صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حذف بیش از ۵۰۰ افزونه مخرب از کروم توسط گوگل

گوگل بیش از ۵۰۰ افزونه مخرب و خطرناک طراحی شده برای مرورگر کروم را از فروشگاه اینترنتی وب‌استور خود حذف کرده است. حذف این افزونه‌های مخرب حاصل بیش از دو ماه تحقیق و بررسی بوده است. شناسایی افزونه‌های یادشده با همکاری شرکت سیسکو صورت گرفته است.
کد خبر: ۹۵۹۱۶۴
| |
12056 بازدید
حذف بیش از ۵۰۰ افزونه مخرب از کروم توسط گوگل

 

به گزارش تابناک به نقل مهر، افزونه‌های مخرب با تزریق آگهی‌های ناخواسته به درون محیط مرورگر کروم، پیام‌های بازرگانی متعددی را برای کاربران این مرورگر به نمایش می‌گذاشتند. همچنین برخی از این افزونه‌ها کاربران را به سمت مشاهده وب سایت‌های خاصی هدایت می‌کردند.

در برخی موارد سایت‌های یادشده وابسته به شرکت‌های مشهوری مانند دل، مکسی و بست بای بوده‌اند و از همین رو شائبه همکاری این شرکت‌ها با طراحان افزونه‌های مذکور به طور جدی شکل گرفته است.

تحقیقات نشان داده که طراحی افزونه‌های یادشده بخشی از یک فعالیت بدافزاری بزرگ در محیط مرورگر کروم بوده که از حداقل دو سال قبل به این سو در جریان بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟