ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پنس: با خروج از برجام، به سواستفاده ایران پایان دادیم

کد خبر: ۹۲۰۷۸۴
| |
6705 بازدید
پنس: با خروج از برجام، به سواستفاده ایران پایان دادیم
معاون رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی نخ‌نما مدعی شد که ترامپ برای پیش بردن راهبرد قرار دادن آمریکا در اولیوت، از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ ایران با قدرت‌های جهان خارج شده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، به نقل از صدای امریکا، مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه در سخنرانی در همایش ملی لژیون آمریکا مدعی شد: واشنگتن در دوران دونالد ترامپ و به دنبال اجرای راهبرد قرار دادن آمریکا در اولویت، از توافق فاجعه‌بار هسته‌ای خارج شد. ترامپ این اقدام را در راستای پایان دادن به سواستفاده از آمریکا انجام داد.

به گزارش ایسنا، دولت آمریکا در سال ۲۰۱۸ از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) خارج شد و با ادعای این که ایران در تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای بوده و از تروریسم حمایت می‌کند، تا کنون تحریم‌های متعددی بر ایران اعمال کرده است.

آمریکا علاوه بر این سعی کرده است حمایت متحدان اروپایی‌اش را در این زمینه جلب کند، اما شرکای اروپایی برجام تا کنون با تاکید بر ضرورت تداوم آن در موارد متعدد از آن حمایت کرده‌اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا