ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عامل انتشار فیلم‌های کذب ویروس کرونا بازداشت شد

کد خبر: ۹۷۳۵۶۲
| |
4535 بازدید

سردار ذوالقدری از دستگیری عامل انتشار فیلم‌ها و اخبار کذب در رابطه با متوفیان و مبتلایان ویروس کرونا در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سردار علی ذوالقدری رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت اظهار داشت: کارشناسان پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با همکاری مرکز رصد فضای مجازی این پلیس از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا به صورت دقیق و شبانه روزی اخبار منتشر شده در خصوص این بیماری که در فضای مجازی تولید و بازنشر می‌شد، زیر نظر داشتند.

وی با بیان اینکه انتشار مطالب در فضای مجازی مخاطبان فراوانی دارد و انتشار مطالب کذب، عموما امنیت روانی جامعه را دچار چالش می‌کند، تصریح کرد: روز گذشته سی و یکم فروردین ماه در رصد‌های اطلاعاتی، مأموران پایگاه نهم پلیس امنیت عمومی موفق شدند فرد شایعه پرداز که مطالب کذب را منتشر و یا بازنشر می‌کرد، شناسایی کنند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه عامل انتشار مطالب کذب روز گذشته دستگیر شد، گفت: تعداد زیادی مطلب غیر قانونی وخلاف واقع نیز از سایت‌ها وکانال‌ها حذف شد.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه متهم برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد، بیان داشت: امنیت جامعه در فضای حقیقی و مجازی خط قرمز پلیس است و هر فردی که به هر عنوان قصد تشویش اذهان عمومی واخلال در نظم عمومی را داشته باشد با برخورد قاطع پلیس مواجه خواهد شد.

رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت در عین حال با قدردانی از همکاری مردم با پلیس، از آن‌ها خواست تا افراد محتکر و شایعه سازان فضای مجازی را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس معرفی کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟