صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ماجرای قتل مشکوک جوان ۳۲ ساله در بیمارستان چه بود

کد خبر: ۹۴۷۲۲۴
| |
8887 بازدید

بوشهر فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان از دستگیری قاتل فراری جوان ۳۲ ساله حین فرار و خروج از استان خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ فرهاد آراوند در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی اعلام فوت مشکوک جوانی ۳۲ ساله در بیمارستان شهید گنجی برازجان، سریعا کارآگاهان پلیس آگاهی دشتستان با حضور در بیمارستان و بررسی گزارشات پزشکی، به قتل متوفی مشکوک و با هماهنگی مقام قضائی جسد برای بررسی بیشتر به پزشکی قانونی انتقال یافت.

این مقام انتظامی اظهار کرد: با اعلام نظر پزشکی قانونی و مشخص شدن فوت بر اثر خونریزی مغزی و اصابت جسم سخت به سر متوفی و محرز شدن وقوع قتل، کارآگاهان پلیس آگاهی تلاش را برای شناسائی و دستگیری قاتل آغاز کردند.

فرمانده انتظامی دشتستان عنوان کرد: با تحقیقات میدانی گسترده و تجزیه و تحلیل اطلاعات پرونده توسط کارآگاهان پلیس آگاهی دشتستان، قاتل شناسائی شد.

به گزارش روابط عمومی پلیس بوشهر، سرهنگ آراوند بیان کرد: با مشخص شدن هویت قاتل ، مأموران پلیس آگاهی در عملیات غافلگیرانه این فرد را در یکی از محورهای خروجی استان بوشهر دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان افزود: متهم در بازجوئی ها و تحقیقات پلیس به ارتکاب به این جنایت اعتراف کرد و گفت به دلیل اختلافات قبلی با ضربات سنگ به سر مقتول وی را به قتل رسانده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟