صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دولت روحانی در توجیه مردم خوب عمل نکرد

وزیر تعاون دولت نهم گفت: دولت دوازدهم به هیچ عنوان در توجیه مردم خوب عمل نکرد و ضعف بزرگی در اقناع جامعه از خود نشان داد.
کد خبر: ۹۴۰۴۸۲
| |
6330 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، محمد ناظمی اردکانی دبیرکل جامعه اسلامی مدیران و وزیر تعاون دولت نهم، درخصوص عملکرد دولت در افزایش نرخ سوخت بنزین اظهار داشت: دولت به هیچ عنوان در توجیه مردم خوب عمل نکرد و ضعف بزرگی در اقناع جامعه از خود نشان داد.

وی خاطرنشان کرد: دولت قبل (دولت محمود احمدی نژاد) هنگامی که حامل‌های انرژی به ویژه بنزین را افزایش داد، چندین ماه قبل از این اقدام، با اصناف، کامیون‌داران و کسانی که به نحوی با این قضیه درگیر بودند نشست‌های توجیهی برگزار می‌کرد.

اردکانی خاطرنشان کرد: دولت نهم و دهم در خصوص افزایش نرخ بنزین در رسانه‌ها موضوع را به بحث و بررسی گذاشت و چند ماه قبل از اجرای این تصمیم، هم‌اندیشی‌هایی را با حضور نخبگان و کارشناسان صورت داد، بنابراین دولت آقای روحانی نیز باید با مردم شفاف‌تر سخن می‌گفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...