بازدید 27250
پیمانه اقتصادی

یازدهمین ریزش متوالی شاخص بورس کلید خورد/ صدای وزیر اقتصاد درآمد؛ بانک‌ها نرخ سود مصوب را رعایت کنند/ آماده‌باش خودروساز فرانسوی برای بازگشت به ایران/ تحلیلگران فنی: خرید دلار توصیه نمی‌شود

این پیمانه تیتر‌هایی همچون ارزش سهام عدالت چقدر شد؟ کاهش قیمت سکه در بازار تهران، قیمت جهانی مواد غذایی به بالاترین رقم در هفت سال گذشته رسید، توصیه صندوق بین المللی پول برای حل چالش تورم در ایران، اروپا توقف دوجانبه تعرفه‌ها را به آمریکا پیشنهاد داد و گندمکاران چشم انتظار جلسه امروز را در بر دارد.
کد خبر: ۱۰۴۵۵۰۸
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 12 April 2021

تابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون ارزش سهام عدالت چقدر شد؟ کاهش قیمت سکه در بازار تهران، قیمت جهانی مواد غذایی به بالاترین رقم در هفت سال گذشته رسید، توصیه صندوق بین المللی پول برای حل چالش تورم در ایران، اروپا توقف دوجانبه تعرفه‌ها را به آمریکا پیشنهاد داد و گندمکاران چشم انتظار جلسه امروز را در بر دارد.

یازدهمین ریزش متوالی شاخص بورس کلید خورد

دیروز برای دهمین بار متوالی شاهد افت نماگرهای بازار سهام بودیم. در این بین به‌رغم ارزندگی بسیاری از نمادها بر اساس فاکتورهای بنیادی، شاهد عرضه‌ها و تشکیل صف فروش برای بسیاری از نمادها به ویژه بزرگان هستیم. به بیان دیگر بورس دچار بی‌واکنشی به بسیاری از محرک‌های رشد شده است. حال در بازار امروز برای یازدهمین روز، شاهد قرمز شدن شاخص کل هستیم. به گونه ای که در لحظه انتشار این گزارش، نماگر کل بازار با افت بیش از ۳۴۰۰ واحدی مواجه شده است. /جزئیات بیشتر

یازدهمین ریزش متوالی شاخص بورس هم کلید خورد/ صدای وزیر اقتصاد هم درآمد؛ بانک‌ها نرخ سود مصوب را رعایت کنند/ آماده‌باش خودروساز فرانسوی برای بازگشت به ایران/ تحلیلگران فنی: خرید دلار توصیه نمی‌شود

ارزش سهام عدالت چقدر شد؟

در پایان معاملات دیروز بازار سهام، ارزش سهام عدالت به ۸ میلیون و ۲۳۸ هزار و ۴۸۸ تومان رسید که نسبت به آخرین روز معاملاتی گذشته ۱.۱ درصد معادل ۹۸ هزار و ۷۱۰ تومان کاهش داشت. با احتساب این موضوع، ارزش ۶۰ درصد قابل فروش سبد ۵۳۲ هزار تومانی سهام عدالت به ۴ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۹۲ تومان رسیده است.

ارزش سهام عدالت امروز؛ یکشنبه چقدر بود؟

تحلیلگران فنی: خرید دلار توصیه نمی‌شود

«خرید دلار توصیه نمی‌شود»؛ این جمله‌ای است که در روزهای اخیر از سوی برخی تحلیلگران فنی بازار ارز شنیده می‌شود. تحلیلگران فنی انتظار دارند،‌ قیمت دلار طی روزهای آتی افت بیشتری را تجربه کند و به همین دلیل، متقاضیان را به احتیاط و صبر دعوت می‌کنند. در شرایطی که این دسته از تحلیلگران توصیه به نخریدن دلار دارند، دیروز اسکناس آمریکایی نیز توان زیادی برای رشد قیمت نداشت و به افزایش جزئی ۱۰ تومانی اکتفا کرد. ساعت ۳ بعدازظهر دیروز، اسکناس آمریکایی با قیمت ۲۴ هزار و ۸۱۰ تومان معامله می‌شد. /دنیای اقتصاد

کاهش قیمت سکه در بازار تهران

دیروز (یکشنبه، ۲۲ فروردین‌ماه) هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار تهران با کاهش ۲۰ هزار تومانی نسبت به روز کاری گذشته (شنبه) به رقم ۱۰ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان رسید. سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم نیز ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله شد. همچنین نیم‌سکه بهار آزادی ۶ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان، ربع سکه سه میلیون و ۹۵۰ هزار تومان و سکه یک گرمی هم ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قیمت خورد. علاوه بر این، در بازار طلا نیز نرخ هر گرم طلای ۱۸ عیار به یک میلیون و ۳۷ هزار تومان رسید.

صدای وزیر اقتصاد درآمد؛ بانک‌ها نرخ سود مصوب را رعایت کنند

وزیر اقتصاد با ارسال نامه‌ای به بانک‌های دولتی، بار دیگر بر ضرورت رعایت نرخ‌های مصوب شورای پول و اعتبار بر سپرده‌های بانکی تاکید و پرداخت هرگونه سود نامتعارف را مشمول مالیات اعلام کرد. فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی با ارسال نامه‌ای به مدیران عامل بانک‌های دولتی بار دیگر تاکید کرد که همه بانک‌ها باید به منظور پشتیبانی از تولید، نرخ‌های سود مصوب شورای پول و اعتبار (۱۶ درصد) را رعایت کنند. وی در این نامه که به مدیران عامل بانک‌های ملی، سپه، مسکن، کشاورزی، ملت، تجارت، صادرات، رفاه، توسعه تعاون، پست بانک، صنعت و معدن و بانک توسعه صادرات ایران ابلاغ شده تاکید کرده که پرداخت نرخ‌های بالاتر از نرخ مصوب شورای پول و اعتبار جزو هزینه‌های مالیاتی قابل قبول نبوده و سازمان امور مالیاتی کشور موظف است مطابق گزارش سازمان حسابرسی در خصوص رعایت این موضوع اقدام کند. دژپسند در این نامه تاکید کرده است: با توجه به لزوم حمایت از تولید در راستای تحقق شعار سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» و پیرو تأکیدات قبلی، تمامی بانک‌ها موظف به رعایت دقیق نرخ‌های سود سپرده و تسهیلات مصوب شورای پول و اعتبار هستند.

وزیر اقتصاد به کمیسیون اصل نود فراخوانده شد

یک عضو کمیسیون اصل نود مجلس، وزیر اقتصاد و رییس گمرک را به این کمیسیون احضار کرد. به گزارش ایسنا، سیدمصطفی میرسلیم، عضو کمیسیون اصل نود مجلس، وزیر امور اقتصاد و دارایی(دژپسند) و رییس‌کل گمرک را برای بررسی عملکرد گمرک به این کمیسیون دعوت کرد. این جلسه با حضور نماینده سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات کشور برگزار خواهد شد.

قیمت جهانی مواد غذایی به بالاترین رقم در ۷ سال گذشته رسید

راشاتودی: گزارش جدید سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) نشان می‌دهد که قیمت کالاها در بازار جهانی مواد غذایی در ماه مارس برای دهمین ماه متوالی افزایش یافته است. شاخص قیمت مواد غذایی فائو که تغییرات ماهانه در قیمت‌های بین‌المللی کالاهای غذایی را ردیابی می‌کند، در مارس به طور متوسط ۱۱۸.۵ واحد را نشان داد که ۲.۱ درصد بیشتر از ماه فوریه بود و به بالاترین سطح از ژوئن ۲۰۱۴ رسیده است. طبق اعلام فائو، بیشترین افزایش قیمت مواد غذایی در ماه مارس مربوط به شاخص قیمت روغن نباتی بود که ۸ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت و به بالاترین سطح خود طی ۱۰ سال اخیر رسید.

گندمکاران چشم انتظار جلسه امروز

مشاور نظام صنفی کشاورزی از تعیین قیمت خرید تضمینی گندم در جلسه امروز شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی خبر داد. محمد بازرگان با بیان اینکه پنجمین جلسه شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی امروز دوشنبه ۲۳ فروردین با دعوت وزیر جهاد کشاورزی به عنوان رئیس شورای قیمت گذاری تشکیل می‌شود گفت: امیدواریم در این جلسه نتایج مناسبی در خصوص اصلاح قیمت و رسیدن به قیمت مناسب برای خرید تضمینی گندم حاصل شود. چند روز گذشته شاهد آن بودیم که کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و در راس آن رئیس کمیسیون و همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی آقای قالیباف و نمایندگان مردم چندین بار به دولت و به وزیر جهاد کشاورزی تذکر دادند که زیر بار فشار دولت و دستور رئیس‌جمهور مبنی بر طرح موضوع و تصمیم با شورای اقتصاد نرود، زیرا شورای قیمت گذاری، تصمیم گیرنده نهایی قیمت خرید تضمینی گندم است. بازرگان گفت: قیمت فعلی گندم انگیزه تولید این محصول را از بین می‌برد و به تولید آن ضربه میزند، زیرا در حال حاضر قیمت گندم از جو و ذرت پایین‌تر بوده و تولید این محصول صرفه اقتصادی خود را برای کشاورزان از دست داده است.

توصیه صندوق بین المللی پول برای حل چالش تورم در ایران

مدیر بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول گفت: برای پرداختن به مساله تورم، مهم است موضوع رژیم چند ارزی موجود در ایران حل شود و این امر نه تنها به رفع تورم کمک خواهد کرد، بلکه به طورکلی ثبات اقتصاد کلان را بهبود خواهد داد. /فارس

اروپا توقف دوجانبه تعرفه‌ها را به آمریکا پیشنهاد داد

راشاتودی: رئیس تجارت اروپا، والدیس دومبرووسکیس، پیشنهاد داد آمریکا و اروپا، دوجانبه تعرفه‌های وضع شده بر میلیاردها دلار از واردات یکدیگر را به مدت شش ماه لغو کنند. این در حالی است که دو طرف در ماه مارس بر سر لغو چهار ماهه تعرفه‌ها توافق کرده بودند. دومبرووسکیس در مصاحبه با اشپیگل آلمان گفت: ما این پیشنهاد را مطرح کرده‌ایم تا فرصت کافی برای مذاکره دست یافتن به یک راه حل به وجود بیاید. او گفت: این طرح فرصت تنفسی ضروری برای کارخانجات و صنایع دو طرف اقیانوس اطلس ایجاد می‌کند. اتحادیه اروپا و آمریکا بر سر سوبسیدهای داده شده طرفین به بوئینگ و ایرباس از سال ۲۰۰۴ دچار اختلاف تجاری شده و به واردات یکدیگر تعرفه وضع کرده‌اند.

آماده‌باش خودروساز فرانسوی برای بازگشت به ایران

این روزها که احتمال احیای توافق هسته‌ای، برجام و لغو تحریم‌ها علیه کشور قوت گرفته، رنو خودروساز فرانسوی نیز خود را آماده بازگشت به ایران کرده است. بنابر اطلاعاتی که منابع آگاه در اختیار «دنیای‌اقتصاد» گذاشته‌اند، رنو قصد دارد بلافاصله پس از لغو تحریم‌ها و با استفاده از خلأ حضور هموطن‌اش پژو، به ایران برگردد و فعالیتی جدید و البته متفاوت از گذشته را در خودروسازی کشور آغاز کند؛ بنابراین، با توجه به ادغام سال گذشته پژو- سیتروئن با فیات-کرایسلر و تولد برند استلانتیس، پژو فعلا امکان حضور در ایران را ندارد. از همین‌ روی، رنویی‌ها با قوت‌گرفتن حذف پژو (حتی اگر موقتی باشد) فرصتی طلایی برای پیشبرد اهداف خود در ایران پیش‌ روی دارند و به همین دلیل نمی‌خواهند زمان را از دست بدهند و از همین حالا بابت بازگشت‌‌شان برنامه‌ریزی کرده‌اند.

یازدهمین ریزش متوالی شاخص بورس هم کلید خورد/ صدای وزیر اقتصاد هم درآمد؛ بانک‌ها نرخ سود مصوب را رعایت کنند/ آماده‌باش خودروساز فرانسوی برای بازگشت به ایران/ تحلیلگران فنی: خرید دلار توصیه نمی‌شود

بازگشت رنو را برخی فعالان صنعت خودرو از جمله قطعه‌سازان نیز تایید کرده و می‌گویند خودروساز فرانسوی طی حدودا سه سال گذشته همواره در انتظار لغو تحریم‌ها بوده تا به ایران بازگردد. البته گویا رنویی‌ها خود نام «بازگشت» را چندان قبول ندارند، زیرا معتقدند کامل از ایران نرفته و تنها فعالیت‌های‌‌شان را تعلیق کرده‌‌اند و حالا نیز به‌ دنبال احیای خود در این بازار هستند. حتی گفته می‌شود شرکت مشترک ایرانی‌ها و رنو (رنوپارس) نیز در دوران تحریم پابرجا بوده و منحل نشده است. هرچه هست اما رنو برای حضور دوباره در ایران پس از لغو تحریم، برنامه‌های جدیدی دارد که به گفته منابع آگاه، محور آن، فعالیت مستقل است. رنو این‌ بار نمی‌خواهد خود را محدود به مشارکت با ایران‌خودرو و سایپا کند، بلکه قصد دارد با تاسیس یا خرید یک کارخانه در ایران، فعالیت مستقل خود را نیز ادامه دهد. آنها در قرارداد قبلی با سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران که ناکام ماند، قصد داشتند سایت بن‌رو (متعلق به سایپا) را خریداری و برای تولید محصولات‌شان تجهیز کنند، اما در نهایت موفق به این کار نشدند. آنها البته مشکلی بابت ساخت کارخانه در ایران نمی‌بینند، به نحوی‌که اگر مجوزهای لازم صادر شود، رنو اتفاقا تمایل به احداث کارخانه مستقل خود در کشور را دارد‌. رنویی‌ها اما در کنار فعالیت مستقل، مشکلی نیز بابت همکاری مشترک با خودروسازان ایرانی ندارند، منتها این مشارکت در حد مونتاژکاری خواهد بود و خودروساز فرانسوی در کنار آن، کارخانه مخصوص خود را هم خواهد داشت. نکته دیگر در مورد بازگشت رنو به ایران این است که این شرکت نمی‌خواهد مانند گذشته تقریبا تمام تمرکز خود را روی محصولات سواری بگذارد، بلکه به دنبال تولید و مونتاژ مجموعه‌ای از انواع خودروست. طبق اطلاعات دیگری که به‌‌دست «دنیای‌اقتصاد» رسیده، صادرات یکی از محورهای اصلی فعالیت جدید رنو در ایران است، به‌نحوی که این شرکت قصد دارد بخشی از خودروهای تولیدی در کشور را روانه بازارهای خارجی کند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۹
بورسی که در اختیار حقوقی ها است برای سرمایه گذاری مردم عادی بسیار خطرناک است
پاسخ ها
سبوس برنج شمال
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
لطفا قبل از ورود رنو بهم اطلاع دهید تا در دم ورودی منزلم یه بنر کوچولو نصب نمایم تا مقدم شونو گرامی بدارم


بس که این خودروسازهای وطنی خون این ملت مظلوم رو تو شیشه کردند و در انبارهای دپوی خودروهایی هاشون به نمایش و اکثر ایرانیها رو در حسرت خرید گذاشتند


کیلومترها انبارهای دپو خودروها رو لطفا در گوگل سرچ بفرمائید


چشم انتظار ورودشون هستیم
مقدمتان گرامی البته با ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی ستاد کرونامون
بانک ها نه تنها نرخ سود مصوب را رعایت نمی کنند بلکه همیشه تمام جوانب را یکطرفه به سود خود حساب کرده مبلغی را در حساب مشتری بلوکه کرده که هیچگونه سودی را برای آن در نظر نمیگیرند ولی در سررسید وام در کسری از ثانیه جریمه دیرکرد اعمال میکنند بنده یک سال پیش وام پنجاه مایونی با نرخ سود 18درصد گرفتهام پنج میلیون پول من در حسابم بصورت قرض الحسنه بلوکه شده ووقتی معترض شدم رئیس محترم فرمودند وام نمی گرفتی واول فکر کار را میکردی در صورتی که خودشان بروز بهره بانکی میگیرند سود ماهیانه سپرده ها اگر یکروز از ماه کسر بود نمی دهند بی تردید حرفهای وزیر محترم آب در هاون کوبیدن است وبانکها بنا به رویه گذشته مثل بنگاههای معاملاتی فقط به سود خود توجه وحقوق شهروند همچنان با این نحوه بانگداری غیر اسلامی ضایع میشود
صدای وزیر اقتصاد درآمد؛ بانک‌ها نرخ سود مصوب را رعایت کنند !!!! آره دیگه نرخ خدمات بانکی با تورم بالا بره ولی سود پول مردم نه الان پیامک برخی بانکها از 15000 تومان به 30000 تومان رسیده
پاسخ ها
عبدالهی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
حالا که صنایع ایران در سایه تحریم ظالمانه توانسته رشد کند و کم کم روی پای خود بایستد اجازه ندهید غربیها که در پیمان شکنی و عدم ایفای تعهدات بین المللی خود شهره آفاق هستند به ایران برگردند. بازگشت یعنی فاتحه صنایع داخلی را خواندن والسلام
این فرانسوی ها غیر از سنگ اندازی در صنعت خودرو ایران و پیشتاز بودن در اعمال تحریم ها برضد ایران هیچ فایده ی دیگری برای کشور ما نداشته اند. دوباره به کشور راهشون ندید.
خودروساز ژاپنی بیارین، این ماشین های فرانسوی خیلی خشک هستن. توی دست انداز انگار سوار گاری 4 چرخ شدی. همچین میکوبه گویی کمک فنر نداره!!!! یک ماشین نرم ژاپنی بیارین مثل تویوتا یاریس خط تولیدش رو بزنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
چشم امر دیگه باشه. میخوای برات خط تولید بنتلی رو بیاریم؟
حتا اگر بانکها بجای 20 درصد 300 درصد هم سود بدهند باز هم کم است.....
به چند دلیل باید اجازه داد نه تنها این خودروساز بلکه خیلی دیگر از خودروسازان بزگ دنیا بیان در ایران یا بصورت مستقل کار کنن یا با خودروسازان داخلی تولید مشترک داشته باشن: 1. خلاصی مردم از انحصار استفاده از چند مورد خودرو بی کیفیت از رده خارج 2. استفاده از خودروهای روز و با کیفیت دنیا 3. انتقال دانش و تکنولوژی به کشور 4. ورود سرمایه های خارجی و کمک به رفع بحران اشتغال 5. تولید خودرو ملی باکیفیت و به روز 6. کسب درآمدهای بیشتر توسط دولت 7 ...
پاسخ ها
حجت ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
اگر مسولین به خودروسازهای فرانسوی اجازه
ورودبه بازار ایران را بدهند به مردم خیانتکرده اندبا هر بهانه ا یی ول میکنند ومیروند اینها که اجازه اشان دست اربابان است وبی ریخت ترین خودروساز های دنیا رنو وپژو هستندماشینهای انها به درداب وهوای ایران نمیخورد
عجب بیچاره شدیم ما ایرانی ها
خودروسازان فرانسوی تا بحال دو بار بدون توجه به وضعیت حتی خودروهای پیش فروش شده بد عهدی میکنند و رعایت سود خود را میکنند ولی تا فضا را مناسب می بینند خودروسازان جلو آنها فرش قرمز پهن میکنند و بر میگردند
این وسط بدبخت مردم که حقشان ضایع میشود و هیچ کس هم به فکرشان نیست مهم سود خودروسازان است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
اگر خودروسازان ژاپنی یا المانی بود به نظرت میموندند؟
توو ایران دقیقا برعکس حرفی که مسوولین میزنن باید عمل کنی
اونقدر که فرانسوی ها در خودروسازی ایران میرن میان، خورشید طلوع غروب نکرده‌
من یک خودرو پیش خرید کرده بودم که به دلیل تحریمها به دستم نرسید و خسارت دیدم. لطفا اول خسارت من را پرداخت کنند بعد وارد بازار ایران شوند
فرانسه به غیر از برند رنو، بقیه خودروسازان حرفی در اروپا و آمریکا برای گفتن ندارد. اگر تحریمها برداشته شد خواهشاً پای خودروسازان ژاپن و کره و آلمان را به ایران باز کنید که هم خودروهایشان با کیفیت تر و بهتر هستند و هم اینکه می‌توانند به راحتی نیرو تربیت کنند و باعث بشند که ما هم بعد چند سال تولیدات بهتری داشته باشیم و واقعا تولید کنیم. اگر فرانسه را به ایران برگردانید تا آخر دنیا صرفا مونتاژ کار خواهیم بود اونم با خودروهای رده پایین پژو!!!!

آزموده را آزمودن خطاست
سلام
مگر انهایی که منفعت کلان در ایران خودرو و سایپا اصلا به قول خودشان در خودروسازی دارند میگذارند شرکتهایی مستقل از اینها در ایران سرمایه گذاری کنند از فردا صدای وامصیبتهای اینها به گوش میرسد که چرا نشسته اید دارند زحمات چندین ساله ما را از بین میبرند
فرانسه دیگه به ایران نباید بیاد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۳
چشم ژاپن دوست داری یا آلمانی؟
ناف خودروی ما را به فرانسه بسته اند
متاسفم برای مسئولینی که دوباره اجازه فعالیت به خودروسازان ریاکار فرانسوی در کشورمان را دهند
دیگه خیلی باید بی غیرت بود و گذاشت خودرو سازهای فرانسوی به ایران بازگردنند.
آماده‌باش خودروساز فرانسوی برای بازگشت به ایران!!!!!!!!!!!!!
چرا با اینها مانند کره ای ها برخورد نمی کنید؟ مگر اینها بهتر از کره ای ها دست ایران را در پوست گردو گذاشته اند یا خونشان رنگین تر است؟ اگر سامسونگ و ال جی به ایران وسایل صوتی تصویری و لوازم خانگی ندادند مشکلی نیست خوردوسازان فرانسوی ماشین هایی به ایران دادند که بیشترین سود را نصیب آنها کرده و کمترین عایدی را برای مردم ایران داشته است. به خودروسازان فرانسوی هم بگویید حق ورود به ایران را ندارند. علی برکت الله.
میگفتن که نمیذارن پژو و رنو بیان چی شد پس؟ سامسونگ و ال جی رو چی میگین؟
خودرو ساز فرانسوی که میلیاردها دلار خوردن و رفتن نباید برگردن
پس بریم دلار بخریم
برخلاف تبلیغات شبانه روزی و مصاحبه های روحیه بخش بورس همچنان درحال ریزش است و تا چندروزاینده شاخص کل دوباره به کانال یک میلیون وصدهزارواحدی سقوط خواهد کرد
تاقبل از دستکاری دامنه نوسان روزانه بورس شیب سقوط آن تند اما دوره ای و منقطع بود اما با دستکاری آن شیب سقوط کند اما مستمر شد ( آهسته وپیوسته)
قبلا نمودارروند بورس سینوسی بود حالا خطی شده
تنها اتفاقی که افتاده اینه که صف های فروش طولانی تر و فرایند نقدشوندگی کندتر شده وهمه فروشنده شده اند
وقتی تورم بالای 100% هست چرا باید مردم پولشون رو توی بانکی بذارن که زیر 20% بهره می ده؟
رنو خودروساز فرانسوی نیز خود را آماده بازگشت به ایران کرده است.

اگر کسی دوباره با اینها قرار داد ببنده به ملت
ایران خیانت کرده
ایران نیز شرکتی مثل رنو راکه اتفاقا دو بار هم جز اولین رفته هابود تنبیه و تحریم کند که هیچگاه فراموش نکند اینجا ایران است
خاک بر سر کشورهای اروپایی که از بعد از جنگ جهانی دوم شدند نوکر و بله قربان گوی آمریکا! بدون آمریکا حتی نمی توانند آب بخورند... البته فقط کشورهای اروپایی نیستند و شرق و غرب تقریبا همین است
تحت هیچ شرایطی اجازه ورود به بازار ایران رو نباید داشته باشند
به نظرم به هیچیک از این خودرو سازها نباید اجازه فعالیتدر ایران داد .
یا باید رشد نقدینگی متوقف شود یا باید حجم محصول و خدمات افزایش یابد طوریکه با پول موجود در اقتصاد تناسب پیدا کند ، با دستور نمی توان متغییر های اقتصادی را کنترل کرد . دخالتهای غیر علمی در حوزه ی مالی و اقتصادی اثر عکس می دهد . آقای وزیر دستور می دهد بانکها نرخ سود مصوب را رعایت کنند ، این سپرده گذار است که دنبال سود بالا ست ، چاره ای هم ندارد سود بانکها نصف نرخ تورم هم نیست، پس انداز کننده مرتب ارزش کارش که همان اندوخته ی پولی است کاهش می یابد . چرا برای کاهش نرخ تورم کار مؤثری انجام نمی دهید . خودتان می دانید که بالا یا پایین بودن نرخ سود بانکها نفعی برای آنان ندارد و طبق قانون بانک و مؤسسات اعتباری درصدی حق الوکاله در یافت میکنند که آن هم حداکثر دو یا سه درصد در بهترین حالت است . منابع تمامی تسهیلات اعطایی بانکها متعلق به پس انداز کنندکان است و سود حاصله نیز پس از کسر حق الوکاله به آنان پرداخت میشود . نرخ سود باید طوری تعیین شود که تورم را پوشش دهد . بنابر این سود تابع تورم است و ارتباط آن نیز مستقیم است . اگر تورم کاهش یابد نرم سود هم باید کاهش یابد . مسئولین اقتصادی عکس این را عمل میکنند تلاش دارند نرخ سود را کاهش دهند تا تورم کنترل شود این امکان پذیر نیست .
پای خودروی فرانسوی بی کیفی از این مملکت ببرید
نمایندگان محترم مجلس دریک سال گذشته که کار بخصوصی بجز حرف زدن برای مردم انجام ندادند اگر ذره‌ای احساس نماینده مردم بودن را دارند با ید با تصویب قانون از ورود شرکتهای فرانسوی آویزان امریکا به ایران جلو گیری کنند تا هر وقتی محصولات بی ریخت انها خریدار نداشت مردم ایران هزینه کارگرهای آن ها را ندهد
بی ارزش شدن پول ما در بانک را دولت باید بدهد.
بانک در ۵ سال گذشته ۱۰۰ درصد سود داده ولی تورم ۷۰۰ درصد بوده
ایران بجای قرارداد باخودروسازهای بدقول وبدعهد فرانسوی با خودروسازهای امریکایی مانند شورلت وفورد و امریکن موتورز و کرایسلر و...قرارداد ببنددوامریکا را به خود وابسته کند.امریکا اگر ازقرارداد برجام منتفع می گردید هیچ زمانی از برجام خارج نمی شد.دولت امریکا که دید هیچ نفع تجاری از برجام عایدش نشده وهمه منافع به جیب چین وروسیه واروپا رفته زیر قرار داد زد واز برجام خارج شد .امیدواریم که مسئولان دولت اشتباهات قبل را مرتکب نشوند واکثریت قرار دادهای تجاری را با امریکا ببندند وآنجنان امریکا را از نظر تجاری به ایران وابسته کنند که جلوی هرگونه تحرک سیاسی امریکا برعلیه ایران را بگیرند........
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر