بازدید 17041
شرکت نفتکش ایران در پاسخ به «تابناک»؛

«ملی» نیستیم؛ ملی «برند» ماست!

«نام این شرکت با ۶۲ سال سابقه حضور در بازار بین‌المللی و به‌ عنوان نخستین ناوگان نفتی در خاورمیانه و غرب آسیا با همین کلمه «ملی» نامی شناخته شده و یک «برند» در عرصه بین‌المللی است که همواره افتخاری برای این شرکت و جمهوری اسلامی ایران به شمار رفته است.»
کد خبر: ۷۶۹۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۴ 30 January 2018
پیرو درج گزارشی با تیتر «سه دلیل برآمده از حادثه سانچی برای «ملی» نبودن شرکت نفتکش ایران!»، شرکت ملی نفتکش ایران، جوابیه‌ای فرستاده که وفق قانون عینا درج می‌شود.
 
به گزارش «تابناک»؛ متن این جوابیه که به امضای سیدمحمدرضا شمس دولت‌آبادی، مشاور مدیرعامل و رئیس روابط عمومی و امور بین‌الملل این شرکت رسیده، در ادامه می‌آید. لازم به یادآوری است که درج برخی مطالب در این جوابیه مفصل، ما را ملزم به ارائه توضیحاتی می‌نماید که به پیوست جوابیه منتشر می‌شود تا فرصت قضاوت در اختیار عموم مردم قرار گیرد.

«شرکت ملی نفتکش ایران درسال ١٣٧٩ به صندوق‎های بازنشستگی نفت، کشوری و تامین اجتماعی واگذار شد تا پس از خصوصی سازی مسیر رشد و تعالی را با سرعت بیشتری در پیش بگیرد. این خصوصی‌سازی از همان ابتدا با توسعه ناوگان شرکت و جایگزینی کشتی‌های جدید همراه شد به گونه‌ای که تعداد کشتی‌های این شرکت با استفاده از منابع مالی بین‌المللی و بدون اتکاء به منابع مالی دولتی از ٨ فروند کشتی دو جداره و مدرن به ۶۰ فروند رسید و سرمایه‌گذاری‌های این ناوگان از محل درآمد‌های شرکت تماماً بازپرداخت گردید. بدین صورت شرکت ملی نفتکش ایران با در اختیار داشتن ناوگانی مدرن به ارزش حدود ۲ میلیارد دلار در جایگاه بزرگترین شرکت کشتیرانی نفتی جهان قرار گرفت. موفقیت‎هایی که با حضور گسترده در بازار‌های جهانی و حضور پررنگ شرکت ملی نفتکش ایران در عرصه‎های بین‎المللی و صنعت کشتیرانی همزمان شد در سایه مدیریت و تلاش کارکنان این شرکت، وفاداری به اهداف ملی و پیروی از رقابت سالم و الزام اخلاقی در ایفای تعهدات که همیشه سرلوحه کار این شرکت قرارداشته است باعث شد تا نام ایران در رأس کشور‌های مالک کشتی‌های نفتی قرار گیرد.

شرکتی که با حدود ۳۵۰۰ پرسنل، و ایجاد حدود ۱۵ هزار شغل غیرمستقیم با استفاده از دانشکده‌های داخلی کشور موفق شد در زمینه ایجاد اشتغال و اقتصاد مقاومتی پیشتاز باشد، در حالی که در زمان خصوص‌سازی ۷۰ درصد پرسنل شرکت خارجی و ۳۰ درصد ایرانی بوده‌اند هم اکنون ۹۰ درصد کارکنان آن ایرانی و ۱۰ درصد خارجی هستند.

اگرچه شرکت ملی نفتکش ایران به بخش خصوصی واگذار شد، اما این شرکت به عنوان بازوی توانمند صادرات نفت کشور همواره در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ملت شهیدپرور بوده موضوعی که متاسفانه از نگاه نقادانه و بی‌مهر امروز به دور مانده است و نمونه آن در نوشتار سایت «تابناک» تبلور یافته است. در واقع نگارنده درحالی بازنشستگان کشور را تنها جمعیت منتفع از فعالیت و درآمد‌های شرکت ملی نفتکش می‌داند که گویی فراموش کرده است که اگر شرکت ملی نفتکش ایران نبود صادرات نفت کشور که بخش عمده‌ای از درآمد‌های کشورمان به آن وابسته است در زمان ۸ سال دفاع مقدس و جنگ نفتکش‌ها متوقف می‌شد و این مهم حاصل تلاش‌های جهادی و تقدیم بیش از ۱۵۰ شهید و ده‌ها جانباز سرافراز است. همچنین در دوران تحریم‌های ظالمانه غربی، مشکلات بیمه‌ای و عدم تردد کشتی‌های نفتکش خارجی به بنادر کشور نیز با تلاش مدیران این شرکت و با ایجاد بیمه P&I کیش اجازه داده نشد صادرات نفت کشور متوقف شود.

شرکت ملی نفتکش ایران افتخار خود می‎داند که درکنار خدمت به بازنشستگان کشور همواره در تحقق درآمد‌های نفتی کشور و انجام وظیفه ملی به سهم خود ایفای نقش کرده و دین خود را به نظام و ملت ادا کرده‌است. وظیفه‎ای که تحت لوای عنوان ملی و مدیریت بخش خصوصی و به پشتوانه نیروی انسانی توانمند همچنان خود را متعهد به انجام آن می‎داند.

در خصوص استفاده از عنوان "ملی" در نام شرکت ملی نفتکش ایران که در عنوان این گزارش «تابناک» حذف شده است باید به این نکته اشاره کرد که نام این شرکت با ۶۲ سال سابقه حضور در بازار بین‌المللی و به‌عنوان اولین ناوگان نفتی در خاورمیانه و غرب آسیا با همین کلمه "ملی" نامی شناخته شده و یک برند در عرصه بین‌المللی است که همواره افتخاری برای این شرکت و جمهوری اسلامی ایران به شمار رفته است. در راستای این افتخارات بوده است که این شرکت توانست عنوان شاخص‎ترین شرکت کشتیرانی جهان در سال ۱۳۸۴ و همچنین شرکت کشتیرانی برتر جهان را در سال ۱۳۸۶ از آن خود کند.

در این گزارش در حالی موضوع واگذاری شرکت ملی نفتکش ایران مورد سؤال قرار گرفته و بدون دلیل و مدرک بر طبل عدم نظارت بر عملکرد این شرکت کوبیده و از آن به خطا به عنوان حیاط خلوت مسئولان نام برده شده است که از زمان خصوصی‎سازی شرکت ملی نفتکش ایران تاکنون، نمایندگان صاحب سهام بر اساس قانون تجارت در مورد شرکت‌های بازرگانی و اساسنامه شرکت، در هیأت مدیره شرکت حضور داشته و بر کلیه امور آن اشراف و نظارت کامل دارند. علاوه بر این سازمان حسابرسی که توسط مجمع عمومی صاحبان سهام به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت انتخاب شده است گزارش‌های خود را به‌طور مستمر به سهامداران و سایر ذینفعان مربوطه ارائه می‌کند.

همچنین نمایندگان سازمان بازرسی کل کشور نیز در شرکت مستقر بوده و در چارچوب وظایف قانونی و حسب گزارش‎های واصله به فعالیت‌های شرکت رسیدگی می‎کنند، به این موارد باید گزارشات و حسابرسی‎های موسسه حسابرسی بیمه، موسسه حسابرسی سازمان تأمین اجتماعی و وزارت امور اقتصادی و دارایی را نیز افزود. با این همه، شرکت هر ساله در راستای وظیفه خود و شفاف‌سازی علاوه بر ارائه گزارشات عملکردی به هیات مدیره و سهامداران محترم، همواره نهاد‌های نظارتی را در جریان عملکرد خود قرار داده و پاسخگوی نهاد‌های قانونی بوده است، اما به‌راستی چگونه است که نگارنده با یک جستجوی ساده به فرار مدیران این شرکت و عدم شفافیت رسیده‌است؛ به صرف نداشتن یک سایت؟!

در مورد واگذاری کشتی‎ها و بیان این مطلب از سوی نگارنده "شرکتی که مدیرانش تشخیص می‌دهند کشتی‌ها به کدام شرکت واگذار شود نه نهاد‌های حاکمیتی" باید گفت: اولاً اگر منظور از واگذاری کشتی‎ها اجاره آنهاست که این فرایند براساس ماهیت فعالیت شرکت‌های کشتیرانی و کاملا طبق قوانین بین‌المللی و پس از ارزیابی‌های متعدد انجام می‌شود. ثانیاً اگر بنا به انجام این امور توسط نهاد‌های حاکمیتی باشد پس هدف واگذاری امور به بخش خصوصی چه می‎‏‎شود مگر نه اینکه هدف خصوصی‌سازی، کاهش تصدی‎گری دولت است؟

در کنار این موارد باید یادآور شد که صندوق باز نشستگی صنعت نفت به عنوان یکی از سهامداران شرکت ملی نفتکش ایران در اداره این شرکت مشارکت و نظارت داشته و دارد از سوی دیگر شرکت ملی نفتکش ایران که مفتخر به همراه داشتن "ملی" به عنوان بخشی از نام این شرکت است، همواره در حال خدمت به صنعت نفت کشور بوده و از تأمین‌کنندگان اصلی نیاز شرکت ملی نفت ایران در زمینه حمل نفت خام و فرآورده محسوب می‌شده است.

در خصوص استفاده شرکت از پرچم کشور پاناما نیز همان طوری‌ که قبلاً به طرق مختلف اطلاع‌رسانی شده است باید گفت: استفاده از پرچم کشور‌هایی مانند لیبریا و پاناما در دریانوردی و در تمام شرکت‌های کشتیرانی به دلایلی که عمدتا به این صنعت بر می‌گردد و از جمله آن به کمتربودن هزینه‌های اداری ثبت کشتی و روان بودن مقررات اداره کشتی به لحاظ ملیت خدمه، قوانین کاری و بازرگانی می‌توان اشاره کرد که امری مرسوم و رایج است. بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها بیش از ۷۰ درصد کشتی‌های تجاری جهان در کشوری غیر ازکشورمالک (یا شرکت مالک) ثبت می‌شوند. به این اقدام در اصطلاح بازرگانی دریایی پرچم مصلحتی یا Flag of Convenience گفته می‌شود.

در پایان انتظار می‌رود در شرایطی که جامعه دریانوردی کشور داغدار از دست دادن ۳۲ قهرمان دریادل است رسانه‌ها با پرهیز از ورود به پاره‌ای از مسائل حاشیه‌ای و غیرکارشناسی ما را در پیگیری حقوق خانواده‌های معظم این ۳۲ شهید یاری کنند.»

توضیحات «تابناک»

اگر از توضیحات مفصل و البته غیرضروری مدیران نفتکش در خصوص زمان و چگونگی واگذاری شرکت ملی نفتکش به بخش ظاهرا خصوصی (بخوانید خصولتی!) صرف نظر کنیم، آنچه بیش و پیش از هر چیز در این جوابیه خودنمایی می‌کند، اذعان مدیران این شرکت به «ملی» نبودن شرکتشان است؛ همان چیزی که «تابناک» در گزارش خود با استناد به سه دلیل بر آن تأکید کرد.

این در حالی است که نه تنها مدیران شرکت نفتکش به این موضوع اقرار دارند، که می‌کوشند آن را به روش های مختلف توجیه کنند؛ توجیهاتی که گاه از دایره منطق هم بیرون رفته و ظاهر ظنز به خود گرفته است؛ از جمله این توضیح که مدیران این شرکت مدعی هستند «ملی» برندشان است! توضیحی که بر اساس آن، لابد «ایران» هم برند دیگر ایشان است، چون نام شرکتشان در سایه قصور نهاد‌های حاکمیتی، «ملی نفتکش ایران» است!

اظهارنظری دور از انتظار که بعید است مورد تأیید مالکان این شرکت، یعنی صندوق بازنشستگی کشوری، شستا و صندوق بازنشستگی صنعت نفت هم باشد، ولو اینکه بدانیم این شرکت به مانند همه شرکت‌های فعال در چارچوب قوانین کشورمان، خدمات شایانی به این آب و خاک داشته است. اصلا مگر می‌شود، هر شرکتی که برای کشورمان منافعی داشته، «ملی» نامید؟ آیا مدیران نفتکش ـ که مجموعه خود را بین‌المللی می‌خوانند ـ به این اندازه از تعاریف رایج در جهان، به ویژه تعاریف پایه بی‌اطلاع باشند؟!

ماجرا زمانی جالب می‌شود که می‌بینیم مدیران این شرکت، از یک سو به سابقه زیاد این مجموعه اشاره می‌کنند و از سوی دیگر مدعی هستند آنچه این شرکت را به نامی مشهور در جهان تبدیل کرده، فعالیت ایشان و مدیران سلفشان پس از خصوصی سازی است. نکاتی متناقض که البته از اساس بی ارتباط با «ملی» نبودن این شرکت هستند، چون می‌شود همین امروز هم «ملی» را از نام این شرکت حذف کرد، بی آنکه پیشینه زیادش از بین برود یا افتخاراتش به نام کسی غیر از مالکان فعلی اش ثبت شود!

اتفاقی که البته شایسته‌تر بود در زمان واگذاری این شرکت و قرار گرفتنش در زمره خصولتی‌ها رخ دهد، ولی همین امروز هم برای انجام آن مناسب است، به شرطی که کسی قصد رسیدگی به این موضوع را داشته باشد. اما امروز که یکی از کشتی‌های این شرکت در آن سوی زمین دچار حادثه شده و روز‌ها شعله‌های آتشش جهانیان را به خود خیره می‌کند، مدیرعامل این شرکت خصولتی ترجیح می‌دهد، بی توجه به عنوان «ملی» در دفتر کارش بنشیند و پنج، شش روز بعد برای ارزیابی خسارت هنگفت جانی و مالی وارد آمده به شرکتش روانه محل حادثه شود؛ وضعیتی که هرچند بعید است در یک شرکت متعلق به بخش خصوصی رخ دهد، دلیل بر «ملی» بودن آن شرکت هم نمی‌شود!

عجیب آنجاست که مدیران این شرکت به رغم آنکه جز برخی استدلال‌های تعجب‌آور، دلیل موجهی برای چرایی فقدان پایگاه اطلاع رسانی و وبسایت ندارند (اینجا)، مدعی شفاف سازی هستند و ادعایشان را به گزارش‌های حسابرسی مرتبط می‌کنند، انگار نه انگار که یک شرکت معمولی و ساده نیز حسابرسی می‌شود، تابع قوانین است و دور از دسترس نهاد‌های نظارتی نیست و این موضوع منحصر به شرکت نفتکش نیست. موضوعی متفاوت با شفاف سازی که گویی مدیران گران قیمت، ولی سایه نشین این شرکت از اساس با آن غریبه هستند.

به این موارد، تلاش مدیران این شرکت برای فرار از سؤال افکار عمومی در خصوص استفاده از نام و پرچم خارجی برای سانچی را هم می‌توان افزود که نمونه دیگری از گریز ایشان از شفاف سازی است. گریزی با استفاده از توجیهاتی مانند «پرچم مصلحتی» ـ که در روز‌های آتی در گزارشی جدا بدان خواهیم پرداخت ـ که نمی‌تواند چرایی تغییر نام امثال نفتکش غرق شده از نام ایرانی به «سانچی» را پاسخ دهد یا توضیح دهد که اگر استفاده از پرچم پاناما ارزان است، چرا همه ناوگان این شرکت با پرچمِ ارزانِ پاناما در آب‌های جهان تردد نمی‌کنند؟

در پایان بد نیست این نکته را به مدیران شرکت نفتکش یادآور شویم که سرنشینان سانچی بر خلاف ادعای ایشان شامل همسر یکی از خدمه و دو خدمه غیرایرانی بود و در ادامه یک پرسش مهم و اساسی از ایشان بپرسیم؛ پرسشی که پاسخ ایشان به آن می‌تواند همه چیز را روشن کرده و جوابیه ایشان و توضیحات ما را غیرضروری جلوه دهد: «آیا در نتیجه فعالیت‌های شرکت نفتکش، عنوان «ملی» ارزش افزوده یافته یا برعکس، این عنوان به کمک شرکت نفتکش و سود بیشترش آمده است؟»

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۷
..... به صندوق‎های بازنشستگی نفت، کشوری و تامین اجتماعی واگذار شد ..... نمرديم معناي خصوصي سازي رم ديديم.

صندوق بازنشستگي نفت = توسط هيات مديره شركت ملي نفت ايران (صد در صد دولتي) اداره ميشه.
صندوق بازنشستگي كشوري = كاملا دولتي
سازمان تامين اجتماعي= زير مجموعه وزارت تعاون رفاه است.

اين خصوصي سازي فقط به دليل خروج از نظارت برا گندايي كه ميزنن
چيز جديدي نيست
از زمان محمود با شعار كذايي اش فهميديم نفتي در كار نيست!
اگر مصدق زنده بود روزي صدبار به خودش ميخنديد!
اگر ملي نيست لااقل به اسم ملي و سرمايه ملت براي ديگر ملتها در منطقه و جهان هزينه نكنيد به اسم خودتان خرج كنيد. از ملت ايران مايه نزارين چون راضي نيستند
جوابیه مفصل و توضیحات مختصر تابناک!!؟ یه نگاه به حجم جوابیه اونها و توضیحات خودتون بندازید تا شاید معنی مختصر و مفصل رو بهتر درک کنید!
ملي نيست. پس حتما " ميلي " و به ميل و سليقه مديران شركت ميباشد !
خسته نباشند همه دستگاههاي نظارتي و ....
سالها در خواب بوديم !
شديم اصحاب كهف ٢
برگرديم به خواب و هيچ چيز نبينيم كه اوضاع اصلا جالب نيست !!
بزرگترین ناوکان کشتیرانی جهان متعلق به مرسک می باشد که تمام کشتی هایش با پرچم دانمارک (پرچم ملی) حرکت می کنند! اگر بنا بر مزیت تجاری و اقتصادی باشد آنها پیشتر باید این کار را میکردند!

در ثانی همین عدم نظارت مناسب و عدم شفافیت حسابها منجر به اختلاس های کلان پیدا و نهان در شرکتهایی که به نحوی با نام نفت گره خورده اند و تعداد آنها هم کم نیست میشود!
مسئولان محترم لطفا اگر شرکت ملی دیگری هم هست که ملی نیست بفرمایید ما متوقع نباشیم و تکلیفمان روشن شود مثل:
شرکت ملی ..
نفت ایران
گاز ایران
پالایش و پخش
صنایع پتروشیمی
حفاری
صنایع مس ایران
فولاد ایران
ساختمان
و....
خجالت نکشید اگر فروختید بگید مردم درک میکنند
خصوصی سازی یکی از ....ترین اقدامات در دوره ی معاصر است.واثرات آن تا قرنها در ایران خواهد ماند.
از فعالیت این شرکت خدا شاهده اگه یک قرون پول و پاداش نصیب بازنشسته های کشوری شده باشه!سود و پاداشش رفته توی جیب هیئت مدیره هاشون !بعدشم کافیه تو رو بخدا انقدر از اسم شهید و شهدا مایه نزارید ...
نویسنده مقاله تابناک که تا به این اندازه بی اطلاع و از روی غرض به تمامی تاریخ و زحمات پرسنل یک شرکت مثل شرکت ملی نفتکش ایران توهین میکند چه هدفی دارد؟. بلاخره آخرتی هم هست، شرم کنید. واقعا دنبال چه هستید؟ آیا هواپیمایی مالزی که یک هواپیمای عظیم آن با کل مسافرین و خدمه بطور کامل و بدون بجای ماندن کوچکترین نشانه ناپدید شد هم توسط هموطنان خود به این صورت مورد حمله قرار گرفت و برای آن ابها تراشی شد؟ بعضی وقت ها فکر می کردم که مغول ها چگونه به ایران چیره شدند ویا در زمان قاجار ما چگونه به آن شکل خار و خفیف شدیم. جواب آنرا در مقاله های مثل مقاله تابناک می یابم که نویسنده بی هیچ ملاحظه ای به تمامی افتخارات یک شرکت معتبر وطنی می تازد. آیا می دانید همین حالا چینی ها در حال تهیه یک کیس بزرگ بر علیه شرکت ملی نفتکش ایران هستند تا کلا این شرکت را از صحنه جهانی حذف کنند؟ ای نویسنده دانشمند تابناک آیا مقاله های خارجی در خصوص فعالیت های گسترده چینی جهت کسب خسارت میلیارد دلاری ناشی از حادثه سانچی را هم مطالعه می کنید؟ آنوقت این خسارتها از جیب چه کسی خواهد رفت؟ تضعف شرکت ملی نفتکش با موارد غیر واقعی و یا غیر لازم (در مثبت ترین حالت) چه کمکی به این مملکت و ملت می کند؟ تابناک اگر واقعاً سایت معتبری هستی ایرا چاپ کن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
چرا چرت میگی مومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا که تو گفتی به اونا که اینجا مطرح شد چه ربی داره ؟؟؟؟؟؟
معلومه سوختی از این مقاله ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۰
شما رییس روابط عمومی شرکت مثلا ملی نفت کشی
درسته ؟؟؟؟
منم اجازه دارم اسم شرکتم رو «ملی» بذارم یا فقط برای این نور چشمی های خصولتی این امکان وجود داره؟؟!
با سلام. توضیحات نفتکش بیشتر در باره ستایش مدیران هیئت مدیره هست و میخواهند طوری وانمود بکنند که توانایشان این بوده، که باید عرض کنم واقعیت غیر از این است اول اینکه این شرکت خصوصی طبق اصل 44 نشده دوم درسال 79 که سهامش واگذار گردید راسش ی مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره با پشتیبانی قوی به نام ثوری داشته و زمانی که دید تحریمها بیشتر شده و دخالتهای سهامداران هم بیشتر و عنان اختیار را در دست میگیرند از مدیر عاملی کناره گیری نمودند سال 87 یا 88 (زمانی که شرکت قبلش سفارش ساخت کشتی را داده بود )
و شرایط طوری شده بود که شرکت تصمیم گرفت اضافه کاری پرسنل راقطع و تعدادی از املاک را بفروشد و ... زمانی که آقای بهبهانی مدیر عامل شدند یه وام ده ملیاردی گرفت و اوضاع را سرو سامان داد و یک سری اشخاص را به عنوان مدیر وارد شرکت نمودند که همانها بلای جان مدیریتش شدند چون تصمیم گرفت تحقیقاتی در پرسنل شرکت انجام وافرادشایسته را در قسمتهای مختلف بکار گیرد اما متاسفانه در صفری که به عراق داشتند انهایی که موقعیتشان را در خطر میدیند در یک برنامه حساب شده وی را برکنار که در بازگشت 5 صبح فهمید که بر کنار شده و همه تلاشش هیچ، گذشته از اینکه کارشان درست بوده یا خیر میخواهم عرض بکنم بیشترین مشکل این شرکت جابجایی مدیران هیئت مدیره به شکل غیر معقول و در ورای هر تغییر مدیریتی اشخاص رانتی بصورت اتوبوسی وارد اما دوباره پس از تغیر هئيت مدیره خروجی اتوبوسی ندارد حال حساب کنید در این چند بار چه تعدادی بی ربط وارد شدند (مشاور-کارمند-راننده -منشی) البته استخدام خوب است اما باید مرتبط و راهبردی باشد وقتی بار یه فضای کاری زیاد شود آیا ریزش صورت نخواهد گرفت ؟ مطمن باشید
تصمیمات و روشهای مدیریتی است که اثرش در لایه های پایینی به شکل بدی نمایان میشود.
تابناک عزیز
احسنت و هزار آفرین
در تایید شفاف سازی شما ، این را هم اضافه نماییم که جامعه جهانی نفت و نفتکش و کشتیرانی ، همگی این ناوگان نفتکش ما را ملی میشناسند و به اعتبار ملی بودنش برایش اعتبار قائل هستند و اگر بدانند که مدیران کنونی این ناوگان از عنوان ملی فقط بعنوان یک نام و برند استفاده میکنند ، این عمل مدیران نفتکش را کلاهبرداری بین المللی لحاظ مینمایند و یک آبرو ریزی بزرگ در جامعه جهانی برای حاکمیت و دولت و ملت ایران بوقوع خواهد پیوست ...
همچنین ، تاسف بسیار بزرگتر اینکه دستگاه های حاکمیتی مثل سازمان بنادر و دریانوردی در انجام وظیفه ذاتی خود مبنی بر صیانت از حقوق حاکمیتی و حراست از حیثیت و شرافت و منافع ملی در خصوص شرکت ملی نفتکش ( که مدیرانش به صراحت اعلام نموده اند ملی نیست !! ) نتنها کوتاهی و قصور مینمایند بلکه حمایت و همراهی هم مینمایند .همچنین ، هزینه مادی پرچم مصلحتی پاناما ، هر چه باشد خروج ارز از کشور و محروم نمودن دستگاه های ذیربط ملی خودمان از درآمد مشروع و حق طبیعی حاکمیتی ، یعنی خیانت ملی است ...‌‌
تابناک ....!! دستت را می بوسم ...‌!!
انشاالله که حادثه بسیار تلخ سانچی باعث شود دستهای خلاف و خیانت از آین نوع اموال و سرمایه های مادی و معنوی ملی برای همیشه کوتاه گردد ، و آبروی رفته از کشور دو باره به کشور بازگردد ...انشاالله
تابناک عزیز
کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز در وضعیتی مشابه و حتی بدتر از شرکت ملی نفتکش قرار دارد و با پرچم مصلحتی ‌‌!! و نام و بارنامه جمهوری اسلامی ایران !! در اقصی نقاط جهان کاسبی خصولتی میکند !! و وای برآن روزی که گندش در آید و آبرو و حیثیت ملی ما در جهان از بین برود ....!
هیچ جای دنیا ، با اموال و حیثیت ملی پرچم مصلحتی ( بهتره بگوییم زیر آبی مالی خرد و بی ارزش در ابعاد ملی ) نمیزنند ...!!
حتی ، شرکتهای کشتیرانی خصوصی و صاحب برند و اعتبار جهانی ، مثل مرسک و امثالهم ابدا پرچم مصلحتی استفاده نمی کنند و حفظ ارزش می کنند ..!!
سلام و تشکر از تابناک
لطفا مقاله ی پخته ی اولی را به سمت بگو مگو و بکش بکش سوق ندهید،
در مقاله ی اول به خوبی به عدم شفافیت و حیاط خلوت بودن مجموعه اشاره گردید، کارکنان این شرکت بعد از جدایی از شرکت نفت، تحت عنوان شاگرد قنادی بیمه شده اند، چون عنوان شغلی در تامین اجتماعی تعریف نشده بود و هنوزم نشده،
شرکت های بزرگی بصورت صوری از کنار این شرکت زاییده شده است و بدون رقابت و نظارتی مسئول تامین لوازم،مواد غذایی از امارات، سوخت و جذب نیرو و... شده است.
عموما این شرکتها بصورت اختصاصی و دلال بازی در جهت تامین نیازهای شرکت کار می کنند!
در ساختمان شماره یک گران قیمت ترین ماشین ها را خواهید یافت...
این شرکت و پتروشیمی ها در شرایطی به وزارت رفاه و تامین اجتماعی انتقال یافته است که کاملا غیر مرتبط و نا اشنا با نفت هستند،
تحقیق و تفحص از شرکت نفتکش و مدیریت عنکبوت گونه ی ان را ادامه دهید
لطفا این پیام را منتشر نکنید.
عملا هیچ چیز ملی نیست چرا از کلمه ملی پز میدهید؟؟؟؟
باسلام به سردبیر محترم . همانطور که چند وقت پیش طی مطلبی که از طرف روابط عمومی شرکت نفتکش در سایت خبری تابناک چاپ گردیده بود دلایل تغیر پرچم و وب سایت توضیحاتی دادند که در این مورد مسئله فنی و کاربردی و در راستای حفظ منافع ملی بوده و به هم وطنان پیشنهاد میکنم در این شرایط بهترین کار صورت گرفته بود و هرچه بیشتر مو ضوع را باز تر کنیم قطعا سود نخواهیم کرد
این خصولتی سازی دو چیز رو تو این مملکت نابود کرد؛ اول اقتصاد و دوم تعهد رو.
به اسم خصوصی سازی تولید رو نابود کردن و ایران رو تبدیل کردن به یک کشور صادر کننده مواد خام و وارد کننده کالای مصرفی.
عذر بدتر از گناه
آقاجان این که نشد خصوصی سازی
از این جیب دولت به اون جیب دولت
خصوصی یعنی مایکروسافت ، فیسبوک ، دایملر کراسلر ، GMC ، اپل .. . . . نه شماها
خجالت خوب چیزیه
تابناک عزیز
عجیبه که حتی برای امور خرد و جزیی کشور ، مجلس شورای اسلامی روزها و بعضا ماهها وقت میگذاره و شورای نگهبان هم برای بررسی و تایید مصوباتش به همچنین ...
اما ، امور و ارقام درشت و جندین میلیارد دلاری منابع و منافع ملی بدست چند نفر منصوبین خاص و رابطه دار و غیر حرفه ای در دستگاه های خصولتی تعیین تکلیف میشه و ظاهرا ، قرار هم نیست هیچکس مطلع بشه که این آقایون چه میکنند ...!!!
با این وضعیت دنبال ایرادات اقتصاد کشور هم میگردیم ..!!
جل الخالق ...!!
باسلام به سر دبیر محترم خدمت شما عرض کنم که چند وقت پیش جناب وزیر محترم کار و تعاون بخشنامه ای چند صفحه ای به تمام شرکتهای زیر مجموعه فرستاده بودن با مضنون رعایت شایسته سالاری و این امر را تاکید کرده بودند ، خواستم از جناب ایشان سوال کنم صرف فرستادن بخشنامه بدون پیگیری کارساز چه نتایجی خواهد داشت منظورم را با نقل یک ماجرای واقعی که برایم اتفاق افتاده نتیجه چنین بخشنامه ها را روشنتر میسازم.

چند سال پیش برای زیارت یکی از امامزادها در دامنه کوهی رفتیم معمولا زوار برای ادای نظر خودشان در آنجا گوسفندی خریداری میکردند و گوشتش را در صورت فرصت خودشان بین زوار پخش میکردند و در غیر این صورت به خود قصاب میسپاردند که این کار را انجام دهد . در این بین ما شاهد بودیم که یکی از این زوارها بدلیل ذیق وقت از قصابی خواست گوسفندی را ذبح و گوشتش را تقسیم کند پولش را هم دریافت کرده بود ، حال حدس بزنید چه اتفاقی افتاد ؟ برای ما این موضوع جالب شد و تصمیم گرفتیم قضیه را دنبال کنیم دیدم که جناب قصاب به همراه چند قصاب دیگر گوشت را بین خود تقصیم میکنند و از صحبت هایشان اینطور فهمیدم که این قرارشان هست که هروقت چنین موردی پیش آید چگونه گوشت را بین خود تقسیم کنند و ناگهان متوجه حضورمان شدند و شروع کردند دلایل مختلف آوردن !!!!!!
بله درست میفرمایید خصوصی نیست و این اقایی هم که از طرف شرکت رییس روابط عمومی هست هیچ اطلاعی نداره و بازنشسته وزارت خارجه هست و 2 شغله هست اقای دولت ابادی.هر کی جای ایشون باشه ماهی 14 میلیون بگیره به عنوان شرکت خصوصی 100 درصد دفاع می کند از خصوصی بودن و اطلاعی از مقررات نفت و نفتکش نداره .تو سانحه سانچی دولت وقتی پای کار امد چون شرکت دولتی هست و وزیر رفت چین چون شرکت دولتی هست واسه شرکت خصوصی که اینکارها را نمیکنند.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار