صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فوت ۶۲ نفر در کشور به دلیل وقوع سیل

کد خبر: ۸۸۹۰۳۲
| |
3422 بازدید
رئیس پزشکی قانونی کشور گفت: از ابتدای نوروز ۶۲ نفر به دلیل وقوع سیل جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش «تابناک» احمد شجاعی رئیس پزشکی قانونی کشور در گفتگو با خبرگزاری فارس، در ارتباط با آخرین آمار کشته‌های ناشی از سیل در کشور، اظهار داشت: از ابتدای نوروز ۶۲ نفر به دلیل این حادثه در استان‌های مختلف جان خود را از دست داده که همه این افراد شناسایی و تشخیص هویت شده‌اند.

وی افزود: استان فارس با ۲۱ کشته و لرستان با ۱۴ کشته در صدر آمار فوتی‌های ناشی از سیل بوده است. همچنین ۳ نفر در خراسان شمالی، ۸ نفر در گلستان، ۵ نفر در مازندران و ۵ نفر در همدان به دلیل سیل جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس پزشک قانونی کشور خاطرنشان کرد: همچنین یک نفر در خوزستان، یک نفر در کرمانشاه، یک نفر در سمنان، ۲ نفر در کهگیلویه و بویراحمد و یک نفر نیز در خراسان رضوی بر اثر سیل جان باختند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟