صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لغو روادید دست‌اندرکاران قتل قاشقجی در آمریکا

کد خبر: ۸۴۵۵۶۳
| |
6223 بازدید
لغو روادید دست‌اندرکاران قتل قاشقجی در آمریکا

وزیر خارجه آمریکا از لغو روادید کسانی خبر داد که در مرگ روزنامه نگار منتقد سعودی در ترکیه دست داشته اند.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، «مایکل پمپئو» وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن روادید افرادی را که ثابت شود در مرگ قاشقجی دست داشته اند، لغو خوادهد کرد..

پمپئو با این حال تاکید کرد منافع راهبردی واشنگتن در روابط با ریاض در جای خود باقی است و تغییری در آن رخ نخواهد داد.

وی در تلاش برای سرپوش نهادن بر جنایت مقامات سعودی مدعی شد ریاض دست اندرکاران قتل خاشقجی را شناسایی کرده و به زودی اقداماتی را علیه آنها به اجرا می گذارد.

از سوی دیگر یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز گفت به علت کشته شدن خاشقجی، روادید ۲۱ تبعه عربستان سعودی لغو می شود و یا این افراد نخواهند توانست روادید سفر به آمریکا را دریافت کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار