ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رایزنی دوباره وزرای خارجه ایران و پاکستان

شاه محمود قریشی، وزیر امور خارجه پاکستان، امروز، باری دیگر با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در نیویورک دیدار کرد و آن دو درباره مسائل منطقه و منافع دوجانبه در این دیدار رایزنی کردند.
کد خبر: ۹۲۶۴۰۰
| |
4256 بازدید
وزرای امور خارجه ایران و پاکستان باری دیگر در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل دیدار و رایزنی کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه پاکستانی دنیا نیوز، شاه محمود قریشی، وزیر امور خارجه پاکستان، امروز، باری دیگر با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در نیویورک دیدار کرد و آن دو درباره مسائل منطقه و منافع دوجانبه در این دیدار رایزنی کردند.

برخی منابع آگاه گفته‌اند که وزرای امور خارجه هر دو کشور تصمیم گرفتند تا به رایزنی دوجانبه در راستای صلح در منطقه ادامه بدهند.

وزیر امور خارجه ایران پیش از این در ادامه رایزنی‌ها و دیدار‌های خود با مقامات شرکت‌کننده در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به صورت جداگانه با وزیران امور خارجه ژاپن، گرجستان، اتریش و پاکستان دیدار و رایزنی کرده بود.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟