صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ولیعهد ابوظبی و الکاظمی رایزنی کردند

خبرگزاری امارات از گفتگوی تلفنی «محمد بن زاید آل نهیان» با نخست وزیر عراق پیرامون روابط دوجانبه و موضوعات منطقه ای خبر داد.
کد خبر: ۱۰۸۹۸۱۷
| |
4783 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، خبرگزاری امارات از گفتگوی تلفنی «محمد بن زائد آل نهیان» ولیعهد ابوظبی با «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق خبر داد.

بر اساس این گزارش، ولیعهد ابوظبی و نخست وزیر عراق در این تماس تلفنی پیرامون روابط دوجانبه و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات در منطقه رایزنی کردند.

خبرگزاری امارات گزارش داد که محمد بن زائد روز پنج شنبه تماس تلفنی را با مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق برقرار کرد.

این خبرگزاری افزود که دو طرف در این تماس تلفنی، روابط فیمابین و اهمیت توسعه همکاری‌های مشترک در زمینه‌های مختلف را بررسی کردند.

تبادل نظر پیرامون شماری از موضوعات و پرونده‌های مورد اهتمام دو کشور و نیز تحولات منطقه‌ای و تلاش برای تقویت امنیت و ثبات آن از دیگر محورهای مورد بحث در گفتگوی تلفنی محمد بن زائد و الکاظمی اعلام شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان