صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

آبه: می‌خواهم با چین فصل جدیدی را آغاز کنم

نخست‌وزیر ژاپن با دعوت از رئیس‌جمهور چین برای سفر به توکیو، خواستار ارتقاء روابط ۲ کشور به سطحی جدید شد.
کد خبر: ۹۰۸۲۴۶
| |
2438 بازدید

نخست‌وزیر ژاپن با دعوت از رئیس‌جمهور چین برای سفر به توکیو، خواستار ارتقاء روابط ۲ کشور به سطحی جدید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، شینزو آبه نخست‌وزیر ژاپن از تمایل برای ارتقاء سطح روابط با پکن سخن گفت و از شی جینپینگ رئیس‌جمهوری چین برای سفر به توکیو دعوت کرد.

وی با ابراز تمایل برای آغاز فصلی جدید در روابط ۲ کشور گفت: بهار آینده که شکوفه‌های گیلاس باز می‌شوند، از اینکه به رئیس‌جمهور شی به عنوان میهمان دولت ژاپن خوش‌آمد بگویم، خوش‌وقت خواهم بود.

گفتنی است روابط توکیو-پکن به دلیل زخم‌های به جا مانده از ماجراجویی امپراطوری ژاپن در جنگ جهانی دوم و اختلاف ارضی بر سر پاره‌ای از جزایر دریای چین شرقی، درگیر تنش است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...