صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

پایان کار دژاگه و شجاعی در تراکتور

مسعود شجاعی و اشکان دژاگه، دو بازیکن باتجربه‌ی تراکتور تبریز از این باشگاه جدا شده اند و تنها اعلام رسمی آن باقی مانده است.
کد خبر: ۱۰۵۲۳۱۹
| |
23153 بازدید
|
۱
پایان کار دژاگه و شجاعی در تراکتور

به گزارش تابناک به نقل از میزان – چند وقتی است در باشگاه تراکتور شرایط آرامی را شاهد نیستیم و به زبان ضرب المثل، هر دم از این باغ بَری می‌رسد!

تازه‌ترین شنیده‌ها حاکی از آن است که مسعود شجاعی و اشکان دژاگه، دو بازیکن باتجربه‌ی تراکتور از این باشگاه جدا شده اند و تنها اعلام رسمی آن باقی مانده است. دو بازیکنی که سابقه‌ی درخشانی در فوتبال اروپا و تیم ملی دارند این اواخر با رسول خطیبی و مدیریت تیم سرخپوش تبریزی به چالش خورده و به انتهای خط رسیدند.

شجاعی این فصل در چند بازی بعنوان مربی-بازیکن در تراکتور فعال بود، اما با آمدن خطیبی به حاشیه رفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
France
|
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۶
دژاگه بیا پرسپولیس
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا