ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

لزوم همسان سازی ارائه خدمات میان جانبازان زن و مرد

کد خبر: ۸۸۱۲۸۳
| |
3072 بازدید

معاون فرهنگی آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران بر لزوم همسان سازی ارائه خدمات میان جانبازان زن و مرد تاکید کرد.

به گزارش مهر، حجت الاسلام محمد حسن کاویانی راد معاون فرهنگی آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در جشن ملی شمیم کوثر که به منظور تجلیل از بانوان جانباز گفت: هرساله تجلیل از مردان جانباز صورت می گیرد اما مراسم تقدیر از بانوان جانباز برای اولین بار است که برگزار می شود.

وی تاکید کرد: این مراسم و تقدیر از بانوان جانباز به تاکید مقام معظم رهبری برگزار شده و از تعدادی از زنان جانباز و ایثارگر به نمایندگی از بانوان ایثارگر سراسر کشور تقدیر خواهد شد.

کاویانی راد با بیان اینکه پیامدهای جانبازی برای زنان بسیار دشوارتر از مردان است، عنوان کرد: حدود ۸ هزار بانوی جانباز در کشور داریم و با توجه به نقش زنان در خانواده قطعا پیامدها و دشواری های جانبازی برای زنان بسیار سخت خواهد بود.

وی با اشاره بر لزوم همسان سازی خدمات ارائه شده به مردان و زنان جانباز، اظهار داشت: با توجه به موقعیت زنان باید در خدمات مشترکی که به جانبازان مرد و زن ارائه داده می شود، باید یک همسان سازی و تلفیق ایجاد شود تا رسیدگی به بانوان ایثارگر ارتقا یابد.

کاویانی راد در پایان تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم با بهبود و همسان سازی ارائه خدمات به جانبازان زن شاهد تاثیرگذاری موثر در وضعیت این بانوان باشیم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟