صفحه خبر لوگوبالا تابناک
آزادی مسجدالاقصیٰ؛

پرچم شهید سلیمانی بر زمین نخواهند ماند

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی گفت که امت اسلام پرچم شهید سپهبد سلیمانی را بر زمین نخواهند گذاشت و به راه مقاومت ادامه خواهند داد.
کد خبر: ۹۴۹۶۲۷
| |
5798 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم به نقل از العهد، زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت که مقاومت هرگز نخواهد شکست و به راه خود تا آزادسازی مسجدالأقصی ادامه می‌دهد.

وی افزود که امت اسلام، پرچم شهید سلیمانی را به دوش خواهند گرفت.

بامداد جمعه سیزدهم دی ماه سپهبد «قاسم سلیمانی» و «ابومهدی المهندس»، جانشین فرمانده نیرو‌های حشد شعبی و برخی از دیگر اعضای این سازمان در حمله پهپادی ارتش آمریکا که به دستور شخص ترامپ انجام شد، در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد به شهادت رسیدند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان