صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آخرین اخبار از پرونده آتش سوزی باشگاه پرسپولیس

کد خبر: ۷۵۲۰۱۹
| |
5389 بازدید

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پلیس با جدیت پیگیر پرونده آتش سوزی باشگاه پرسپولیس و روزنامه خبر ورزشی است و در این باره اطلاعات مناسبی را نیز کسب کرده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سردار رحیمی، فرمانده انتظامی تهران بزرگ در خصوص پرونده آتش زدن درب ساختمان باشگاه پرسپولیس و روزنامه خبر ورزشی اظهار کرد: پلیس با جدیت پیگیر این پرونده است و در این زمینه به اطلاعات مناسبی هم دست یافته است.

وی افزود: عاملان آتش زدن درب ساختمان باشگاه پرسپولیس و روزنامه خبر ورزشی هنوز شناسایی نشدند و پلیس به دنبال شناسایی و دستگیری مجرمان این پرونده است.

گفتنی است؛ یکشنبه (۵ آذرماه سال جاری) حوالی ساعت ۱۱ شب افرادی در مقابل ساختمان باشگاه پرسپولیس با ریختن بنزین به روی زمین اقدام به روشن کردن آتش کردند، البته بعد از این اتفاق چند روز بعد یعنی در سه شنبه (هفتم آذرماه) درب ساختمان روزنامه خبر ورزشی را به آتش کشیدند و در هر دو مورد مجرمان متواری شدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار