صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سهامداران سه برابر صاحبان دلار سود کردند!

هرچند در دوره دو ماهه اخیر شاخص بازار سهام روزهای خوبی را پشت سر نگذاشته اما در مجموع شش ماهه نخست امسال میزان بازدهی شاخص بازار سهام بیش از سه برابر دلار بوده است.
کد خبر: ۱۰۰۴۲۶۵
| |
1530 بازدید

به گزارش بورس تابناک، هرچند در دوره دو ماهه اخیر شاخص بازار سهام روزهای خوبی را پشت سر نگذاشته اما در مجموع شش ماهه نخست امسال میزان بازدهی شاخص بازار سهام بیش از سه برابر دلار بوده است.

آن طور که روزنامه دنیای اقتصاد محاسبه کرده، در دوره شش ماهه نخست امسال شاخص‌ کل بورس حدود 212 درصد افزایش را به ثبت رساند و این در حالی بود که در همین بازه زمانی سکه حدود 118 درصد افزایش قیمت داشت و دلار نیز تنها 69 درصد افزایش را به ثبت رسانده است.

منبع: تجارت نیوز

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟