان صنفی، با صرف نظر کردن از تعرفه بخش‌های دیگر تشخیصی و درمانی مانند کارشناسان و دکتری‌های تخصصی (PhD)، روانشناسی و...، در جدول تنظیمی شان به مواردی مانند هتلینگ هم پرداخته و آن دسته از همکاران شان که صاحبان بیمارستان‌های بخش خصوصی هستند را هم در نظر گرفته اند، در حالی که در این بخش هم، یکی از رئوس مهم یعنی درجه بیمارستان در اعتبارسنجی، کنار گذاشته شده است!
کد خبر: ۱۱۱۴۷۲۶
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۶:۵۷ 20 April 2022

تابناک اجتماعی

«اگر قصد دارید کاری را نیمه کاره رها کنید، بهتر است هرگز آن را شروع نکنید»؛ این ضرب المثلی است که خاستگاه دقیقش مشخص نیست، اما به خوبی توانسته راهش را به کشورمان باز کرده و برای برخی به چارچوب فکری تبدیل شود!

به گزارش «تابناک»؛ به فاصله چند روز از انتشار نامه شوک‌آور سازمان نظام پزشکی کشور در خصوص تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی سال جاری، هنوز فرجام ماجرا نامشخص است، تا جایی که برخی کاربران فضای مجازی بر این باورند که سرانجام افزایشی نامعقول در تعرفه‌ها اعمال خواهد شد و به اشکال مختلف، گریبان مردم را خواهد گرفت؛ از افزایش پرداختی شان برای درمان تا آثار تورمی شدید آن در همه امور ریز و درشت دیگر.
 
تلاش همه جانبه سازمان نظام پزشکی برای جلب نظر و افزایش درآمد پزشکان!

ماجرایی که شروع کننده آن، سازمان نظام پزشکی کشور است که نه در این روز‌های اخیر، بلکه از سال گذشته برای افزایش چشمگیر تعرفه‌ها دورخیز کرده و حالا با انتشار این نامه و برخی اقدامات دیگر، قصد دارد ثابت کند اهل نیمه کاره رها کردن ماجرا نیست، که اگر بود، رئیس زاده، رئیس این سازمان فرصت دیدار رئیس جمهور در نشست این هفته ستاد ملی مقابله با کرونا را برای تسلیم نامه‌ای در این خصوص به وی غنیمت نمی‌شمرد!

نکته قابل توجه در این میان، انتشار جدولی است که سازمان نظام پزشکی مدعی شده «بهای تمام شده خدمات تشخیصی و درمانی» در سال جاری است، در حالی که شواهد حکایت از تنظیم این لیست در دی ماه سال گذشته دارد. لیستی که حالا می‌دانیم تهیه کننده و منتشر کننده آن خود این سازمان است و نخستین بار در صفحه لاری‌پور، مدیر روابط عمومی و سخنگوی این سازمان در اینستاگرام بارگذاری شده و به طور مشخص و کنایه برانگیزی، صرفا خطابش به پزشکان است!
 
تعداد بازدید : 884
پست منتشر شده توسط مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کشور در بیست و سوم دی ماه سال گذشته

این در حالی است که در بازه تنظیم این جدول تا درج آن در نامه‌ای رسمی با سربرگ سازمان نظام پزشکی، چند اتفاق مهم رقم خورده که مستقیم یا غیرمستقیم به تعرفه‌ها مربوط می‌شود، اما در کمال تعجب، موجب بازنگری در جدول مذکور و به روزرسانی اعداد مندرج در آن نشده است؛ از حذف ارز ترجیحی گرفته که از مصارف عمده آن حوزه دارو و درمان (به طور مشخص، تجهیزات پزشکی و درمانی) بود تا شروع سال مالی جدید که از جمله خصیصه‌های آن، افزایش حقوق و دستمزد و در نتیجه شروع موجی جدید از تورم است.

اشکالی که تنها یکی از ایرادات این مجموعه و جدول منتشر شده توسط ایشان است و وقتی در کنار دیگر ایرادات قرار گیرد، این باور را تقویت می‌کند که عمدی است و هدف خاصی را دنبال می‌کند؛ این را می‌شود از تامل در جدول یاد شده و مقایسه آن با جداول واقعی تعرفه در سال‌های گذشته دریافت که حاوی نکات تامل برانگیزی است. مثل این نکته که اساسا چندین جدول متفاوت برای تعرفه‌های تشخیصی و درمانی تهیه می‌شود و نظام پزشکی تنها یک جدول تهیه و منتشر کرده است!
 
تلاش همه جانبه سازمان نظام پزشکی برای جلب نظر و افزایش درآمد پزشکان!
برشی از مصوبه تعرفه سال گذشته که نشان می‌دهد بهای ویزیت پزشکان منوط به اجرایی شدن یا نشدن نسخه الکترونیک، دو تعرفه متفاوت داشت اما تقریبا در کل سال بدون اجرای طرح الکترونیک، مبلغ ماکزیمم دریافت شد

بر اساس قانون، هر ساله تعرفه خدمات سلامت برای کلیه ارائه دهندگان خدمات بهداشت، درمان و تشخیص کشور اعم از دولتی، عمومی غیردولتی، خیریه و خصوصی تهیه و ابلاغ می‌شود (به عنوان نمونه به مجموع ابلاغیه‌های تعرفه در بخش‌های مختلف برای سال ۱۴۰۰ دقت کنید که از اینجا قابل دریافت است) و جدول نظام پزشکی تنها بخش بسیار کوچک و ناقصی را شامل شده که مربوط به بخش خصوصی است؛ گویی این مجموعه نظام پزشکیِ بخش خصوصی است و نه بیشتر.

ماجرا زمانی جالب‌تر می‌شود که بدانیم متولیان این سازمان صنفی، با صرف نظر کردن از تعرفه بخش‌های دیگر تشخیصی و درمانی مانند کارشناسان و دکتری‌های تخصصی (PhD)، روانشناسی و...، در جدول تنظیمی شان به مواردی مانند هتلینگ هم پرداخته و آن دسته از همکاران شان که صاحبان بیمارستان‌های بخش خصوصی هستند را هم در نظر گرفته اند، در حالی که در این بخش هم، یکی از رئوس مهم یعنی درجه بیمارستان در اعتبارسنجی، کنار گذاشته شده و تنها درباره اعداد ماکزیمم در جداول قانونی اظهارنظر کرده اند!
 
تلاش همه جانبه سازمان نظام پزشکی برای جلب نظر و افزایش درآمد پزشکان!
هرچند درجه اعتباربخشی بیمارستان‌ها در قیمت هتلینگ موثر است، در نامه سازمان نظام پزشکی جایی ندارد

اتفاقی که در برخی دیگر از ردیف‌های جدول تهیه و منتشر شده توسط ایشان هم به چشم می‌خورد؛ از جمله در ضرایب ثابت که به عنوان مثال به ضرایب دندانپزشکی و مواد مصرفی در این شاخه از درمان نپرداخته و به جایش، بالاترین ضریب حرفه‌ای را شامل شده است. درست مثل هزینه هتلینگ بخش‌های ویژه که در آن از بهای بستری در بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (سی‌سی‌یو) که کمتر است، صرف نظر شده و به جایش هتلینگ بخش مراقبت‌های ویژه عمومی، کودکان، نوزادان و ریه (آی‌سی‌یو) در جدول ایشان درج شده است.

مجموعه انتخاب‌هایی که ظاهرا تنها جلب نظر جامعه پزشکی و افزایش درآمد ایشان را هدف گذاری کرده است تا جایی که برای موجه نشان دادن این افزایش نجومی هم پیش بینی‌هایی کرده و در قسمتی از نامه به دولت رهنمود داده که برای کاهش فشاری که این افزایش نجومی تعرفه‌ها به بیمه‌ها و مردم خواهد آمد، از اختیاراتی استفاده کند که در ماده واحده بودجه امسال جهت جبران تفاوت نرخ ارز، جبران یارانه‌های عام، تامین هزینه بیمه همگانی و... تصویب شده است!
 
تلاش همه جانبه سازمان نظام پزشکی برای جلب نظر و افزایش درآمد پزشکان!
در صورتی که مبنای افزایش تعرفه ها همان ۲۸.۵ درصد تعیین شده در شورای عالی بیمه سلامت باشد، جدول فوق برای تعرفه امسال به دست خواهد آمد

نوعی چانه زنی وسیع با دولت که اگر در نهایت به جایی نرسد و تعرفه‌های تشخیصی و درمانی بر اساس تصمیم شورای عالی بیمه سلامت در سال گذشته، ۲۸.۵ درصد افزایش پیدا کند هم، به ابلاغ این خبر به جامعه پزشکی منجر می‌شود که سازمانشان یعنی نظام پزشکی از هیچ تلاشی برای افزایش عایدی ایشان فروگذار نکرد و دیگران بودند که مانع از تحقق این هدف شدند؛ هرچند بعید نیست پیگیری‌های رئیس نظام پزشکی از رئیس جمهور در حاشیه ستاد ملی کرونا یا سکوت وزیر بهداشت و... به افزایش ولو اندک در ۲۸.۵ درصد مصوب منجر شود که در آن صورت، بردی بزرگ برای ایشان به ثبت رسیده است.
 
 
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۴۳
انتشار یافته: ۱۰۹
ماجرای مالیات و کارتخوان به کجا رسید ؟!
چطور بسیاری از این افراد پول نقد میگیرند !
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
ویزیت بیست هزار تومنی بشه صد و هشتاد و پنج هزار تومن یعنی حدود ده برابر یا هزار درصد افزایش. در حالیکه افزایش حقوق کارمندان مصوب دولت فقط ده درصده. به نظر باید امضا کنندگان این نامه به علت تشویش اذهان عمومی و لطمه به امنبت روانی کل جامعه دستگیر و بازجویی بشن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
ارایشگر مردانه مجبورمم هر ماه برم 60 هزار تومن میگیره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
همیشه پزشکان خودشونو با آرایشگران مقایسه میکنند به جای آنکه با دانشمندان و اساتید دانشگاه مقایسه کنند چون پزشکی را یک کاسبی پول درآر می بینند و فکر جیب و منفعت هستند. البته یک آرایشگر نیم ساعت روی هر سر وقت میگذارد و 60 تومن میگیرد درحالیکه یک پزشک دو بیمار را همزمان و در پنجاه ثانیه ویزیت و پول نقدر دریافت میکند تا مالیات کارتخوان را ندهد.
خود پزشک‌ها هم باورشون نمیشه اینقدر تعرفه هاشونو بالا گرفته باشن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
آش بقدری شوره که یه فارغالتحصیل لیسانس علوم ازمایشگاهی در دوره طرح بیمارستانش ماهی 10 میلیون دریافتی داره و از من با مدرک فوق لیسانس مهندسی برق با ده سال سابقه و کارمند رسمی شرکت دولتی برق منطقه ای بیشتر حقوق مبگیره. دیگه خودتان حساب کنید یک پزشک متخصص ماهی چند میلیارد درامد دارد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
بهتره در سهمیه های پزشکی هم یه بازنگری صورت بگیرد. سهمیه ایثارگران عزیز و تاج سر باید به صورت مستمری و تخفیفات در هتل ها و سفرها و مسایل دیگر باشد ولی دادن سهمیه قبولی در دانشگاه و حذف سه صفر از رتبه کنکور اصلا راهکار مناسبی برای حمایت از این قشر عزیز نیست و با توجه به گذشت حدود سی و اندی سال از پایان دوران جنگ تحمیلی بهتر است مورد بازنگری قرار بگیرد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
ناشناس ۹:۳۲
دقیقا. دیگه تو کشوری که به مهندسین اهمیت ندن هیچوت پیشرفت نمیکنه. مهندسی برق ، عمران و ... هیچ!!!
به مرگ گرفتن که مردم به تب راضی بشن. در طرح تحول تو یه روز تعرفه رو ۱۴۰ درصد زمان قاضی زاده هاشمی گرون کردن.همین الانم یع پزشک روزی چند میلیون درآمد داره.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
خداوکیلی ظلمه گروهی از مردم روی فقر دیگران زندگی مجلل بسازن
تا افرادی مثل حسینعلی شهریاری که خودش پزشکه و حافظ منافع پزشکان در مجلسه حضور دارند انحصار در پزشکی ادامه می یابد.
اگر سالی ۱۰۰ هزار نفر پزشک فارغالتحصیل میشدن دیگه الان مشکل کمبود پزشک در جامعه و یا انحصار طلبی و طاقچه بالا گذاشتن برای دولت و ملت وجود نداشت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
هم وطن اجازه نمیدن این اتفاق بیافته باید بری تو مطبشون التماس کنی تازه با کلی پول ویزیتت کنن حی بری بگن خارج تشریف بردن وقت ندارن
چطوره که سال ۱۳۶۸ در حین جنگ تحمیلی که جمعیت ایران هم نصف الان بود ولی ظرفیت پذیرش پزشکی بیشتر از الان بود؟ یعنی هنوز امکانات لازم برای پذیرش بیشتر به وجود نیومده؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
نه عزیز برادر امکانات وجود داره ما داریم موشکهای پیشرفته میسازیم بعد امکانات پزشکی و اموزشی وجود نداره؟ ظرفیت دانشگاهها رو کم نگه میدارن تا تعداد پزشک به نسبت مردم کمتر بشه تا این اقلیت درامدی چند برابری از متوسط جامعه داشته باشن
چاره رفع انحصار پزشکی فقط سپردن آموزش پزشکی به وزارت علوم هست. تو کل کشورهای دنیا کل مقوله آموزش مربوط به وزارت علوم هست. وزارت بهداشت باید به وظایف حفاظت از سلامت و بهداشت و همچنین بحث درمان بپردازه. کجای دنیا آموزش رو به وزارت بهداشت محول کردن تا انحصار درست کنن؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
دقیقا درسته. وگرنه باید رشته برق به وزارت نیرو و رشته عمران هم جز وزارت راه و شهرسازی باشه و آموزش رشته مهندسی مکانیک در وزارت صنایع ادغام بشه. آموزش الهیات و معارف در وزارت فرهنگ ادغام بشه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
ارایشگر مردانه مجبورمم هر ماه برم 60 هزار تومن میگیره
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
این بنده خدایی که همینطور کامنت گذاشته ارایشگر مردانه 60 هزار تومان گرفته . خوب یک اصلاح سر حدود 35 تا 45 دقیقه زمان می برد . ولی یک پزشک نهایتا 2 تا 3 دقیقه ویزیت می کند و صد هزار تومان میگید. نتیجه اینکه ان ارایشگر در ماه نهایتا ده میلیون تومان درامد دارد .و لی پزشک تنها از مطبش بیش از دویست تا سیصد میلیون تومان و سیصد تا چهارصد میلیون تومان هم از بیمارستان . ودر ماه درامدش به هفتصد تا هشتصد میلیون تومان می رسد..ولی یک مهندس با مدرک فوق لیسانس و هفت سال دانشگاه رفتن نهایتا در یک شرکت 8 تا 10 میلیون تومان در بهترین حالت درامد دارد. رانت و مافیا ی پزشکی مردم را بیچاره کرده است .و این مافیا باید از بین برود . چه معنی دارد یک پزشک در ماه تا یک میلیارد تومان به جیب بزند.
من نمیدونم مگه سازمان نظام پزشکی کیه و کجاست که ی تو دهنی محکمی نمیخوره از دولت همیشه با ادعا و و طلبکارو و امر و نهی به دولت هم میکنه وقاحت تا چه حد ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
این گروه اقلیت خودشون رو بالاتر از دیگران میدونن طبیعی خودشون رو جدا از مردم بگیرن طبیعتا توقع مالی بیشتری دارن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
ارایشگر مردانه مجبورمم هر ماه برم 60 هزار تومن میگیره
برنج کیلیویی 120 هزار تومن
درست است که با افزایش ویزیت‌های به مردم فشار می آید، ولی قرار است بیمه ها این افزایش را جبران نمایند نه مردم.بیمه ها و دولت علیرغم وظیفه خود در پرداخت سهم درمان،خود را کنار کشیدند و مسئولیت افزایش سهم درمان را بعهده مردم انداخته اند و به این طریق ناجوانمردانه پزشکان را در مقابل جامعه قرار داده‌اند وگرنه کیست که نداند نه تنها تورم بالاست بلکه روز به روز قیمت تمام اجناس حتی خدمات دولتی بطور سرسام‌آوری در حال افزایش است و چنین شلوغ بازیهایی برای افزایش آنها انجام نمی‌شود.قیمت مواد خوراکی، ماشین اینترنت ۶۰ درصد ،مسکن و ... همه بالا رفته و در حال افزایش است ولی هیچ کجا اعتراضی وجود ندارد.امیدوارم جو زده نشویم و جامعه پزشکی و خدمات آن را از دست ندهیم.باشد که تابناک بی طرفی خود را حفظ نماید و این کامنت را منتشر کند.
پاسخ ها
مهر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
خوب شرکت بیمه هم حق بیمه ماهانه رو
میرسونه به یک میلیون تومان در ماه که دیگه توجیحی نخواهد داشت بیمه بشیم
ما که رای ندادیم اعتراض هم نداریم
ولی شما که رای دادید به حرف ما رسیدید

این دولت و آن دولت هیچ فرقی با هم ندارند
همه بر سر یک سفره اند و هیچکس به فکر مردم نیست

۸ ماه زمان کمی است برای انتظارات ولی چرا در ۸ ماه به اندازه چند سال همه چیز گران شد ؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

شما هم مثل قبلی ها اینکاره نیستید
متاسفانه اکثر پزشکان سهمیه ای و فرزندان افراد قدرتمند و مسوول هستند و باتوجه به نفوذ خود و پدرانشون در نهادهی تصمیم گیری قوانین رو به نفع خودشون تصویب میکنند تعرفه هارو بالا میبرند و ظرفیت پزشک تو کنکور رو بالا نمیبرند
زندگی پزشکان در ایران که خوب به سمت عالیه چرا اینها هم میخوان در این شرایط سخت به مردم فشار بیارن
پزشکان به اندازه کافی منفور بودند حالا با حمایت دولت از آنها منفورتر هم شدند

انسانیت نابود شده
پاسخ ها
یک پزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
آفرین به تو که قدر زحمات کسانی که جونشونو برای سلامتت گذاشتن میدونی
برای یک سرماخوردگی معمولی باید ۲۵۰ هزار تومان هزینه کرد

سه روز استراحت در کنار تغذیه مناسب کافیست

پولتان را تو جیب دکترهای بیسواد نریزید مگر در موارد جدی .
پاسخ ها
عنه رضی الله
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
یعنی اگه بیماری جدی پیدا کردیم بریم پیش پزشک بیسواد
والله پزشک هندی وارد کنیم هم از لحاظ تخصص وهم وجدان کاری بهتر از این دزداست .
تا زمانی که پزشکان به جای معاینه مریض به مدیریت و کارهای اجزائی بپردازند اجازه افزایش دانشجوی پزشکی را نخواهند داد و مردم هم ناچارند این همه مشکلات را تحمل کنند
ظاهراً حقوق های نجومی و تعیین سقف حقوقی فقط برای کارمندان بیچاره معنی میده!!!!
پزشکان ایران هم مثل فرغون سازهای ایران شده اند. اگر به مطب رفتی و این مبلغ را دادی تاییدی در مورد درستی تشخیص و یا کم شدن مرض نمی دهند و شما را چندین بار می برند و می آورند وانواع دارو را روی شما تست می کنند تا نهایت گلبولهای سفید شما کاری می کنند و دکتر به نام خود ثبت می کند
جالب اینجاست که بدانیم ظاهرا تابناک تبدیل به پیمانکار قلم بدست فضای مجازی برای حمایت از منافع بیمه ها علیه جامعه پزشکی شده است....

تلاش برای جلوگیری از افزایش منطقی و واقعی تعرفه های پزشکی در این تورم وحشتناک فقط باعث ورشکستگی مطب های خصوصی بالاخص پزشکان عمومی و پرشدن جیب شرکت های خصوصی و نیمه خصوصی دولتی مثل تامین اجتماعی است.... شرکت های بیمه و دولت باید برای تامین درآمد خود جایی غیر از راهزنی از جیب جامعه پزشکی پیدا کند.... تابناک هم بیشتر از این آبروی خود را حراج نکند ....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
جامعه پزشکی با انحصار طلبی جلوی افزایش پذیرش دانشجو رو گرفته اگر اجازه میداد مثل هند کشور تولید پزشک کنه تا حدی که به سایر کشورها صادر کنه اینقدر مردم تحت فشار نبودن رشته پزشکی داره تقدس خودشو از دست میده هر کس میخواد پولدار بشه میگه میرم
پزشکی بخونم دیگه علاقه و خدمت به مردم ملاک انتخاب این رشته نیست همه مردم میگن بچمون پزشک بشه که پولدار بشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
منفی ها را بشمار
یه تعداد با ویژه خواری، عادت کردن که خون مردم رو حتی به بهانه طبابت (در اصل تجارت) در شیشه کنن و هیچ وقت هم سیری پذیر نیستن...
جالب اینه که درمان هم نمی کنن بلکه ذره ذره با داروهای به دردنخور جون مردم رو میگیرن.
بدبخت ملت
هر صنفی می‌کوشد تا ترازوی تعیین قیمت‌ها را به سمت خودش سنگین‌تر کند، اما در این میان باید میانگین درآمد عمومی و شرایط اقتصادی در نظر گرفته شود تا آمار سقوط به زیرخط فقر بر اثر هزینه‌های کمرشکن سلامت بیش از این افزایش نیابد.
گور باباي مردم
سلام بسیار جالب است که بنده و همسرم با مدرک فوق دکتری که کل تحصیلاتمان دانشگاه دولتی و خارج از کشور بوده بعد از سی سال کار کردن و عضو هیئت علمی بودن با 30 میلیون حقوق( البته قبل از کسر مالیات و...) نجومی بگیر محسوب می شویم ولی پزشک محترمی را که قبل از سال 85 هزار تومان ویزیت شان بود دقیقا دو روز قبل 150 هزار تومان ویزیت دادیم. کی پاسخگو است. رییسی، روحانی، احمدی نژاد، خاتمی ، رفسنجانی، ....... شاه مخلوع، رضا شاه، شاهاهن قاجار، صفویه،.......، حضرت آدم(ع)!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
چقد هم کم میگیرین
یک پزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
سلام جناب دکتر بهنام عزیز
انتقادتون اصلا بجا نیست، چون شما قطعا شرایط فعلی پزشکان رو نمیدونید و درک نمیکنید مگر اینکه خودتون پزشک باشید.ای کاش بجای اینهمه انتقاد که بر جامعه پزشکی وارد میشه، یک نفر میومد از نظام بیمه ها انتقاد و مطالبه میکرد. شما که در خارج از ایران تحصیل کردید باید بدونید که هزینه درمان در بسیاری از کشورها فوق العاده بالاست ولی نظام بیمه در اونجا باعث میشه مردم کمتر دست به جیب بشن. اما در ایران مردم هزینه سنگین بیمه رو میدن اما تقریبا همه چی رو آزاد باید پرداخت کنن. برید ببینید شرکت های بزرگ بیمه وارد چه تجارت های کثیفی شدن و اولویت آخرشون سلامت و رفاه مردم هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
با این همه سطح علمی، نمی‌دونید فوق دکترا مدرک نیست!!! آخرین مدرک دکتراست؟؟؟
این پزشکان می خواهندهمیشه اختلاف سطح چند برابر رو با مردم همیشه داشته باشند و به مردم فخر بفروشند
با سلام
متاسفانه در کشور ما پزشکان نفوذ بسیار زیادی در مراکز تصمیم گیری کشور از جمله هیات دولت و مجلس دارند که به راحتی خواسته های خودشان را به مراجع تصمیم گیر تحمیل می کنند. در سالیان پیش نیز با جلوگیری از افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته های پزشکی و داندانپزشکی و به ویژه دوره های تخصص برای خود حاشیه امنیت شغلی ایجاد می کنند. در حال حاضر نیز علی رغم درآمدهای محدود اقشار مختلف بویژه کارمندان و کارگران به دنبال افزایش نامتعارف تعرفه های ویزیت هستند. متاسفانه برخی از پزشکان نیز علی رغم درآمدهای کلان موقع پرداخت مالیات فرار مالیاتی دارند. البته هیچ کس منکر زحمات فراوان این قشر زحمت کش نیست ولی این عزیزان نباید به شغل و حرفه خود بیشتر به عنوان درامد مالی کلان و زندگی های تجملاتی نگاه کنند.
خودتون قضاوت کنید
مطب ها هیچ
یک بیمارستان که حداقل 100 پرسنل غیر پزشک دارد (پرستار- کارمندان اداری و خدماتی) چطور بدون افزایش قیمت قادر خواهد بود حداقل حقوق وزارت کار را در سال جاری پرداخت کند
ماه اول گذشت و فردا باید اولین حقوق پرداخت شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
فقط در ایران است که پزشکان خدائی می کنند و درامد های میلیاردی دارند در خارج از کشور نمی توانند در عرض دو دقیقه بیمار را ویزیت کنند و یا دو بیمار همزمان وارد اتاق دکتر بشوند. تازه هر دکتر متخصصی برای خودش دستگاه گذاشته از نوار های قلب و مغز و اسکن و تست های مختلف مثل ورزش و..... همه را خودشان
که انجام می دهند که درامدشان بالا برود. اگر بروند خارج از کشور حقوق این ها با یک کارگر خیلی تفاوت ندارد که موجب ثروتا اندزی بشود و البته باید زبان هم خوب بلد باشند . بهر حال مردم بدبخت چه کننند با این هزینه های پزشکی خدا انصاف بدهد به نرخ گذران پزشکی
بنده دوستی دارم روزه خان است و ده برابر یک پزشک درامد دارد و کاریست بدون استرس و همچنین یک قران هم مالیات نمیدهد..
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
پس چرا حرص پیخوری برو روزه خان شو پزشک محترم سیری ناپذیر
ناصر
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
این را دیگه تو خاکی رفتی چون روضه خون درامدش خوبه حالا پزشکان که درامد بالا دارند مردم بدوشند. چه خبره به خدا در خارج از کشور هیچ جا درامد دکتری داخل ایران را ندارند هر ساله مسافرت خارج از کشور و خانه ها و ماشین های لوکس و بدون هیچ دغدغه ای کار میکنند مالیات نمی دهند اصلا بعضی ها فقط پول نقد می گیرند و حالا سکه هم به جای خودش . چه خبره به سایر اقشار از کارمندان و کارگران و عموم مردم نگاه کنید که دارند زیر بار محرومیت و نداری له می شوند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
واقعا پزشک هستی بیسواد؟!؟!؟!؟؟!؟
!!!!!!روزه خوان
بله دیگه وقتی فقط دنبال اسکناس باشی و دوزار سواد نداشته باشی میشه این
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
شما پزشک نسبتا محترم اینقدر فکر پول به جیب زدن هستین که فرصت مطالعه هم نداری که سطح سوادت از همون روضه خان هم کمتره. (روضه خان درسته باسواد نخبه)
حداقل قیمت واقعی خدمات درمانی دربخش خصوصی همین مبالغ است حتی بالاترولی پزشکان ایرانی بادستمزدهای پائین عادت بکارکردن دارندبطوریکه کاهاًمجبورندبیشترازتوانشان کارکنند اگرتصورشودکه ویزیت هاگرانند جایگزین آن درمان بخش دولتی است که درهمه دنیادرحدرایگان است ومجارج آنرا
دولت متحمل میشوددرکشورمادولت محترم درمان رابا هزینه بخش خصوصی بگردن بخش خصوصی میاندازدکه خلاف عقل است درضمن اینربایدبدانیدپزشکی که درایران نسخه مینویسد عیناًشبیه پزشکی است که درامریکاواروپانسخه مینویسد باهمان کیفیت وگاهاًبهترولی دریافتی ویزیت فوق تخصص کشورما کمتراز ۱۰ دلاریعنی دستمزدنیمساعت کار کارگرساده غربی درحالیکه ویزیت همکارمشابه ایشان درآمریکا ۳۰۰ دلارودراروپا حدوداً ۲۵۰ یورواست دوپزشک دردونقطه دنیاعیناًشبیه هم درمان میکنندیکی نرخ نرخ ویزیتش برای یک بیمار ۳۰ برابرنرخ ویزیت دیگری درکشورمااست درهرحال اگردرمان خوب میخواهیم باید پرشک هم راضی باشدوگرنه پزشک نمیتواندهزینه های خودرابا
ارث پدری بدهدوبیماردرمان کند خودمانرافریب ندهیم البته به پزشکان شرافتمندتوصیه میشودفراموش نکنندمردم ازخودشانند
وبشدت ملاحظه افرادضعف وناتوان رابنمایند برای اینکه پولشان بابرکت ترشوددولت هم بایدازبخس خصوصی حمایت کند طبابت تجارت نیست ولی پزشک هم بایدزندگی درشان خودداشته باشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
پزشک محترم
اولا پزشک ها هیچ وقت سیر نمی شوند
ثانیا دستمزدها ایرانی است و همه قشرها باید تیرانی دستمزد بگیرند نمیشود که مهندس و معلم دستمزد ایرانی بگیرند و پزشک دستمزد امریکایی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
آقای محترم و با انصاف ! مگر کارگر مملکت ما درآمدش به دلار و دستمزدش مطابق حقوق کارگر خارج از کشوره که دستمزد . پزشک رو با اون مقایسه می کنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
ایا فقط پزشکان هستند که این مشکل را دارند کارمندو کارگر چی میشه؟
Abbas
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
مشکل کشور ما بیمه ها هستند که از پرداخت فرار میکنند وگرنه دستمزد پزشکان و کادر درمان. با این تورم ۵۰ درصد همین است که اعلام کرده اند مشکل بیمه ها و مسئولان هستند مثل کشورهای اروپایی و همسایه که بیشترین درآمد را پزشکان دارند ولی مردم پرداخت نمیکنند بیمه ها پرداخت میکنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
پزشک عزیر، من تولید کننده برق هستم هر وقت برق را به جای هر کیلووات ساعت ۱۰۰ تومان، ۳۰۰۰ تومان، گاز را به جای ۱۰۰ تومان، ۹۰۰۰ توان و بنزین را به جای ۳۰۰۰ تومان ۲۰۰۰۰ تومان خرید آنوقت خودتان را با دنیا مقایسه بفرمایید.
احتمالا در دولت انقلابی سرشان به سنگ میخورد. درود بر وزیر کار که با نامه خود به رییس جمهور درخواست افزایش صرفا 10 درصدی تعرفه پزشکی کرد. دلیل حملات سنگین رسانه ای علیه وزیر کار را در همین کارهای عدالت طلبانه و ضد فساد و رانت ایشان جستجو کنید.
واقعا قشر راحت تطلب پزشک در ایران سیر نمی شوند و هزینه های دلاری گشت و گذار انها در اروپا را مردم بدبخت باید بدهند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
تو‌ اول‌ برو‌ دیکته‌ کار‌ بکن‌ بجای‌ طلب‌ ننویسی‌ تلب‌ !!! بعد‌ دهنتو‌ اب‌ بکش‌ در‌ مورد‌
نکن‌ تا‌ از بیماری‌ حسادت‌ نمیری‌ قشر‌ نابعه‌ جامعه‌ قصاوت‌
فقط دنبال پول هستند این جماعت
ای آدم های طماع ...
یکبار برای همیشه طرفیت رشته پزشکی را چند برتابر کنید تا از زیاده خواهی این قشر کاسته شود.
انوقت قیمتها خود به خود تعدیل می شود
کسانی که در سال چند دفعه تعرفه های پزشکی رو افزایش می دهند ، آیابه فکر مردم هم هستند ؟ نباید بین در آمد و هزینه های مردم تناسبی وجود داشته باشد ؟
آخر انصاف هم خوب چیزیه . این چه عدالتی است ؟
تمام این زیاده خواهی ها به علت عدم تعادل بین عرصه و تقاصا در حوزه پزشکی است
پزشگان کامنت نویس حصور فعااالی دارند در تابناک
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
از نظام پرشکی مواجب میگیرن.
سرانه پزشک ور ایران نسبت به بقبه کشورها بسیار پایین است و همین باعث طمع ورزی انها شده است
باید با افزایش پذیرش دانشگاهها در رشته پزشکی انحصار را از این رشته خارج کنن چه اشکالی داره تعداد پزشکان کشور بالا بره تا حدی که بتونیم پزشک به کشورهای دیگه ارسال کنیم با این کار رقابت علمی نیز بین پزشکان بالا میره
چشم تنگ دنیا دوست را یا قناعت پر کند یا خاک گور!
درامد کارگر در ماه چقدر هست که با یک ویزیت ومعاینه ده درصد حقوقش تموم بشه . هزینه دارو رو جای خود دارد.یک خانواده حداقل دوعضو دارد . حال اگه خانواد های دو فرزند هم داشته باشه با این شرایط کرونا و بیماری های تنفسی رایج چه بلایی سر این خانواده می اید. کمی منصفانه بنگریم.گرانی ویزیت پزشکان وجدانا کار امریکا و اسراییل نیست.کمی بیاندیشیم.اوضاع اقتصادی مردم را هم ببینیم.
اینا به مرگ گرفتن مردم رو به تب راضی کنند ... بار اول نیست این سیاستها رو اجرا میکنند
متاسفانه در مملکت بی در و پیکر ما پزشکان هم درست مثل خودروسازان لابی بسیار قدرتمندی در مجلس و دولت دارند و تخصصشان به شیشه کردن خون مردم بویپه قشر مظلوم و مستضعف و سپس آغشتن نان خود به این خون جهت راحت البلع بودن است!!...حی علی خیرالعمل
جالبه این جماعت پزشک درآمد خودشون رو با ناخن کار و رنگ مو کار و دعانویس مقایسه میکنن!!
خوب کاری نداره دکی جان شما هم دستت رو از خرخره مردم بردار برو ناخن کار شو شاید این طمع سیری ناپذیر اونجا برآورده شد
مشکل اصلی را دارند میپوشونند. بیمه ها با این همه حق بیمه که میگیرند باید مثل بقیه دنیا این افزایش را پوشش بدهند که بارش رو دوش مردم نیافته.
حرفه پزشگی درایران=غارتگر مال وجان مردم بیچاره
وقتی حقوق کارمند با این همه گرونی ۱۰ درصد افزایش داشته ، ویزیت پزشکان که از اقشار پر درآمد هستند باید ۲۰ درصد کاهش یابد.
ناشناس محترم ۰۹:۱۴ که سئوال کردیدآیاکارگر ما همانگونه که پزشک ماعیناًمشابه پزشکان باسوادکشورهای پیشرفته کارمکنند کارگرعزیزومحترم ماهم پرایدوسایرخودروهائیکه
درتصادفات کیسه هوایشان بازنمیشودهمانگونه کارمیکنند که کارگران سخت کوش فورد ومرسدس بنز وتویوتا وغیره دوست عزیزبهتراست حقیقت رابدون تعصب قبول کرد اینجانب بااین ادعاکه پزشکان خوبی نداریم ودرتلاشیم پزشکانمان هم مثل خودروسازانمان شوندبشدت مخالفم وکاری به ویزیت ودرامدشان ندارم
.همین دولت حقتان است.
عرضه ندارید به تمام گرانی ها وبدبختی های دیگر جامعه اعتراض کنید.فقط به پیشنهاد نظام پژشکی که آنهم عملی نخواهدشدمعترض هستید؟
یارو توی تهران دوهزار پانصد خونه داره پزشک هم نیست اون یکی حق کمیسیون دریک معامله دوازده میلیارد می گیره طبق بررسی تراکنش‌های بانکی چهارهزار نفر پیدا شد تراکنش آنها ماهیانه بالای دویست میلیارد بود هیچکدام پزشک هم نبودند .کدوم شغل توی هم گیری کرونا اینهمه تلفات داد آدمی که تا نیمه شب بیداره دنبال خوش گذرانی وروزهم تا لنگ ظهر خواب چرا باید حسرت درآمد پزشکان رو بخوره به نظر من هیچ شغلی پر زحمت تر از پزشکی نیست برای همینه ویزیت پزشک در کشورهای مختلف بالاست کانادا ویزیت پزشک عموی 300 دلار امارات 100دلار همین عراق چهار برابر ایران اصلا کشورهای مثل کره ترکیه امارت به خاطر دارند بالای صنعت توریسم سلامت روی آوردن به ایجاد امکانات وجذب پزشکان اینجا با فحاشی فراری میدن ظرف سالهای اخیر 30 هزارنفر مهاجرت کردن دوباره مردم باید پزشکان بنگلادشی وهندی و پاکستانی رو زیارت کنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
پزشک هندی که دلسوز باشه بهتر از نوع ایرانیش هست که فقط دنبال کلاس گذاشتن و پول باشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۱
هر وقت برق را به جای ۱۰۰ تومان ۳۰۰۰ تومان پرداخت نمودید آنوقت خودتان را با بقیه دنیا مقایسه بفرمایید.
این دعوا را بیمه ها راه انداختند در حقیقت بیمه ها باید پول خدمت درمانی ارائه شده به مردم را تمام و کمال بدهن ولی برای شونه خالی کردن از وظایفشان نرخ خدمات را پایین میارن.مردم حتی یک ریال نباید بابت بیماریشون پول بدن وقتی که کشوری به این ثروتمندی داریم همه باید تحت پوشش بیمه سرتاسری باشن و همه هزینه ها را هم بیمه هاباید بدن.
فقط پول دارها پول دارتر و فقرا فقیر تر.چرا حقوق بقیه اقشار حداقلی افزایش پیدا میکند ولی پزشکان حدااکثری ایافقط قشر ضعیف و متوسط باید تحت فشار قرار گیرد.متاسفم برای قانونگذارها
متاسفم واقعا...رفتم دندانپزشکی با اون هزینه خیلی بالا شماره کارت دادن گفت واریز کن نمیزارن پوز بکشیم واسه فرار مالیات
چندین بار به دکترها مراجعه داشتم خدا لعنتم کنه اگه دروغ بگم هر بار به خاطر سهل انگاری بلایی سرم اومده حرامشون بشه .همش هم بخاطر بی عرضگی مسئولین ماست
فعلا با این مسائل فکر و ذهنتون را درگیر کنید تا فرصت مطالبه گری و سر خاراندن نداشته باشید
نمیگم تعرفه ها درست هست یا نیست. ولی کاش سازمان نظام مهندسی و انجمن های مشاورین مهندسی و پیمانکاری هم کمی از نظام پزشکی یاد بگیرن!!!
یکی از نمایندگان مجلس :قطعاً عملکرد وزارت بهداشت در راستای اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی توسط کمیسیون بررسی خواهد شد و درصورتی‌که نتیجه مطلوب یعنی افزایش ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در مقطع عمومی و تخصص در راستای منافع کشور حاصل نشود، مجلس به این موضوع ورود خواهد کرد.
قائم مقام ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به رقم نگران کننده 70 هزار معدل بالای 19 داوطلبین رشته‌های پزشکی گفت: این داوطلبین نخبگان کشوری‌اند و نباید برای ادامه تحصیل به کشورهایی بروند که ما در حوزه پزشکی آنها را قبول نداریم.
در کشور ما متاسفانه بدلیل عدم مدیریت صحیح مردم را در برابر پزشکان که فرهیختگان جامعه هستند قرار دادن مشکل اصلی کشور ما بیمه ها هستند که از پرداخت درمان بیماران شانه خالی میکنه در کشورهای دیگر پزشکان بیشترین درامد را دارند و تعرفه ها واقعی است مثلا ویزیت متخصص ۱۵۰ دلار ولی مردم پرداخت نمیکنند سازمانهای بیمه گر همه را حمایت میکنند ، پس با عوامفریبی و رو در رو کردن پزشکان و مردم کاری پیش نمیرود باید بیمه ها را مکلف به این کار کرد
مردم قرار است چندبار از يك سوراخ گزيده شوند ؟ سوراخ دعا را گم كرده ايد !!! دولت و تامين اجتماعي راحت سهم خودشان را از 70 درصد هزينه درمان به زير سي درصد آورده اند و شما مردم به ايشان كار نداريد و تنها اولين كسي كه مي بينيد را مقصر مي دانيد . پزشكان رسما و كتبا حاضر هستند نيم بها كار كنند ولي در مقابل دولت پول اجاره و حقوق پرسنل و درافتي هاي ماليات و تامين اجتماعي را بدهد . اصلا به خارج كاري ندارم ، اما آيا اين منصفانه است كه دستمزد يك پزشك نصف سلماني باشد ؟!
بی عدالتی در مقایسه با حقوق اقشار دیگه بیداد میکنه
لطفا از پزشکان هندی و پاکستانی که خیلی دلسوز و با یک دهم این مبلغ حاضرن دلسوزانه کار کنن اجازه بدین بیان در ایران کار کنند
دولت و مافیای بیمه با همکاری نشریه مثل شما کار رو به جایی خواهند رسوند که هیچ پزشکی دیگه طبابت نکنه و بقیه عمرش مثل بقیه مردم بگذرونه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۱
پزشکی که برای پولداری حاظر هست پا روی گلو مردم بزاره بهتره نباشه همون خارجیهای هندی و پاکستانی بهترن چون حداقل میدونی هم وطن نیستن
عزیزان این ویزیتها هیچوقت تایید نمیشه.الکی حرص نخورید.مشکل ما گرونیه گوشت و لبنیاته که بی صدا گرون میشن.اینها همش بازییه که اون کله گنده ها راه انداختن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۱
عزیز برادر اینها اجرایی نمیشه چون خیلی بالاتره اما شما زنده ما مرده ببین با چند درصد اضافی نسبت به سال قبل ویزیتهاهرو بالا ببرن
بایدکسی که این جدول را تنظیم کرده شلاق زد.
زمانیکه رسانه ای ازامکانات رانت خویشاوندی و......استفاده میکند واز شونی به ... میرسد چرا باید بعضی نظرهارا منتشرکند
تابناک عزیز بر طبل علیه پزشکان بکوب ولی زمانی که اکثر پزشکان از کشور مهاجرت کردند دنبال مقصر هم باش و منصفانه دلایل را روشن کن.مردم با این روند برخورد با پزشکان سال های آینده جهت درمان به کشورهای همسایه سفر خواهند کرد و این اتفاق زودتر از آنچه که فکرش کنید خواهد افتاد. اگر هر کسی خود را هم رتبه پزشکان میداند باید از ابتدا کنکور سراسری شرکت کند پس از قبولی هفت سال درس بخواند و بعد قضاوت کند...
تمام بیمه ها بعد از طرح فاجعه بار تحول سلامت و افزایش نجومی حقوق پزشکان ورشکسته شدند ، بنابراین دولت مجبوره اسکناس بدون پشتوانه چاپ کنه و بده به بیمه ها که اونها هم اون پول بدون پشتوانه رو بدن به پزشکان ! با چاپ اسکناس بدون پشتوانه بیشتر ، تورم بیشتر گرانی شدیدتر ، و اقشار ضعیف بدبخت تر خواهند شد .
وزارت بهداشت ظرفیت پذیرش پزشکی رو پایین نگه داشته تا رقابت به وجود نیاد و انحصار پزشکان شکسته نشه . طبیعتاً با کمبود پزشک که داریم اونها هم هر تعرفه ای که عشقشون بکشه قرار میدن. باید ظرفیت پذیرش پزشکی به اندازه سرانه کشور های دیگه بالاتر بره . راه دیگه ای وجود نداره وگرنه هرسال این راهزنان تعرفه ها رو بالاتر می‌برند . و بیمه ها مثل تامین اجتماعی مجبور میشن با کم کردن حقوق بازنشستگی کارگران بدبخت ، هزینه‌های سفر اروپایی پزشکان رو پرداخت کنند .
سلام.
این تعرفه مربوط به بخش خصوصی است و در همه اصناف بخش خصوصی بدون دخالت دولت بعنوان فروشنده خدمت مبلغ قیمت خدمات را به نسبت تورم قیمت گذاری میکنند و قیمت خدمات پزشکی که در مراکز دولتی است همیشه مثل بقیه کارمندان دولت بوده است. حقوق ۹ میلیون برای یک پزشک با ۲۰ سال سابقه کار بنظرتان زیاد است؟
یک روانشناس با ندرک دکترای تخصصی برای هر ساعت قیمت مصویش ۱۸۷ هزار تومان است ان وقت یک روانپزشک برای هر دو دقیقه این مبلغ را میگیرید یعنی ساعتی ۲ میلیون تومان !! . جالب است ان دو میلیون تومان مبلغ عظیمش از بیمه با دفترچه به پزشک داده میشود اما روانشناسان بیمه ندارند. یعنی هر ایرانی رای هر ایرانی که دکتر می رود از سهم مالیات خودش به پزشک می دهد. این کاسبی را تمام‌کنید.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست