ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تشکیل کمیته تحقیق درباره حوادث ذی‌قار و نجف

نخست‌وزیر عراق دستور تشکیل کمیته تحقیق درباره حوادث روز پنجشنبه در دو استان نجف و ذی قار را صادر کرد.
کد خبر: ۹۴۰۵۰۵
| |
6204 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم به نقل از الفرات نیوز، عادل عبدالمهدی نخست‌وزیر و فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق دستور تشکیل کمیته تحقیقات در حوادث دو استان ذی قار و النجف را صادر کرد.

در بیانیه فرماندهی عملیات مشترک عراق آمده است: عادل عبدالمهدی نخست وزیر و فرمانده نیرو‌های مسلح دستور تشکیل کمیته تحقیقات به ریاست مشاور نظامی نخست وزیر را برای تحقیق درباره حوادث روز پنجشنبه در دو استان ذی قار و نجف اشرف را صادر کرد که این حوادث همراه با خشونت و کشته و زخمی شدن شماری از تظاهرات کنندگان و نیرو‌های امنیتی بود.

به دنبال حمله اغتشاشگران به ساختمان کنسولگری ایران در نجف پلیس نجف بار دیگر در این استان منع آمد و شد اعلام کرد.

استعفای استاندار ذی قار

خبر دیگر از عراق حاکی است که استاندار ذی قار در جنوب عراق نیز از سمت خود استعفا داد و خواهان تحقیقات فوری فراگیر و گسترده برای روشن شدن جزئیات حوادث این استان شد.

عادل الدخیلی در پیام خود به اهالی ذی قار گفت: از زمان آغاز اعتراضات مسالمت آمیز از شما حمایت کرده و خواسته‌های مشروع شما را تایید کردم و همه تلاش خودم را برای رساندن صدای شما کردم.

قصد الحلبوسی برای استعفا

یک منبع آگاه از قصد محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق برای استعفا خبر داد.

این منبع به شبکه تلویزیونی السومریه نیوز گفت: محمد الحلبوسی رئیس پارلمان قصد تقدم استعفای خودش را در جلسات هفته آینده پارلمان دارد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟