صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حجت‌الاسلام پژمانفر:

نتایج مذاکرات وین با تأیید مجلس رسمیت دارد

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: همه نتایج مذاکرات وین باید با تأیید مجلس باشد و در آن صورت رسمیت و ارزش خواهد داشت.
کد خبر: ۱۰۵۳۷۶۸
| |
7724 بازدید
|
۱
نتایج مذاکرات وین با تأیید مجلس رسمیت دارد


به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در صحن علنی امروز در تذکری شفاهی گفت: همه مباحث مطرح شده در مذاکرات وین و نتایج آن باید با تأیید مجلس باشد و در آن صورت رسمیت و ارزش خواهد داشت.

وی با تأکید بر اینکه تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی باید مصوبات مجلس در قانون اقدام راهبردی را مورد توجه قرار دهد، بیان کرد: براساس مصوبه پارلمان باید از اول خرداد اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی و نظارت‌های فراتر از پروتکل متوقف شود، نظارت‌ها باید منحصر بر پادمان باشد و بیشتر از آن رخ ندهد. همچنین ذخیره سازی اطلاعات را باید به صورت کامل متوقف کنند.

این نماینده اظهار کرد: آژانس بین المللی انرژی اتمی باید به صورت رسمی از طریق سازمان انرژی اتمی کشور موارد مطرح شده را به صورت رسمی اعلام کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۹
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۲
جمع کنید. مجلس 10 درصدی چیه که باز بخواد تأیید کنه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار