صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
آنگلا مرکل:

جنگ تجاری آمریکا و چین به آلمان لطمه می‌زند

کد خبر: ۹۲۳۳۱۶
| |
2775 بازدید

صدراعظم آلمان، آنگلا مرکل، روز چهارشنبه گفت که جنگ تجاری چین و آمریکا به آلمان که از قدیم به صادرات وابسته بوده است، لطمه زده است.  

به گزارش مهر به نقل از رویترز، صدراعظم آلمان، آنگلا مرکل، روز چهارشنبه گفت که جنگ تجاری چین و آمریکا به آلمان که از قدیم به صادرات وابسته بوده است، لطمه زده است.  

مرکل در برابر پارلمان آلمان گفت: به علت تنش‌های تجاری بین آمریکا و چین، وضعیت بین‌المللی مبهمی به وجود آمده است که این تاثیری منفی بر کشور صادرکننده‌ای نظیر آلمان داشته است.

این سخنان یک ماه پس از آن مطرح می‌شود که داده‌های اداره آمار فدرال آلمان نشان داد رشد اقتصادی ۳ ماهه آلمان با ۰.۱ درصد افت به ۰.۴ درصد رسیده است و نسبت به ۰.۹ درصد ۳ ماهه اول، به شدت پایین آمده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...