بازدید 63814
دو هزار و هشتصد و بیست و ششمین بسته ویژه خبری «تابناک»

روایت همسر رهبر انقلاب از روز شهادت پدر موشکی ایران / دعوت قاضی‌زاده هاشمی از روحانی برای تماشای یک فیلم / «دکتر»‌هایی که انگلیسی نمی‌دانند / یک اقتصاددان: با این روند دچار ورشکستگی مالی خواهیم شد

در بسته خبری امروز «تابناک» تیتر‌هایی مانند: چون قبلا مخالف برجام بودند نمی‌توانند سریع وارد مذاکره شوند / واکنش وزیر روحانی به انتصابات فامیلی در دولت رئیسی / رییس اتاق ایران و کره: پولی از سوی کره جنوبی آزاد نشده است و ... را می‌خوانید.
کد خبر: ۱۰۸۷۴۸۹
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۲ 13 November 2021

بسته ویژه خبری «تابناک» هر روز سعی دارد با انتخاب تیترهایی، شما را در جریان اخباری مهم و اثرگذار قرار دهد که قطعا باید شنیده و خوانده شوند. در این بسته خبری، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی انداخته می‌شود که مخاطبان با مطالعه آن به رهیافت‌های مهمی از سیر وقایع اثرگذار کشور دست خواهند یافت.

دستور ویژه رئیس صدا و سیما به معاونت سیاسی سازمان

پیمان جبلی رئیس صداوسیما تاکید کرده است: تشهیر اشخاص حقیقی در شرایطی که جرم قطعی توسط مراجع ذی‌صلاح رسما اعلام نشده است اکیدا ممنوع است.در بخشنامه جدید پیمان جبلی رئیس صداوسیما به معاونت سیاسی سازمان آمده است: در برنامه‌های زنده و ضبطی اعم از گفت‌وگو محور، خبر و گزارش خبری، مستند، ترکیبی و نیز مطالب مکتوب، تشهیر اشخاص حقیقی به شیوه‌های مختلف اعم از نام بردن، نمایش مشخصات شامل عکس، گرافیک و نیز کنایه صریح در شرایطی که جرم قطعی توسط مراجع ذی‌صلاح رسما اعلام نشده است اکیدا ممنوع است.لازم است مراتب به نحو شفاف و روشن به عوامل زیر مجموعه ابلاغ و دستورالعمل موکد انضباطی در اسرع وقت تهیه و در صورت تخلف، اعمال گردد./جماران

جعفرزاده: واقعیت این است که مردم از رئیسی راضی هستند

نماینده مجلس دهم اظهار کرد: باید توجه داشته باشیم خزانه همیشه خالی است؛ در ده بیست سال گذشته همیشه به همین صورت بوده این خزانه یک صندوق است که ماهیانه واریز و منابع درآمدی دولت و برداشت ها در این بستر انجام می شود و ما هیچ گاه انباشت و رسوبی در خزانه دولت نداریم. «غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی»، نماینده مجلس دهم، در گفت و گو با برنا در رابطه با تفاوت کشورداری آیت الله رییسی و عملکرد میدانی رییس جمهور اظهار کرد: اگر بخواهیم بدون حب و بغض صحبت کنیم نظر ما باید نظر مردم باشد، مردم از این کار راضی هستند. علی رغم اینکه برخی در تلاش برای تخریب هستند و این حرکت را زیر سوال می برند ولی من این رفتار آنها را دلسوزانه نمی بینم، واقعیت این است که مردم از آیت الله رییسی راضی هستند. او افزود: نکته مهم این است که آقای رییسی برای انجام این اقدامات مشکلاتی دارد و تفاوت هایی با دولت های سابق دارد، آقای احمدی نژاد حجم بالایی از پول در اختیار داشت و نفت 120 دلاری می فروخت و می توانست بچرخد و در استادیوم ها برنامه داشته باشد اما با مشکلاتی که وجود دارد، آقای رییسی نمی تواند چنین کاری انجام دهد؛ بنابراین، این کار خوب است و باید اجازه بدهیم تا استمرار پیدا کند، ایشان می گوید من می خواهم یک دور به همه استان ها بروم و مشکلات را بشنوم و بعد با توجه به درک میدانی که پیدا کرده ام، برنامه ریزی کنم؛ این یک تئوری است و نباید خیلی سخت گرفت.

نماینده مجلس: ایران وارد برجام ۲ و ۳ نخواهد شد

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه آمریکا به دنبال مختومه کردن پرونده برجام نیست، گفت: آمریکا به دنبال استفاده از منافع برجام است، هژمونی آمریکا در خاورمیانه شکست خورده بنابراین ایالات متحده نمی‌خواهد بیشتر از این ضرر کند اما با فشار رسانه‌ای تلاش دارند تا ایران را وادار کنند از خواسته‌هایش کوتاه بیاید.اسماعیلی اظهار داشت: در صورت ادامه استقامت و پایداری ایران، آمریکا مجبور می‌شود با قبول شرایط جمهوری اسلامی پای میز مذاکرات بیاید.وی با تأکید بر اینکه ایران وارد برجام ۲ و ۳ نخواهد شد، تصریح کرد: وزارت خارجه اجازه ندارد در موضوعات منطقه‌ای و موشکی با آمریکا و غرب مذاکره کند.رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: کشورهای اروپایی نیز چند سال همراه با ایران و آمریکا پای میز مذاکرات نشستند و اگر این مذاکرات به نتیجه نرسد، از نظر عُرف دیپلماتیک شکست خورده‌اند بنابراین به نفع آنهاست که مذاکرات برجامی منتج به توافق شود.

۴۷ نامزد رد صلاحیت شده در تکاپو برای بازگشت به شوراها

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ۴۷ نامزد رد صلاحیت شده انتخابات شوراها از دیوان عدالت نقض رای گرفته‌اند و به دنبال بازگشت به شوراها هستند.اقبال شاکری در گفتگو با مهر، با اشاره به تلاش مجلس برای اصلاح قانون انتخابات شوراها، گفت: نمایندگان معتقدند باید رأی هیات نظارت مرکزی بر انتخابات شوراها رأی قطعی و نهایی باشد و دیوان عدالت نباید این رأی را نقض و یا ابطال کند.وی افزود: ۴۷ نفر از نامزدهای انتخابات شورا که رد صلاحیت شده اند، به دیوان عدالت مراجعه کرده و نقض رأی گرفته‌اند. این افراد با این رأی یا انتخابات را متوقف کردند و یا به دنبال بازگشت به شوراها هستند.شاکری تصریح کرد: بنابراین اعضای هیات نظارت مرکزی که از نمایندگان مجلس هستند، به دلیل زیر سوال رفتن اختیارات این هیات از سوی دیوان چنین طرحی را ارائه کردند که کلیات آن در صحن علنی به تصویب رسید.

یک اقتصاددان: با این روند ایران در سال ۱۴۰۶ قطعا دچار ورشکستگی مالی خواهد شد

فرشاد مومنی معتقد است که با استاانداردهای کاملا معطوف به شرایط کشورهای در حال توسعه، اگر این روند ادامه پیدا کند ایران در سال 1406 قطعا دچار ورشکستگی مالی خواهد شد..

مهمترین اظهارات مومنی؛

*اولین ضربه ای مهلکی که سیاست افزایش نرخ ارز به کشور وارد می کند این است که توان مالی دولت را ساقط می کند.

* شما ببینید کل بدهی دولت بعد از هشت سال جنگ و به عهده گرفتن بدهی های پهلوی در پایان سال ۶۸ هزار و ششصد میلیارد تومان بود اما الان بدهی های آشکار ۵۰۰ هزار هزار میلیارد تومانی دولت مطرح می شود.

* در همین گزارشی که سازمان برنامه و بودجه در مرداد ماه سال ۱۴۰۰ منتشر کرده است می گوید با استانداردهای کاملا معطوف به شرایط کشورهای در حال توسعه، اگر این روند ادامه پیدا کند ایران در سال ۱۴۰۶ قطعا دچار ورشکستگی مالی خواهد شد.

*دستکاری قیمت ارز کشور را به سمت فقر فروشی و محیط زیست فروشی می کشاند.

انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از اظهارات صدیقی در نماز جمعه

خطبه های امام جمعه تهران مورد انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی قرار گرفت.روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: حجت‌الاسلام کاظم صدیقی دیروز در نمازجمعه تهران، همچون بعضی دیگر از همفکران خود، مشکلات معیشتی را به گردن مردم انداخت و گفت: «اگر مردم خدا را در نظر می‌گرفتند، مبتلا به مشکلات معیشتی نمی‌شدند»! معلوم نیست مردم ایران چه گناهی کرده‌اند که عده‌ای حتی در خطبه نمازجمعه، ناکارآمدی‌ها را به گردن آنها می‌اندازند. امام جمعه موقت تهران گفت: «اگر اهل کشورها، استان‌ها و شهرها دو بال تقوا و ایمان را می‌داشتند و در وظایف شرعی و مسئولیت‌های سیاسی و اجتماعی خدا را در نظر می‌گرفتند، مبتلا به مشکلات معیشتی و کم‌آبی نمی‌شدند.»

نماینده مجلس: ایران قوی نیاز به جمعیت جوان دارد

عضو هیات رئیسه کمیسیون سیاست داخلی با بیان اینکه ایران قوی، نیاز به جمعیت جوان دارد، گفت: با اجرایی شدن برنامه‌های حمایت از جوانان و بهبود روند اشتغال و درمان ناباروری توسعه پایدار تضمین خواهد شد.«علی حدادی» عضو هیات رئیسه کمیسیون سیاست داخلی در توییتی نوشت: «ایران قوی، نیاز به جمعیت جوان دارد؛ حمایت از جوانان و بهبود روند اشتغال، ازدواج، فرزندآوری و درمان ناباروری از برنامه‌هایی است که با اجرایی شدن آن‌ها، جوانی جمعیت و در نتیجه توسعه پایدار تضمین خواهد شد».

روایت همسر رهبر انقلاب از روز شهادت پدر موشکی ایران / دعوت قاضی‌زاده هاشمی از روحانی برای تماشای یک فیلم / «دکتر»‌هایی که انگلیسی نمی‌دانند / یک اقتصاددان: با این روند دچار ورشکستگی مالی خواهیم شد

 

 

دعوت قاضی‌زاده هاشمی از روحانی برای تماشای یک فیلم

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران پس از تماشای فیلم سینمایی «منصور» از حسن روحانی رئیس جمهور سابق دعوت کرد تا حتما به تماشای این فیلم بنشیند. امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی پس از تماشای فیلم سینمایی «منصور» گفت: فیلم سینمایی «منصور» فیلم بسیار خوب با سناریوی جذابی بود. اینک داستان مربوط به شهید ستاری و داستان تحریم های بیرونی و حتی داخلی زمان جنگ بود، ولی قصه «منصور» روایت امروز ما است .وی افزود: به اعتقاد من همین امروز هم ما در عرصه مدیریت کشور، تولید، خودکفایی و ... غیر از اینکه موانع خارجی داریم موانع متعدد و کارشکنی‌های داخلی داریم. این افراد کسانی هستند که اصحاب قدرت و ثروت هستند و به هرترتیبی وقتی می‌بینند شما دارید کار درستی انجام می‌دهید مانع می‌شوند.قاضی‌زاده هاشمی در بخش دیگر تاکید کرد: فیلم سینمایی «منصور» نشان داد که فرزندان ایران اگر اراده کنند، ولو اینکه برای آوردن محصولی چندین بار هم شکست بخوریم اگر این شکست‌ها مایه رشد و تشویق باشند، حتما موفقیت حاصل خواهد شد.رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خاتمه با دعوت از مسئولین سابق برای تماشای فیلم سینمایی «منصور» تاکید کرد:از مسئولین سابق اجرایی خصوص آقای حسن روحانی دعوت می‌کنم تا حتما به تماشای این فیلم بنشینند.

پیشنهاد عبدی به دولت: درآمدهای نفتی و حامل های انرژی را به دلار به مردم بدهید

فعال اصلاح طلب در مطلبی با اشاره به لایحه دولت درباره حمایت از قشرهای آسیپ پذیر پیشنهاد کرد، کل درآمد‌های نفتی و حامل‌های انرژی را به دلار بین همه مردم توزیع کنید که در این صورت به هر خانواده ۴ نفره، ماهانه ۲ تا ۳ میلیون تومان می‌رسد. عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت: دولت لایحه‌ای را با عنوان حمایت از قشرهای آسیب‌پذیر و با قید فوریت به مجلس داده است. متاسفانه نام‌گذاری این لایحه صادقانه نیست. همه را به یاد طرح صیانت از فضای مجازی می‌اندازد که هدف آن در عمل کوتاه کردن دست مردم از نعمت بزرگ فضای مجازی است. از این روی، همه گمان خواهند کرد که این لایحه نیز علیه قشرهای  آسیب‌پذیر و دیگران است؛ اما نام آن را غیرصادقانه حمایت گذاشته‌اند. در اولین گام پیشنهاد می‌شود که برای اثبات صداقت نام آن را تغییر دهند. اگر می‌خواهند نام محتوایی بگذارند، بنویسند لایحه خروج از منجلاب ارز دو نرخی و اگر هم نخواستند، می‌توانند نام خنثی بنویسند و همان لایحه تک‌نرخی کردن ارز را بنویسند.

این لایحه باید پیوست سیاسی و رسانه‌ای داشته باشد. شخصا به شرط آنکه اعداد و ارقام آن دقیق اعلام و نحوه توزیع آن روشن شود، از آن حمایت خواهم کرد. البته همیشه طرح‌های خوب را در جزییات چنان بد اجرا می‌کنند که همه گمان می‌کنند مشکلات از اصل طرح است.اگر کل ارز نفتی و حامل‌های انرژی کشور را در یک سبد قرار دهند و پس از کسر سهم دولت، بقیه را به صورت ارزی به مردم دهند، دیگر کسی نگران حتی افزایش قیمت ارز نیز نخواهد بود.یارانه مزبور باید میان همه مردم ایران که در کشور ساکن هستند توزیع شود بدون هیچ تمایزی. حامل‌های انرژی را هم طی سبد انرژی به آن اضافه کنند. یارانه پرداختی به هیچ‌وجه نباید مبلغ ثابتی باشد. مثل پرداخت ۴۵ هزار تومان که اکنون بی‌ارزش شده است.یارانه کالاهای اساسی حدود ۱۰ میلیارد دلار است که به هر فرد ایرانی ۱۲۵ دلار می‌رسد که معادل ماهانه ۱۰دلار برای هر نفر است. این رقم برای یک خانوار ۴ نفری حدود ۴۰ دلار در ماه یا به قیمت کنونی ماهانه یک میلیون تومان می‌شود. اگر سبد انرژی را هم با همین مبنا عمل کنند، کمابیش بیش از این مبلغ و با قیمت فعلی دلار ماهانه شاید حدود دو تا سه میلیون تومان به یک خانوار ۴ نفری تعلق گیرد.

پزشکیان: ازدواج و فرزندآوری، معیشت و شغل می‌خواهد نه قانون

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده گفت: جوانان ما بیکار هستند تا زمانی که این بیکاری حل نشود این مشوق ها مشکلی را حل نمی کند.مسعود پزشکیان، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در گفتگو با عصرایران ضمن بیان این مطلب گفت:شاید یک دهه است مقام معظم رهبری به مجلس در بحث جمعیت توصیه های دارند و در مجالس قبل هم اقداماتی برای کمک به رشد جمعیت انجام شد اما این مشکل حل نشد. واقعیت این است که مشکلات اقتصادی اجازه نمی دهد که جوانان به سمت ازدواج بروند یا بعد از ازدواج برای فرزند آوری اقدام کنند.وی ادامه داد: در طرح مجلس مصوب شده است که به زوج‌ها مسکن داده شود، این مسکن را که مفت نمی دهند و می گویند بیاید وام بگیرید، آن جوانی که می خواهد وام بگیرد باید پول دربیاورد که بتواند وام را پرداخت کند الان دو جوان هستند و بیکار هستند و خودشان هستند اما وقتی ازدواج کردند، بیکارِ بدهکارِ گرفتار می‌شوند؛ این بدهکاری و گرفتاری با خودش بحث و دعوا دارد و نهایتا با خودش طلاق به همراه دارد.

وزیر بهداشت در دولت اصلاحات تصریح کرد: ریشه این قضایا پیچیده تر از مشوق هایی است که ما در قانون بنویسیم مگر مهمتر از کتاب خدا، قرآن و ائمه داریم؟ ما مسلمانیم و اعتقاد داریم و سفارش به ازدواج و فرزند آوری در دین ما ذکر شده است. با وجود اعتقاد دینی، اما مردم اقدامی در این راستا نمی کنند، پس چرا اصرار داریم در این رابطه قانون بنویسیم. وی گفت: الان بزرگترین چالش های ما در مناطقی است که مردم آنجا کار می کردند و الان زندگی شان به خاطر نبود امکانات و آب از بین می رود و تلف می شود. اگر نتوانیم آنها را حل کنیم، اضافه کردن جمعیتی به این جمعیت باری است که ممکن است بر دوش جامعه و خانواده ها گذاشته شود و بعد مسائل دیگری پیش می آید.

نماینده مجلس: خاوری هنگام خروج از کشور بخش زیادی از اسناد را با خود برد

نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس گفت: متأسفانه وقتی آقای خاوری مدیرعامل بانک ملی ایران از کشور خارج شد بخش زیادی از اسناد را هم با خود برد که شاید آن را منتشر کند؛ نمی‌گوییم که همه مدیران و مسئولینی که از کشور خارج شده‌اند جاسوس هستند ولی باید نسبت به خروج مدیران حساس باشیم.

ضربه وزارت اطلاعات به باند مواد مخدر

با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سیستان و بلوچستان تعدادی از باندهای قاچاق مواد مخدر و محل اختفاء آن‌ها شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت.وزارت اطلاعات اعلام کرد: با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان، طی عملیات‌های جداگانه در شش ماهه اول سال جاری، تعدادی از باندهای قاچاق مواد مخدر و محل اختفای آن‌ها شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت.در این عملیات‌ها بیش از ۲۵ تُن انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی، ۳ قبضه سلاح جنگی، مقادیری مهمات و ۳۶ دستگاه خودرو کشف و ضبط شد؛ در همین راستا ۳۶ نفر دستگیر و ۲ نفر از اشرار به هلاکت رسیدند.

سه‌شنبه جلسه رای اعتماد به «فیاضی»

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش روز سه‌شنبه برگزار می‌شود، گفت: حضور رئیسی در رای نمایندگان تاثیرگذار است.مجتبی یوسفی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی از بررسی رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در جلسه علنی روز سه‌شنبه خبر داد و گفت: فیاضی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش طی هفته جاری در کمیسیون‌های تخصصی مجلس برنامه‌های خود را ارائه خواهد داد و روز سه شنبه جلسه رأی اعتماد برگزار می‌شود.نماینده مردم اهواز در خصوص حضور رئیس جمهور در جلسه رأی اعتماد اظهار داشت: حضور رئیس جمهور تأثیر زیادی در رأی نمایندگان به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دارد.یوسفی افزود: دفاعیات رئیسی در مرحله دوم جلسه رأی اعتماد به کابینه بسیار تأثیرگذار بود و شک و شبهه‌های موجود را برطرف کرد.وی تصریح کرد: ۴۰ میلیون نفر شامل معلمان و دانش آموزان و خانواده‌هایشان با وزارت آموزش و پرورش سر و کار دارند بنابراین انتخاب وزیر آموزش و پرورش برای نمایندگان بسیار مهم است.

نماینده مجلس: طرح صیانت هرگز به نتیجه نخواهد رسید

علیرضا‌بیگی، نماینده مجلس در مورد طرح صیانت گفت: این طرح به سرانجام نخواهد رسید، مردم شاید بدون آب بتوانند زندگی کنند و با صرفه‌جویی در مصرف آب بتوانند مدتی تحمل کنند، اما بدون اینترنت به هیچ عنوان نمی‌توانند زندگی کنند و همه ابعاد زندگی افراد با اینترنت گره خورده است.

شیطنت جدید دولت آذربایجان علیه ایران

در جدیدترین اقدام جمهوری آذربایجان اسکناس ۵۰۰ مناتی جدید جمهوری باکو که به تازگی و به مناسبت یادبود اولین سالگرد جنگ قره‌باغ منتشر شده با تصویری از پل خدا آفرین بر روی این اسکناس همراه شده است.پل خداآفرین از سال ۱۳۷۶ ثبت آثار ملی ایران شده و اگرچه مالکیت پل خداآفرین مشترک است اما انتشار تصویر آن بر روی این اسکناس جدید را می توان معنادار دانست.ایران و جمهوری آذربایجان به تنهایی مالک پل نیستند و هر کشور صاحب نیمی از پل است که در سمت خود قرار دارد، یعنی تعدادی از دهانه‌های پل در خاک آن کشور و تعدادی از دهانه‌ها در خاک آذربایجان است. با این حال حدودا یک سال گذشته بود که جمهوری آذربایجان پرچم خود را در انتهای پل و در داخل خاک کشور خود نصب کرد.

روایت همسر رهبر انقلاب از روز شهادت پدر موشکی ایران / دعوت قاضی‌زاده هاشمی از روحانی برای تماشای یک فیلم / «دکتر»‌هایی که انگلیسی نمی‌دانند / یک اقتصاددان: با این روند دچار ورشکستگی مالی خواهیم شد

 

سومین جلسه سران سه قوه در آبان ماه برگزار شد

نشست سران سه قوه بعد از ظهر امروز شنبه به میزبانی رئیس قوه قضاییه برگزار شد.به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، جلسه سران سه قوه بعدازظهر امروز شنبه ۲۲ آبان به میزبانی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا و با حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور و محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.سران قوا در جلسه امروز که سومین نشست مشترک آنها در آبان‌ماه امسال بود، درباره مهمترین موضوعات کشور از جمله مسائل اقتصادی گفت‌وگو و مشورت کردند تا روند رسیدگی به مسائل و مشکلات کشور سریع‌تر و جدی‌تر دنبال شود.در این نشست بر لزوم همکاری هر چه بیشتر قوا تاکید شد.پیش‌تر حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اعلام کرده بود که برای سرعت‌بخشی در حل مشکلات‌ مردم مقرر شده نشست‌های سران قوا به‌طور منظم با فاصله‌های کمتر و حتی الامکان‌ تا مدتی هفتگی برگزار شود.

پمپئو: مشارکت آمریکا با اسرائیل برای مهار ایران حیاتی است

وزیر خارجه سابق آمریکا مدعی شد که اسرائیل حق دفاع خود در برابر ایران را دارد.به گزارش جروزالم پست، مایک پمپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا در اظهاراتبی بی‌اساس مدعی شد که اگر تهران اقداماتی را انجام دهد که اسرائیل را تهدید کند، اسرائیل "وظیفه" دارد از خود در برابر ایران دفاع کند. پمپئو در ادامه گفت: "اگر ایالات متحده با اسرائیل نباشد و ایرانی‌ها اقداماتی را انجام دهند که اسرائیل را تهدید کند، اسرائیل نه تنها حق دارد بلکه وظیفه دارد از خود دفاع کند."پمپئو همچنین گفت که مشارکت با اسرائیل برای آمریکا حیاتی است و هر شکافی می‌تواند رهبری اسرائیل را در موقعیت دشواری قرار دهد.پمپئو گفت: «ما باید به اسرائیلی‌ها کمک کنیم که امنیت خودشان را حفظ کنند. زمانی که شکاف واقعی بین ما و اسرائیل ایجاد شود، رهبری اسرائیل را در موقعیت بسیار دشواری قرار می‌دهد و ما هرگز نباید کاری کنیم که رهبری اسرائیل در این موقعیت قرار گیرد.»

روایت همسر رهبر انقلاب از روز شهادت پدر موشکی ایران

برادر شهید سردار تهرانی‌مقدم گفت که همسر مقام معظم رهبری مهمان مادرم بودند و نقل کردند روز حادثه (زمانی که تهرانی‌مقدم به شهادت رسید) آقا وقتی که برگشتند حالشان عوض شد. به ایشان گفتم چه اتفاقی افتاده است که پاسخ دادند من رفیق ۲۵ ساله‌ام را از دست داده‌ام. محمد تهرانی‌مقدم برادر شهید سردار تهرانی‌مقدم اردیبهشت ۹۲ در مراسم تقدیر از رزمندگان جبهه جهادی منتظران خورشید با تأکید بر اینکه شهید حسن تهرانی‌مقدم نیرویی ولایتمدار و ولایت‌پذیر بود، گفت: کسانی که پا در رکاب رهبری بگذارند، نه یک‌قدم عقب و نه یک‌قدم جلوتر از رهبری حرکت کنند. حاج حسن تهرانی‌مقدم عاشق و تابع ولایت بود. او خاطرنشان کرد: همسر مقام معظم رهبری مهمان مادرم بودند و نقل کردند، روز حادثه (زمانی که تهرانی‌مقدم به شهادت رسید) آقا وقتی که برگشتند حالشان عوض شد. به ایشان گفتم چه اتفاقی افتاده است که پاسخ دادند من رفیق ۲۵ ساله‌ام را از دست داده‌ام. کسی که عاشق ولایت باشد، رابطه دوطرفه خواهد بود. حسن تهرانی مقدم رابطه دوطرفه‌ای را با مقام معظم رهبری برقرار کرده بودند.
وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری وقتی که از مجموعه تحت امر تهرانی‌مقدم بازدید کردند، ۲ یا ۳ روز بعدازآن جمله معروفی را مبنی بر اینکه تهدید را با تهدید پاسخ می‌دهیم، بیان فرمودند. دشمنان مدام با تهدید علیه ما صحبت می‌کنند، اما ما امروز مقتدریم و این شهید بزرگوار نیز توانست سلاح‌های بازدارنده را اختراع کند.

کیهان: منتقدان انتصاب های فامیلی در دولت سیزدهم، رسانه های اشرافی هستند

کیهان نوشت: رسانه‌های زنجیره‌ای وابسته به ائتلاف اشرافی حاکم بر دولت سابق، بازی تکرار پرحجم یک دروغ و جنجال گسترده برای واقعیت جا زدن آن را در پیش گرفته‌اند. روزی نیست که چندین روزنامه و صدها سایت و هزاران کانال در فضای مجازی، درباره انتصابات گسترده فامیلی در دولت جنجال نکنند. تیترهایی مانند «انتصابات فامیلی در دولت سیزدهم ادامه دارد»(روزنامه شرق)، «آموزش و پرورش هم داماد می‌شود»(روزنامه آرمان)، «انتصاب فامیلی؛ قطاری که هر روز با سرعت بیشتری شتاب می‌گیرد» (خبرگزاری خبرآنلاین) و... نمونه‌هایی از این فضاسازی‌های دروغین است. اخیرا «محمد-م» از اعضای سردبیری خبرگزاری خبرآنلاین (وابسته به تیمی از مدیران دولت سابق) مدعی شد دولت رئیسی، دولت دامادهاست و اصولا انتصاب دامادها و برادرزن‌ها، یک کار ارزشمند محسوب می‌شود. او این ادعا را بدون ارائه حتی یک سند منتشر کرد.

رییس اتاق ایران و کره: پولی از سوی کره جنوبی آزاد نشده است

رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و کره جنوبی اظهار داشت: ۳.۵ میلیارد دلار پولی که ادعا می‌شود آزاد شده از محل دارایی‌هایی ایران در کره جنوبی نبوده است. روز گذشته اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه ۳.۵ میلیارد دلار از داراریی‌های بلوکه شده ایران آزاد شده است. بیشترین میزان پول بلوکه شده ایران در کره جنوبی بوده و رقم ۷ میلیارد دلار را به خود اختصاص داده است. حسین تنهایی، رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و کره جنوبی در گفتگو با ایلنا گفت که ۳.۵ میلیارد دلار پولی که ادعا می‌شود آزاد شده از محل دارایی‌هایی ایران در کره جنوبی نبوده است. وی همچنین آخرین وضعیت مبادلات دو کشور اظهار کرد: مبادلات دو کشور بسیار کم است و بیشتر شرکت‌های کوچک و متوسط به صورت غیر رسمی کار می‌کنند، ولی شرکت‌های بزرگ در کره جنوبی از آنجا که بیشتر با آمریکا کار می‌کنند، با ایران کار نمی‌کنند. حجم مبادلات کشور بسیار اندک و کمتر از ۱۵۰ میلیون دلار است.

«دکتر»‌هایی که انگلیسی نمی‌دانند

روز گذشته، ویدیوی تکلم علی سلاجقه، رئیس سازمان محیط زیست به زبان انگلیسی تبدیل به سوژه‌ای در فضای مجازی شد. سلاجقه در این کلیپ که از سخنرانی اش در نشست آب و هوایی گلاسگو منتشر شده، از روی کاغذ، متن انگلیسی خود را با غلط های فراوان می‌خواند که این امر نشان دهنده‌ی عدم تسلط وی بر زبان انگلیسی است، آن هم در حالیکه که سلاجقه دوران تحصیلات دکتری و فوق دکترای خود را در آمریکا گذرانده است. به کار بردن اشتباه لغات، تلفظ نادرست و عدم تسلط کافی به زبان انگلیسی در میان مسئولان کشور کم نبوده، اما همیشه این امر مطرح بوده است که چگونه مقامات رده بالای کشور که دست‌کم یک مدرک دکترا دارند و قاعدتاً باید بتوانند در سطح نمرات متوسط تافل یا آیلتس زبان انگلیسی بدانند، در صحبت کردن به این زبان اینچنین عاجز می‌مانند. همچنین از این نکته نباید غافل ماند که اینگونه گاف‌ها در مجامع بین‌المللی، قابل توجیه نیست و به حیثیت کشور لطمه می‌زند. در طول این چند سال، مسئولانی که نحوه‌ی صحبت کردن آن‌ها به زبان انگلیسی یا در مواردی زبان عربی، در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده و دست به دست چرخیده، کم نبوده است. در این سال‌ها ویدئوهای منتشر شده از «حسین امیر‌عبداللهیان»، «محمود احمدی‌نژاد»، «سعید جلیلی»، «علی باقری»، «محمد علی‌آبادی» و «حسن روحانی» نشان می‌دهد که این دکترها چندان انگلیسی نمی‌دانند.

واکنش وزیر روحانی به انتصابات فامیلی در دولت رئیسی

محمدجواد آذری جهرمی وزیر پیشین ارتباطات در کانال تلگرامی خود نوشت: خویشاوندسالاری در تقابل با شایسته‌سالاری پدیده‌ی جدیدی نیست. در طول زمان‌های مختلف، از سال‌های بسیار دور تا همین امروز، کشورها درگیر پدیده‌ی “favoritism” بوده‌اند و واکنش‌های مختلفی به این امر نشان داده‌ند. جوامعی در دنیا وجود دارند که نظام‌های اجتماعی‌شان اصالتا مبتنی بر ساختارهای خویشاوندی و قبیله‌ای‌ست در نتیجه خویشاوندسالاری نه تنها مذموم نیست بلکه همانگونه که در عربستان یا هندوستان قابل مشاهده است به عنوان روندی مطلوب در فرایند سامان‌دادن به امور نیز تلقی میشود.همه می‌دانیم که در جوامع مبتنی بر مردم، شیوع فساد، مانند حمله‌ی موریانه‌های گرسنه به پایه‌های حاکمیت است. فقط باید حواسمان باشد که فساد چهره‌های مختلف دارد و همه‌ی چهره‌های آن ویران‌کننده است! مبارزه با فساد به‌طور عام و خویشاوندسالاری و دوست‌گماری به‌طور خاص، نیازمند فرهنگ و گرایش عمومی در سطح جامعه و فرهنگ مدیریتی و سیاسی نزد نخبگان سیاسی است که نسبت به «همه‌»ی اقدامات فسادآمیز حداقل بدون تسامح رفتار کند.

چون قبلا مخالف برجام بودند نمی‌توانند سریع وارد مذاکره شوند

علی بیگدلی، کارشناس تحلیلگر مسائل بین‌المللی در گفت‌وگو با «نامه نیوز» به نقش تیم مذاکره کننده در جریان مذاکرات اشاره کرد و گفت: «ترکیب هیات دیپلماتیک ما غیر از اینکه در توانایی دیپلماسی ضعف دارد، به این جهت مورد نقد است که این‌ها همان کسانی هستند که در گذشته هر نوع مذاکره با آمریکا و در ارتباط با برجام را کار خیانت آمیزی می‌دانستند. الان که خودشان مسئول شده‌اند می‌بینند که راهی غیر از مذاکره وجود ندارد اما این تعللی که صورت می‌گیرد به این خاطر است که این‌ها با توجه به پایبندی به اظهار نظرهای گذشته خود نمی‌توانند به سرعت وارد مذاکره شوند.» بیگدلی در پاسخ به اینکه ایران در این مذاکره چطور می‌تواند موفق باشد و چه تصویری باید از خود ارائه دهد، گفت: «اگر قرار باشد با آن استراتژی‌های قبلی وارد مذاکره شویم، قطعا به هیچ نتیجه‌ای نمی‌رسیم. یک روز گفتیم که نه مذاکره می‌کنیم و نه جنگ می‌شود. اکنون اما وارد مذاکره شدیم و آقای امیرعبداللهیان هم گفته که آمریکا 10 میلیارد دلار به عنوان حسن نیت به ما بپردازد و آنها هم نپذیرفتند. من قبلا هم گفته‌ام که به هیچ وجه آمریکا این پیشنهادها قبل از مذاکره مثل لغو تحریم را نمی‌پذیرد. لذا ما بایستی سطح انتظارات را کاهش دهیم.»

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۳۲
خداشکر با وضعیت فعلی بدنم تا 1406 زنده نخواهم بود که ورشکستگی و سختی بیشتر مردمم را نظاره گر باشم
مردم از رییسی راضی اند؟؟؟؟
بیخیال. دیگه اصلا مهم نیست چه اتفاقاتی داره میفته تو کشور. آب از سرگذشت
کیهان تو خوبی!!!
به یاد محمود هاله ی نوردیده،پلییز وان دیقه
نمی توانند انگلیسی صحبت کنند چون دکترای خود را با سهمیه گرفتن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
چون دکترایی نگرفتند و همه اش روی کاغذه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
اتفاقا روش دکتر شدن این جماعت من میدونم
ایکاش اقای قاضی زاده هاشمی یکبار بهمراه اقای زاکانی طرح هایی که سه روزه بورس را میخواست نجات بدهد در فیلم های تبلیغاتی ریاست جمهوری شان را ببینند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
وعده هايشان را مثل تكاندن سفره روي فرش، تكانده اند
جعفرزاده: واقعیت این است که مردم از رئیسی راضی هستند

اینها مرزهای توهم رو جابه جا کرده اند
صدیقی اگر اهل کشورها، استان‌ها و شهرها دو بال تقوا و ایمان را می‌داشتند و در وظایف شرعی و مسئولیت‌های سیاسی و اجتماعی خدا را در نظر می‌گرفتند، مبتلا به مشکلات معیشتی و کم‌آبی نمی‌شدند) حالا مشکل معیشتی و کم اب قابل تحمله ! اما نمی دونم چه گناهی مرتکب شدیم که گرفتار امثال صدیقی شدیم ؟!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
چون امثال تو در دولت ها داریم
در واقع نقدینگی هم جزو بدهی های دولت است.
حالا که روحانی و دولتش رفتند اسم بردن از اشخاص و کنایه زدن ممنوع شد.
با سلام فکر کنم جاپ عکس خداآفرین بر روی پول 500 ماناتی آذربایجان شیطنت نباشه بزرگداشت آثار باشه چرا که در مالکیت مقبره الشعرا واقع در تبریز که اصلا حرف و حدیثی نیست ولی بر روی پول آذربایجان اخیراً چاپ شده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
پانترک ماله کش ندیده بودیم که اونم دیدیم الحمدلله
جناب اقای قاضی زاده هاشمی لطف کنند چند بار دیگر فیلم سینمایی منصور را ببینند شاید برای مدیریت ایشان موثر افتد . واقعا به چه چیزهایی بر می خوریم تاسف بار است . اقای هاشمی منصور فیلم است و فقط فیلم و از نامش مشخص است .
کیهان چه دست وپایی میزنه مجبوره برای توجیه حمایت از دولت هر مطلبی را بنویسد
اما این که ناراحتی نداره بهر انتصاب فامیلی هست
اقای جعفرابادی ایمن ابادی شما خیلی از واقعیت دور هستید.اصولا مشکل کشور ما دور بودن مسئولین ومنصوبین از واقعیات جامعه و افکار عمومی است.
جناب بیگدلی آدرس غلط ندهید روزی که مقام معظم رهبری گفت نه مذاکره می کنیم ونه جنگ می شود هم تحت فشار ترامپ‌برای مذاکره بودیم وهم تهدید به جنگ می شدیم.صادق باشید.
آقای شریعتمداری اگر انتصابات فامیلی صحت نداره چرا بصورت شفاف و با ارائه ادله روشنگری نمی کنید
ایران قوی به جمعیت گرسنه هم احتیاج داره یاته؟
کدوم مردم موافق رییسی‌اند؟ می‌شه یه آمار بی‌طرف بگیرید ببینید چند درصدن؟
جعفرزاده: واقعیت این است که مردم از رئیسی راضی هستند.....!!!

شما لطفاً از طرف مردم نظر نده...! با 100 روز که نمیشه قضاوت کرد..!
حسن روحانی هم 4سال اول خوب بود, ولی 4سال دوم مورد نفرین مردم قرار گرفت.
پس لطفاً زود قضاوت نکنید....جوجه رو آخر پاییز میشمردند..!
آقای تابناک، هربار به بهانه ای نیشت رو به احمدی نژاد بزن تا کمی دلت خنک بشه. این بار هم به بهانه زبان انگلیسی، ولی این رو هم بدون که اینطوری فقط ارزش خودت و مطالبت رو کم میکنی.
روزی نامه کیهان با مدیریت شریعتمداری که تمام نسبت فامیلی های دولت قبل و دولت فعلی را انکار میکنه
اگر نمیکرد من تعجب میکردم ، چون کیهان فقط ماله کشی بلده وسلام ، یعنی اگر تیتر بزنه الان شب هست من باور نمیکنم، از بس دروغ داده به خوردمون.
لطفاً به آقای صدیقی بگید کفار انور آبی چرا با این همه گناه رفاه دارن؟؟ امتحان و مشیت الهی فقط برای مردم ایرانه؟؟
مسئله اینجاست که ایران دارای بزرگترین جمعیت جهان بود با آنها چه کردید؟نسلی به هم ریخته و افسرده و سرگردان که به میانسالی رسیده است و از تکرار سرنوشت شوم خویش برای فرزند احتمالی اش گریزان است
مدرک ها اصالت ندارند.
مدرک ها اصالت ندارند. برای گرفتن کارشناسی ارشد(فوق لیسانس) و دکترا حداقل ۳ سال باید مهمان بلاد کفر باشند و سه سال کافی است تا زبان انگلیسی یاد بگیرند و این افتضاح را بالا نیاورند.
اقتصاد ایران سه مشکل اساسی دارد، تحریم ، دولتی بودن ، فرار سرمایه مردم بدلیل مهاجرت به کانادا و ترکیه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
فقط 3 تا ؟
"دکتر هایی که انگلیسی نمیدانند"
وقتی افراد کوچک ، درمسئولیت و کارهای بزرگ قرار میگیرند، نتیجه اش همین است
تورم رو مهار کنید.
تا زمانیکه افراد وابسته به انگلیس ...
من یکی که راضی نیستم
خیلی وقته که دچار ورشکستی مالی شدیم برادر
اکتر تحصیل کردگان سهمیه ای یا بورسیه های سفارشی بی سواد هستند و وضع فلاکت بار کنونی کشور نشانه میزان کاردانی و کاد آیی همین افراد هست که با دانش و سواد کم شان بر مناصب چنگ انداخته و از اداره امور عاجزند
انروز رفتم صرافی دلار بهرم
گفتند چون ۳.۵ میلیارد دلار ازاد شده امروز قیمت دلار ۵۰۰۰ تومان امده پایین
از شک وارده یک مرتبه از خواب بیدار شدم دیدم دلار امروز ۱۰۰۰ رفته بالا
فهمیدم دارند دردغ میگند
فعلا در کشورهای مدینه فاضله که زودتر از شما با کاهش فرزند روبرو شدن و اتفاقا این طرح ها راهم اجرا کردن به جایی برسند که اتفاقا نرسیدن تا نوبت به شماها برسد
ریشه را درست نمی کنید انتظار نداشته باشید با مسکن درمان شود و ریشه هم همان فراری دادن زنان از خانه بود و تا این را به روال قبل برنگردانید هیچ موفقیتی وجود ندارد و مشکلات اقتصاد و.. هم فرعیات است
عزیزم برجام را دوستان شما به ملت تحمیل کردن و طوری هم با دیپلماسی ضعیف آن را امضا کردین که باید در آن بود به خاطر ماشه و دولت رئیسی هم هیچ وقت نگفت مذاکره نمی کنند به خاطر آن چه قبل انتخاب شدن و چه بعد انتخاب شدن
چون این دکتر ها بر اساس لیاقت به جایی نرسیدن ،بلکه ازطریق سیاست دکترا گرفتن iq پایین ... لازمه پیشرفت در ایران شده
با محاسبات حجت الاسلام صديقي امام جمعه محترم تهران احتمالا مردم بقيه كشور ها گناهي نمي كنند كه دچار مشكلات ما نشده اند !!!!
«اگر مردم خدا را در نظر می‌گرفتند مبتلا به مشکلات معیشتی نمی‌شدند"
اول از این جمله تعجب کردم! اما بعد دیدم اتفاقا بی راه نیست! مردم اگر خدا را در نظر میگرفتند زمام امور رو به دست کسانی که از خدا بی خبرند نمیدادن
پاسخ ها
ناشناس
| France |
۱۳:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
ببخشید من به جمله اول منفی دادم
این بزرگ کردن‌ها نسبت به آقای رییسی غلو است ورییسی هیچ کاری ازعهده اش بر نمی آید خواهشا اینقدر بزرگش نکنید
دکترهایی که انگلیسی نمیدانند. همان مسئولینی هستند که به ناحق تکیه بر جایگاهی زده اند که باعث مشکلات برای کشور و مردم شده است. جناب صدیقی، هر وقت یک المپیادی یا یک رتبه زیر ده کنکور را در سمت وزیر و رییس جمهور نشاندید، حق دارید از مردم گله کنید. خداوند این همه نعمت مغزهای متفکر و مردم وفادار به شما داده و شما اینطور کفران میکنید.
مدرك فروشى و سهميه هاى فراوان و ارجحيت چاپلوسى بر تخصص اين مشكلات را هم دارد.
آقای عبدی قبل ازاینکه دولت سیزدهم پول نفت را به دلار بین مردم تقسیم کند آن دلارهای جهانگیری
برگردانند بین مردم تقسیم شود
امام جمعه اقاى صديقى ميگويند در اين دنيا فقط رنج است
وبهتر است كه به بهشت برويد كه درا نجا اسايش است
پس مردم نگران مسايل اقتصادى نباشند
تابى جون بيشتر راجع به بهشت مقاله بنويسيد
این کارنشنانسها کاش در مورد برجام نظر ندهند بهتره! اینها همانهایی هستند که از برجام برای خودشون بهشت برین ساخته بودند. نظر ندهید سنگینتر هستید.
باز‌هم‌ این‌حسین‌کیهانی‌ از خودش‌ نظریه‌ دروکرد‌ !!!
حاجی‌ حسین‌ شریعت‌ مداری‌ اخه‌ چقدر‌ تو در مخالفت اکثریت ملت‌ گپ میزنی‌ ؟؟!! خسته نمیشی‌ و اقعا‌ خجالت اوره آقا ...
اصلا بتو چه که ملت انتقاد می کنند‌ مگر تو وکیل وصی مردم‌ یا دولتی ؟!!
حالا که در رسانه بودن خودت خارج شده ای و چهره مخالف روشنفکران‌ جامعه‌ شده‌ ای‌ دیگه‌ ژست‌ روشنفکری بخود نگیر‌ میشششششششهههه؟؟!!
وقتی با اموزش زبان انگلیسی در دوران تحصیل مخالفت می کردین فکر این را هم می کردین که تو چهل سالگی نمیشه زبان یاد گرفت. العلم فی الصغر کالنقش فی الحجر. با این همه وسایل اموزش زبان مسئولین ما در حد اکابر زبان بلدند.
دانستن زبان انگلیسی که بسیار مهم است !!
ولی ما از مسولان نخواستیم !!!!

حداقل کار و مسولیتی که قبول کرده اند را بلد باشند ،!!!

ورشکستگی اقتصادی کشور ، دیگر باید چه مدلی باشد ؟

که هنوز بعصی ها منتطرند که شاید بشود !!!!

وقتی ارزش پول ملی هر ساعت دارد تنزل میکند

و خزانه دولت دارای بیش از ۵۰ درصد کسر بودجه است

و تورم نزدیک ۶۰ درصد است

و ۷۰ میلیون نفر از ۸۵ میلیون نفر زیر خط فقر هستند

دیگر ورشکستگی چگونه باید باشد ؟؟؟؟
این واقعیت که مردم از رئیسی راضی هستند رو از کدوم نظرسنجی فهمیدین؟!
اینکه مقامی نتواند انگلیس صحبت کند و یا بفهمد که طرف مذاکره او به زبان انگلیس چه می‌گوید فی نفسه عیب نیست ولی یک نقطه ضعف است که از اهمیت برخوردار است. آنکه بعضی‌ها فکر میکنند که فقط ربان فارسی است که از ظرافتها و جنبه هایی برخوردار است که در زبانهای دیگر نیست گزاره کاملاً اشتباهی است. ربان انگلیسی زبانی است که بیشترین تکلم به آن میشود و به لحاظ اینکه زبان بین المللی مورد قبول برای مذاکرات بین المللی است و این مهم شاید قریب به چندین و‌چند دهه در دنیا متداول بوده است ، از ظرافتها و ظرفیتهایی برخوردار است ( بخصوص در مراودات بین المللی و بین دولتی و سخنرانیهای بین المللی ) برخوردار شده است که تقریباً در هیچ زبان دیگری چنین نیست و‌نمونه های بسیاری میتوان یافت که به لحاظ نوع رفتار شخص و ویا شخصیت شخص و یا ملت و قبیله ای و یا حتی کلماتی که با توجه به پیشرفت تکنولوژی و نیاز ساخته و مورد استفاده مردم قرار می‌گیرد و وارد زبان انگلیسی شده است. نمونه هایی از آن توییت کردن و ایمیل و غیره است. در عرصه دیپلماسی و اجتماعی نیز کلمات زیادی به همین ترتیب وارد دایره لغات انگلیسی شده که استفاده بجا و به موقع از آن و با توجه به مفهوم ریسه ای آن از اهمیت زیادی بخصوص برای مسئولین هر کشوری برخوردار است. این انتظار از مسئولین کشور ما که تسلط کامل به شرحی که رفت به زبان انگلیسی نمیرود ( جز معدودی افراد ) اما همانطورکه پر متن خبر آمده است از کسانی که در کشورهای انگلیسی زبان‌ مدارک تحصیلی و بخصوص در مقاطع بالا دارند انتظار دانستن حداقلها و خواندن یک متن از روی نوشته بدون غلط انتظاری بجا است. انگلیسی و عربی صحبت کردن وزیر خارجه ما برای بسیاری از ایرانیان که حتی در خارج از کشور هم زندگی و یا درس نخوانده اند بسیار عجیب ، نامفهوم و حمده اور بود. پیشنهاد میکنم مسئولین کشور ما در همه مذاکرات از مترجم متبحر و امین استفاده کنند تا هم خود بهتر بفهمند و هم طرفشان بهتر منظور آنها را در کند تا موجب سوء تفاهمی نشود.
آقای مومنی شمااقتصاددان بسیارخوش بینی هستید ولی ما
اقتصاددانی بخوش بینی شمانیستیم بلکه واقع بین ترازشما
هستیم عرض میکنیم که هم اکنون مملکت واردورشکستگی مالی شدیدشده چون مملکت درآمدی ندارد نفت وگازمان یاپایاپای
معامله میشودویااصلاًبه پولممان نمیرسیم واگربرسیم بسیار کم
کمک مالی بمردم هرروزباچاپ اسکناس بدون پشتوانه اضافه واضافه ترمیشود طبقه نیازمندبشدت فقیروطبقه متوسط فقیر وطبقه نسببتاًمرفه که مایل بخوردن مال حال هستند درسختی قرارگرفته اندخریدمیوه وگوشت برای عده زیادی ازمردم آرزوشده
درست مثل زمان جنگ جهانی دوم تغیرات حکومتی افغانستان وروانه شدن همسایگان افغان گرسنه هم قوزبالاقوزشده
وازهمه مهمترمدیران محترم ماهم به هیچ عنوان قصد کنارآمدن وتعامل بادنیاراندارندواگر اندک ثروتی هم مانده قراراست به چین ثروتمند بدهیم برایمان مثلاًخانه بسازدوکارگران گرسنه خودراگرسنه ترکنیم ووسط کاررهایمان سازدبهمت مدیران محترم ما که قصددارندازیک سوراخ بازهم گزیده شوند حالا متوجه شدید چه نظرخوشبینانه ای دارید
اولاًشرط دکتربودن دانستن زبان انگلیسی نیست بلکه گذرندان درسهای مربوط برشته خودشان است فقط کسی که دکترای زبان انگلیسی داردبایدانگلیسی خوب بداند رئیس سازمان محیط
زیست ویاوزیرامورخارجه خوب لازم نیست زبان انگلیسی بداند اینجانب دراکثرکشورهای غربی کاروزندگی کرده ام هرگزندیدم بانوانگلامرکل نابغه سیاست المان درمجامع بین المللی انگلیسی صحبت کندفقط المانی ، یانخست وزیراسپانیا فقط اسپانیائی ویانخست وزیرفرانسه وبلژیک وامثالهم فقط فرانسه برای سیاستمداران وطن پرست بودن وعشق وعلاقه به مصالح وپیشرفت کشورشان مهم است وداشتن دوستان خوب ومتعدد دربین سران کشورهاوازهمه مهمترکشورهای پیشرفته دیپلمات خوب کسی نیست که زبان انگلیسی خوب میداندبلکه کسی است که هم وغمش منافع کشورش باشدوباسیاست خوب کشوررابراه ترقی سریع ببرد حالا برای ماکدام بهتراست مقامات مان انگلیسی خوب صحبت کنندودردی دوانکنند ویامثل دیپلماتهای کشورهای پیشرفته غیرانگلیسی زبان بزبان مادری خودشان برای مصالح کشورومردممان تلاش کنند ومارابه افتخارات ورفاه درجهان برسانند ویازبانمان لال هیچکدام!
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۹:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
شمااگربه کشورهای متمدن وپیشرفته دنیاسفرکنیدمتوجه میشویدکه تنهاکشورهائیکه جزومستعمرات انگلیس بودند همچون هند وپاکستان‌وبااسترالیا ویابنوعی کانادا وحتی زمانهائی خودآمریکا که قبلاً زبان رسمی آنها اسپانیائی یابقول خودشان اسپانیش بودوبعدًا استعمارگران انگلیسی وارد انجاشدند ولی نهایتاًامریکائی ها انگلیسی هارااخراج کردندولی زبانشان ماندمثل اکثرمستعمرات انگلیس غیرازآن تمام سران کشورهای پیشرفته دنیابزبان رسمی خودشان صحبت میکنند آیا کسی ازشماشنیده که پوتین یارهبر چین ویا رئیس جمهورفرانسه انگلیسی صحبت کند حتی درسازمان ملل متحد پادشاه عربستان سعودی به عربی صحبت میکند آیاشما دوست داشتید شهروندعربستان سعودی بودید وپاپشاه آن عربی صحبت میکردویاشهروندگرسنه هندی بودید ورئیس جمهورتان انگلیسی صحبت میکرد دانستن زبان خارجی بخصوص انگلیسی خوب است ولی افتخارنیست افتخار آنستکه شکم مردم کشورشان سیرباشد‌ودردنیاباغروروارامش زندگی کنند وآواره نباشند








وزبان امریکای شمالی به انگلیسی تغیرکرد‌ونهایتا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
متر ومقیاست برای وطن پرستی و وطن فروشی چیست؟
.قافیه چو تنگ اید شاعر به جفنگ آید اگر به جای أکتر سلاجقه کاوه مدنی این کنفرانس را ارایه میداد باز هم انتقاد ها وتمسخر به همین اندازه بود؟؟؟؟
جعفرزاده: واقعیت این است که مردم از رئیسی راضی هستند
خدا را شکر که بک آدم راستگو توی کشور پیدا شد
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی دیروز در نمازجمعه تهران، همچون بعضی دیگر از همفکران خود، مشکلات معیشتی را به گردن مردم انداخت
جناب صدیقی عزیز پس این غربی ها که حجاب ندارند، مشروب میخورند، حکومت اسلامی هم ندارند چرا این همه رفاه اقتصادی دارند.
خطبه های امام جمعه تهران مورد انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی قرار گرفت.روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: حجت‌الاسلام کاظم صدیقی دیروز در نمازجمعه تهران، همچون بعضی دیگر از همفکران خود، مشکلات معیشتی را به گردن مردم انداخت و گفت: «اگر مردم خدا را در نظر می‌گرفتند مبتلا به مشکلات معیشتی نمی‌شدند
دقت شود که ایشان ممکن است با عالم غیب ارتباط داشته باشند
از امروز آقایون دکتر و فوق دکتر در کلاس زبان بنده شرکت کنید انشاالله تا هفت هشت سال دیگه حروف الفابت رو یاد میگیرید
A-B-C-D
فعلا این مشق رو ده صفحه بنویسد تا کلاس بعد
دکتر»‌هایی که انگلیسی نمی‌دانند

روز گذشته، ویدیوی تکلم علی سلاجقه، رئیس سازمان محیط زیست به زبان انگلیسی تبدیل به سوژه‌ای در فضای مجازی شد. سلاجقه در این کلیپ که از سخنرانی اش در نشست آب و هوایی گلاسگو منتشر شده، از روی کاغذ، متن انگلیسی خود را با غلط های فراوان می‌خواند که این امر نشان دهنده‌ی عدم تسلط وی بر زبان انگلیسی است، آن هم در حالیکه که سلاجقه دوران تحصیلات دکتری و فوق دکترای خود را در آمریکا گذرانده است
خوب اگر بلد بود که وزیر نمیشد، باید دید که چگونه دکتری گرفته،
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۹:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
کسی که سالها درآمریکا زندگی کرده اگرنتواندانگلیسی درست صحبت کند یا دروغ گفته ویا ضریب هوشی کمترازمن دارد
منظورنماینده محترم مجلس ازاینکه فرمودندایران نیازبه جمعیت جوان داردبنظرمیآیداین باشد که افرادمسن یعنی پدران ومادران وبزرگانمان دیگر نیازی بوجودشان نیست کمااینکه بی احترامی به بزرگترها اکنون بسیارمتداول شده بخصوص دربعضی ادارات وامثالهم ولی ایشان نفرمودندجمعیت جوان کارمیخواهدبرای امرارمعاش اینده روشن میخواهدوبرای پیری خودش امنیت شایدفکرکردندباساخت چهارمیلیون مسکن بیکیفیت چینی همه مشکلات حل میشود بلکه برعکس مشکلاتی برمشکلهای فعلی افزوده خواهد شد
جناب پزشکیان شما نیک می دانی اداره کشور قبل از هرچیز نیاز به درک و درد دارد که آنهم فعلا نایاب است
واقعیت این است که برای مردم، رئیسی با روحانی هیچ فرقی ندارد
وقتی مهساایرانیان ازاحمدی نژادبه انگلیسی پرسیدآیا میتونه انگلیسی صحبت کنه یانه؟مموتی جواب دادمیتونم ولی نمیخوام!!!!
آقای قاضی زاده از شهید مایه نذار. من آنم که رستم بود پهلوان.
کیهان حنات برای ما مردم رنگی نداره، به خودت فشار نیار
بیچاره مردم ایران که آذری جهرمی هم براشون ژست منجی گرفته.
تو خودت هموتی نبودی که گند خواهرزنت و رانتی که به یه دختر بچه ۲۵ ساله داده بودی نقل محافل شده بود، حالا میای قیافه حق به جانب میگیری که مخالف روابط فامیلی هستی؟؟؟؟
شما آقا آمار گرفتی که مردم راضی هستند؟!اونوقت از چی؟از گرانی بیشتر و دلار ۲۸۵۰۰ تومنی راضی هستند؟از بهتر شدن وضعیت اقتصادی راضی هستند؟از چی دقیقا باید راضی باشند ملت؟!!!از خواب بیدار بشید آقا واقعیت رو‌ببینید
کیهان شریعتمداری از بکار بردن استراتژی ، فقط حمله به جناح مقابلش ، که کار راحت برای خود ولی ناراحت کننده ای برای طرف مقابلش بوده

اجباراً ، به استراتژی ،سخت دفاع از عملکرد دولت ( مثلا دفاع از بکار گیری دامادها و برادر زن ها که بدرستی واقع شده ) روی آورده است !!!

حالا احتمالا متوجه خواهد شد که قضاوت کردن و حکم دادن های مغرضانه ای
که دهه ها بر علیه جناح مقابل انجام داده است ، چقدر درد آور بوده !!!
چون کیلویی و با استفاده از نفوذ و پول مدرک دکترا گرفتند افراد کوچک پست های بالا و نخبه ها در حال مهاجرت به خارج کشور
ان وقت می گوییم چرا وضعیت مملکت این شکلی شده!!
جعفرزاده: واقعیت این است که مردم از رئیسی راضی هستند ( خدایا ملت ایران رو از دورغ و چاپلوسی محفوظ بفرما)
یک اقتصاددان: با این روند ایران در سال ۱۴۰۶ قطعا دچار ورشکستگی مالی خواهد شد (استاد مومنی همین الان هم کشور دچار سیکل بسته اقتصادی شده تورم شدید و پی در پی کالا و خدمات نفس کارخانه ها و تولید کنندگان رو گرفته بیکاری و دسمتزد پایان و چرخه معیوب اقتصاد باعث نابودی نیمی از ایران شده )
ایران قوی در سایه اقتصاد قوی بعد بقیه مسایل قابل طرح ست
روز گذشته، ویدیوی تکلم علی سلاجقه، رئیس سازمان محیط زیست به زبان انگلیسی تبدیل به سوژه‌ای در فضای مجازی شد.((((((((((((( مهم انقلابی بودن و داشتن التزام عملی به انقلاب هست مهم نیست دکترا داره یا نه
کیهان روزنامه نیست
با توجه به تضعیف بیشتر جایگاه زبان انگلیسی در مدارس می توان گفت آن «دکتر»‌هایی که انگلیسی نمی‌دانند از آینده آمده اند.
ایران قوی نیاز به جمعیت جوان دارد !!! آقایان حاکم سالانه حدود 200 هزار دانش آموخته نخبه دارند کشور را ترک میکنن کسی حرفش را هم نمی زند ولی الان برنامه ریزی می کنید برای زاد و ولد!!!!
با این وضع موجود اگر زاد و ولدی هم صورت پذیرد محصولش در ایران نمی ماند.
سلاجقه دکترا از تربیت مدرس داره نه امریکا .
مثلا تيم مذاكره كننده قبل ضعف نداشتند چه گلي به سر كشور زدند؟برجام رو به كجا رسوندند؟
جناب آقا دکتر هاشمی
ریاست محترم بنیاد شهید
لطفا شما هم سری به بانک وزین دی، بیمه دی، لیزینگ دی، عمران و مسکن آباد دی، سرمایه گذاری بوعلی، امیدبنیان دی، دستاورد دی، صرافی دی، شرکت آتیه، و ... و ... بزنید. ببینید در این شرکتها آیا مدیران و معاونان و منصوبان به راه و روش شهید ستاری هستند؟؟!!
جناب آقای هاشمی در این شرکتها حتی کارشناسان و روسای سطوح پایین هم با نگاه شایسته سالاری انتخاب نمیشوند.
لطفا اول از خانه شروع کنید.
تابناک تو رو جان عزیزت سانسور نکن، خواهش میکنم
عوضش عربی رو خوب بلد هستند
روزنامه کیهان نوشت که بعضی ها می گویند دولت رئیسی دولت دامادهاست و این دروغ است و اگر کسی یک نمونه بیاورد راست می گویید . آقای کیهان هیچ چیز دروغ نیست آقای رئیسی دامادآقای علم الهدی است پس دولت ایشان هم دولت دامادهاست
امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران : به اعتقاد من همین امروز هم ما در عرصه مدیریت کشور، تولید، خودکفایی و ... غیر از اینکه موانع خارجی داریم موانع متعدد و کارشکنی‌های داخلی داریم. این افراد کسانی هستند که اصحاب قدرت و ثروت هستند و به هرترتیبی وقتی می‌بینند شما دارید کار درستی انجام می‌دهید مانع می‌شوند.

جناب آقای قاضی زاده هاشمی الان که دیگر مملکت و دولت دست شماست و یکدست هستید و جوان و انقلابی ! این حرفها چیه که میزنی؟
تا کی میخواهید مشکلات مدیریتی و ندانم کاریهایتان را به گردن دیگران بیندازید؟!
این گوی و این میدان واین شما و دولت سلام حالا بفرمائید کار کنید و مملکت را گلستان کنید اگر راست میگفتید؟
آمریکا که پای میز مذاکره بود آقای اسماعیلی، اگر می خواهید مذاکره کنید دیگه چرا اینقدرصغری کبرای می چینید ؟ مردم که بخیل نیستند ، شیپور رااز سر گشادش نزنیدلطفا ، شماها می گفتید برجام بد است وامکان مذاکره نیست ، حالا برجام خوب شده و اگر آمریکا برنگردد به ضرر آنها تمام می شود؟ پس کی این مدت اقتضادش لطمه دید،؟ ایران یا آمریکا ؟؟ کی باید جواب بدهد که چرا اینقدر لطمه دیدیم و آخر سر هم باید مذاکره کنیم ، همش معلول را علت فرض می کنند وقتی به سود یک گروه است و وقتی به سود آنها نیست برعکس
الحمدولله تا بخوای دکتر ریخته تو این مملکت . هیشکی اندازه ما نه دکتر داره و نت انگیسی بلدن.

تقصیر این نوع ادما اینه که اساسا پررو تشریف دارند و الکی اعتماد بنفس هم دارن. تقصیر اصلی پیش ادمی که ارزیابی نکرده میفرستن به جلسات بین المللی.
جدا مایه تاسف و تنها امیدواری اینه که این ویدیو فیک باشه.
سلام. زبان های رسمی بین المللی همان زبان های پذیرفته شده سازمان ملل است، یعنی انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، چینی و عربی. بنا بر این؛ یک مقام بین المللی-یعنی کسی که از سوی دولت متبوع خود به یک مأموریت جهانی می رود- بهتر است که مسلط به یکی از این زبان ها باشد و بیشتر انگلیسی. البته وقتی می گوییم یک زبان مثل انگلیسی سخنران باید یکی از دو تلفظ مشهور را مسلط باشد و به علاوه، تأکید و مکث را مراعات نماید و در یک کلمه بر فن بیان اشراف کامل داشته باشد. اما هدف از سخنرانی در مجامع بین المللی بیان سیاست های دولت و تأیید مواضع بین المللی مورد قبول دولت است. اگر سخنران نتواند این دو هدف را تبیین کند، به سیاست های دولت ضربه زده است. آنجا یک نهاد داخلی نیست که سخنران برای مواضع خود سخن می گوید و اصرار ورزد به زبانی سخن بگوید که دستور زبان و تلفظ کلمات آنرا نمی داند. ضمناً ایرادی ندارد فرستاده زبان بین المللی نداند، همراه داشتن یک مترجم مسلط به یک زبان خارجی کمک مؤثری است. حتی گاه افراد مسلط به زبان هم برای ملاحظات دیگر به زبان ملی سخنرانی می کنند تا هویت فرهنگی خود را حفظ نمایند.
علی محمد بیدارمغز
رییس پیشین تشریفات نمایندگی دائم ج.ه. ایران نزد سازمان ملل متحد
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۷:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
البته کشورهائی که قبلاًمستعمره انگلستان بوده اندمعمولاًبزبان انگلیسی بیشترصحبت میکنند همچون هند و استرالیا وکانادا وحتی امریکای شمالی ونه امریکای مرکزی وجنوبی به مطالب فوق اضافه میشود روزی المانی زبان بین المللی بود روزی اسپانیولی وروزی فرانسه وامروزانگلیسی ولی یواش یواش میرود زبانهای دیگرجای آنرابگیردازکجامعلوم روزی زبان زیبای فارسی نباشد
آقاي علی بیگدلی براساس شواهد عيني حاصل از برجام ، ديگه بايد به اين باور رسيده باشي كه تيم مذاكره كننده هسته اي در هشت سال گذشته كه در مذاكره اصرار داشت، در ديپلماسي نقاط ضعف داشت كه سرانجام توافق برجام، مبهم شد. برجام اگه چاه نباشه بدون شك براي كشور يه چاله عميقه. لطفا دست از خودستاني بردار چون مردم به عنوان منصف ترين ناظر همه مسائل رو درك مي كنن.
سلام.صحبت آقای صدیقی از دو منظر جای نقد دارد.اول اینکه ایشان خودشان و خودیها را از مردم،تافته جدا بافته کرده اند و ظاهرا خودشان دارای دو بال ایمان وتقوا هستندو مشکلات معیشتی را که مردم به آن گرفتار هستند تجربه نمیکنند.دوم اینکه بخش مهمی از مکلات معیشتی مربوط به کرونا هست که قسمت عمده آن خارج از مسولیت مردم است بخشی هم مربوط به بی آبی هست که یک مشکل جهانی است و فقط به ایران ربط نداردو بخش مهمی هم مربوط به تحریمهای ظالمانه هست که ملت ما آگاهانانه و برای حفظ عزت خودش آنها را تحمل میکند.اگر پیامبر (ص)هم در شعب ابی طالب مشکلات معیشتی را بهمراه مسلمانانی که دورش جمع شده بودند تحمل نمیکرد و مشکلات را به بی ایمانی و بی تقوایی مریدانش ربط میداد آیا کسی در اطرافش باقی میماند؟شایسته است ایشان در مورد اظهاراتشان روشنگری بفرمایند.
چرا وقتی انگلیسی بلد نیستیم اصرار داریم انگلیسی صحبت کنیم، تاکنون دیده اید پوتین انگلیسی صحبت کند، مدوودف با اینکه وزیر امور خارجه روسیه است در مجامع بین المللی انگلیسی صحبت نمی کند.
خانم مرکل هیچوقت انگلیسی صحبت نمی کند، ماکرون هم به همچنین
البته متاسفانه بعضی مسئولین ما متن فارسی را هم که از رو می خوانند دچار مشکل هستند چه رسد به انگلیسی
عباس عبدی 8 سال مملکت رو به خاک سیاه نشوندید حال که یک نفر صادقانه و خالصانه داره برای مردم کار می کنه شما زوزتون اومده ولله اگر انتقادات شما و اصلاح طلبانه منصافانه باشه فقط به قسط تخریب صورت می گیره و میخواهید مردم رو ناامنید کنید و نظر مردم رو از آقای رییسی بر گردونید
جناب آقای غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی
لطفاً دلایل رضایت مردم را نیز بازگو بفرمایید. تنها 3 آیتم کافی است
جناب اقای جهرمی در زمان وزارت جنابعالی نیز شاهد همین قضیه بودیم دوستان و همقطاران شما در رایتل که وضعیت مالی ان روشن است شرکت مخابرات ایران راهم به همان سرنوشت دچار کردند و پس از خروج انها از شرکت مخابرات ایران برخلاف خواسته شما وتوسط اعضای هیئت مدیره ناگهان به یاد مطالبات دولت از شرکت مخابرات افتادید و حسابهای مخارات را مسدود کردید در حالی که این اتفاق قبل از ان سابقه نداشت .انشا.. تیم مورد علاقه تان به سرنوشت رایتل ومخابرات دچار نشود
یاشاسین آذربایجان
بي سوادي مسئولين و عدم تسلط آنها به زبانهاي خارجي مورد نياز مناصب بالاي دولتي كه تصرف كرده اند ، نتيجه همين انتصابهاي فاميلي و دوست و رفيق بازي هاست !!!!! منافع ملي كشور و مردم اين وسط بازيچه عده اي بي سواد و ناتوان شده است .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
تواین مملکت مسئول با سواد داریم ؟ اگه داشتیم حال و
روزمون این نبود بعد از چند سال تازه فهمیدن خاوری اسناد با خودش برده حراست سازمان ها و فرودگاه ها چکار میکنند ؟ به روسری خانم ها گیر میدن
من متوجه خط مشی فکری فرشاد مومنی نشدم در جایی گرایشات چپ دیده می شود و در برخی اظهارات راست. البته گرایشات چپ و راست اقتصادی الزاما متناقض نیستند.
یا چیزی بنام افزایش نرخ ارز نداریم این ارزش ریال است که سقوط می کند حالا برخی اظهارات ایشان را یکبار دیگر و اما بطور صحیح جمله بندی می کنیم:
"اولین ضربه ای مهلکی که سیاست «کاهش ارزش ريال» به کشور وارد می کند این است که توان مالی دولت را ساقط می کند."
خب آشکار است چنین گزاره ای نادرست است مخصوصا برای دولتی که درآمدش به ریال نیست! کاهش ارزش ریال یعنی کاهش بدهی دولت (نقدینگی هم جزو بدهی دولت است) چه کسانی این بدهی دولت را پرداخت می کند؟ هر کسی که ريال در اختیار دارد و این یعنی خیانت در امانت.
و چیزهای دیگر....
اقتصاددان های شما این ها هستند؟!
بر عکس گفتار اقای جعفری من قویا نا راضی هستم از عملکرد اقای رییسی
رییس بنیاد شهید با دیدن یه فیلم چطور جو گیر شده
اگه ممکنه یه فیلم هندی هم ببین شاید دلت برای خانواده های شهدا و جانبازان هم به رحم بیاد
باز این خیلی برادر کهکشانی در روزی نامه خود اظهار فضل فرمودند
هر روز صبح دریغ از یک خبر خوب
سایت خبری تابناک رو باز میکنی حس میکنی یا اینا خبر ندارند تویه جامعه چه خبره یا خودشونو زدن به اون راه یا اینکه مردم تویه کشور دیگه زندگی میکنند، لفت تابناک
صبح بخیر آقایون، ظاهرا تازه متوجه ازدیاد جمعیت دکترهای بیسواد شدید! بعد از اینکه دانشگاهها و سازمانها رو به این فرهیختگان درس نخوانده، تحویل دادید.
ایکاش مشکل این جمعیت کثیر فقط زبان انگلیسی بود، اینها فارسی هم بلد نیستند لطفا نگاهی به مصاحبه هایشان بندازید.
خوب مگر ما پشت اسکناس پنج هزار تومانی عکس نصف خلیج فارس رو گذاشتیم که انتظار داریم آزربایجان نصف پل رو پشت اسکناسش چاپ کنه؟؟
چرا از طرف مردم صحبت میکنید چرا باید مردم از رئیسی راضی باشن مگه چکار کرده اوضاع که روز به روز داره بدتر میشه و ایشون فقط دنبال روی کار اوردن شرکاء و رفقاء و فامیلهای خودشه.
یک اقتصاددان: با این روند ایران در سال ۱۴۰۶ قطعا دچار ورشکستگی مالی خواهد شد.داداش خیلی ساله که ورشکسته ایم.99درصکارمندان به دولت و بانکها بدهکارند.
یک اقتصاددان: با این روند ایران در سال ۱۴۰۶ قطعا دچار ورشکستگی مالی خواهد شد.داداش خیلی ساله که ورشکسته ایم.99درصکارمندان به دولت و بانکها بدهکارند.
واقعیت این است که مردم از آیت الله رییسی راضی هستند
ایشون از چنتا از مردم آمار گرفته که راضی بودن؟؟

دکترهایی که انگلیسی نمیدانند.
اینیکی که شاهکاره دکتری و فوق دکترا کمه کم 7 سال از عمرتو میگیره تا دریافت کنی! یعنی این بابا حداقل 4 سال آمریکا باید بوده باشه! وقتی بلد نیست حرف بزنه یعنی پول داده تو همین ایران واسش مدرک درست کردن !
شریعتمداری ، گاهی با خودت یک خلوتی داشته باش وبه صدای وجدانت فقط گوش بده
لازم نیست عمل کنی ، چون دستور از جای دیگری میرسد که چه کنی ،
اقای قاضی زاده هاشمی شما فعلا به دنبال واردات خودرو لوکس به اسم جانبازان باش
کاش به جای نگرانی شدید برای زاد و ولد یکی هم نگران فوج فوج مهاجرت جوانان نخبه این مرز و بوم می شد!!!
خدا وکیلی آقای رئیسی چه گلی تا به الان به سر ملت زدند که مردم باید راضی باشند البته غیر از گرانی و تورم که سفره مردم را کوچکتر کرده است؟ آقای جعفری احتمالاً در وضعیت خوب اقتصادی قرار دارند و از حال و روز ملت بیخبر هستند. مردم هنوز منتظر هستند تا شاید با برجام که آقای رئیسی و همفکرانشان میخواستند آنرا آتش بزنند، گره ای از مشکلاتشان حل شود که البته این کار میتوانست ده ماه پیش انجام شود که ملت کمتر بدبختی بکشند ولی اصولگرایان میخواستند که برجام با امضاء آنها به سرانجام برسد و ملت برایشان اهمیتی نداشت.
سلاجفه تمام دوره تحصیلی اش در ایران بوده و همگی مدارکش را از دانشگاه تهران گرفته است.
"نماینده مجلس: خاوری هنگام خروج از کشور بخش زیادی از اسناد را با خود بردکه شاید آن را منتشر کند"...

حالا دلیل دستگیر نکردن محمودرضا خاوری را فهمیدیم !!
احسن بر جمهوری آذربایجان و همسایگان ما که هر از چند گاهی به ما داشته هایمان را یادآوری می کنند چه بسا شاعران و بزرگان و اندیشمندان و داشته های فرهنگی خودمان را اگر همسایگان ادعای مالکیت و صاحبیت آنها را نداشتند به کل فراموش کرده بودیم. شما یک عکس در پول های مرسوم در ایران چه در دوره پهلوی و چه در جمهوری اسلامی پیدا کنید که اثاری از بناهای آذربایجان جنوبی (ایران) در آن وجود داشته باشد همگی مربوط به مرکز ایران است. شاید آذربایجان با این کارش جرقه ای بر افکار مرکز نشینان ایران بزند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
نه اینکه قدیمیترین و سالم ترین قلعه ایران فلک الفلاک بر روی اسکناس ها چاپ شده شما نگران مقبره الشعرای معاصر هستی؟ همه آثار ایران مربوط به ملت است و البته برخی چون سعدی و حافظ و خیام و چهارباغ اصفهان و امام رضا شهرت جهانی دارند برای همین از این تصاویر که برای دنیا هم آشناست استفاده می شود.
فکر کنم آقای صدیقی و دیگر مسئولین از مومنین و افراد با تقوی هستند....چرا که ایشان در رفاه کامل هستند و مردم چون گناهکار و دنیا طلب هستند این رنج ها را باید تحمل کنند.
صدیقی درست گفته مردم مقصر اصلی هستن
امام علی می فرمایند:
مردم هر کشوری مسئولین لایق خود را دارند.
نتیجه دکترای سهمیه و تقلبی از این بهتر نخواهد بود
اقای جعفرابادی ایمن ابادی به تازگی از ریاست سازمان نقشه برداری برکنار شده، داره تعریف میکنه که بهش پست بدند
دکتر»‌هایی که انگلیسی نمی‌دانند
هستند دکترهایی هم که فارسی نمیدانند.
این قاضی زاده هاشمی با چه رویی هنوز میاد حرف میزنه!؟!
آقای عبدی چرا زمان روحانی از این افاضات نمیفرمودن؟مثلا همین پرداخت یارانه انرژی به صورت دلار به مردم؟؟!
علي آقا كامنت ساعت 9:24 شما اصول گرايان اگر انصاف داشتيد وخالصانه ودور از مواضع گروهتان نقد منصفانه داشتيد (با توجه به ادعاي پيروي ولايت ) هرگز مملكت به اين روز سياه نمي نشست دريغ از انصاف ودلسوزي
سوسکه به بچش می گه قربون دست و پای بلوریت برم
جمهوری باکو؟؟؟

اسم حکومت شما هم جمهوری تهران است.
مردم رئیس جمهور را دوست دارند چشم بصیرت مردم باز این بنده خدا می خواهد به کشور خدمت کند خودش را به آب آتش می‌زند یک عده بیسواد به ظاهر انقلابی در باطن ضد انقلاب نمی گذارد با یک گل بهار نمی شود
زیاد حرف آقای دکتر صدیقی درنماز جمعه را جدی نگیرید احساساتی شده بود.. کاه را با کوه اشتباه گرفته بود.ببخشید
بسته ویژه خبری
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر