بازدید 4476

طوفان یاس در هند ۱۵۰ هزار نفر را آواره کرد

به گفته مقامات هندی طوفان یاس به همراه باد و بارش شدید باعث آوارگی بیش از ۱۵۰ هزار نفر در شرق این کشور شده است.
کد خبر: ۱۰۵۴۸۴۸
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۸ 29 May 2021

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، به نقل از شبکه خبری " ان دی تی وی"، به گفته مقامات هندی و بنگلادشی، تاکنون ۸ نفر در این دو کشور به دلیل وقوع سیل، رانش زمین و سقوط درخت جان خود را از دست داده‌اند.

طوفان یاس از روز چهارشنبه وارد خلیج بنگال شد و ایالت بنگال غربی در هند و بخش‌هایی از کشور بنگلادش را درنوردید.

بانکیم هزاره وزیر امور داخلی ایالت بنگال غربی گفت: در مناطق ساحلی بنگال حداقل ۲۵ هزار خانه مسکونی کاملا تخریب شده و ۱۵۰ هزار نفر آواره شده‌اند.

طوفان یاس که دومین طوفان بزرگ هند در یک هفته گذشته است درحالی این کشور را درنوردیده است که هند به شدت تحت تاثیر موج دوم کرونا قرار دارد و تمام تلاش خود را برای کنترل این موج متمرکز کرده است.

مقامات هندی اعلام کردند هنوز هم حدود ۵۰۰ هزار نفر در اردوگاه‌های نجات حضور دارند تا آب گرفتگی و سیل ناشی از این طوفان فروکش کند.

دکتر ایندرانیل بارگی یک پزشک در اردوگاه نجات در منطقه گوسابای بنگال گفت: در پناهگاه‌ها اتاق‌های قرنطینه وجود دارد و آن‌هایی که دارای علایم کرونا باشند در این اتاق‌ها قرنطینه می‌شوند.

مقامات در بنگلادش نیز از وقوع سیل در روستاهای ساحلی خبر داده‌اند. طوفان یاس در این کشور ۳ قربانی گرفته است.

در کشور نپال سازمان هواشناسی این کشور در مورد احتمال وقوع سیل و همچنین رانش زمین به دلیل بارندگی‌های شدید اخطار داده است.

کمتر از دو هفته پیش، یک طوفان شدید غرب هند را درنوردید و ۱۵۵ نفر را به کام مرگ کشاند.

سالانه طوفان‌های شدیدی در منطقه خلیج بنگال اتفاق می‌افتد. سال گذشته طوفان امفان مناطق شرقی هند در ایالت‌های بنگال و اودیسا را درنوردید و بیش از ۱۳ میلیارد دلار به زیرساخت‌های این دو ایالت آسیب زد.

این طوفان همچنین در دو کشور هند و بنگلادش ۱۰۳ قربانی برجای گذاشت.

طوفان‌های فصلی معمولا بین ماه‌های آوریل تا دسامبر هر سال در هند و بنگلادش اتفاق می‌افتند و باعث مرگ و میر و همچنین خسارت‌های مالی گسترده در این کشورها می‌شوند. مقامات دولتی مجبورند هر سال هزاران نفر را از مناطق پر خطر خارج کنند.

در سال ۲۰۰۷ بر اثر وقوع یک طوفان بزرگ به نامه "سیدر" در بنگلادش حدود ۳ هزار و ۵۰۰ نفر جان خود را از دست دادند. در سال ۱۹۹۹ نیز یک طوفان بزرگ در ایالت اودیسا در شرق هند بیش از ۱۰ هزار قربانی گرفت.

اما در سال ۱۹۷۰ در یکی از شدیدترین طوفان‌های تاریخ در منطقه‌ای که اکنون کشور بنگلادش نام گرفته است، بیش از نیم میلیون نفر جان خود را از دست دادند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر