صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اسفراین دو بار لرزید

کد خبر: ۷۴۵۰۱۱
| |
3924 بازدید

زلزله‌ای به بزرگی ۳.۵ ریشتر بامداد سه‌شنبه اسفراین در خراسان شمالی را لرزاند و به فاصله چند دقیقه زلزله ای دیگر با قدرت ۳.۸ ریشتر در این محل رخ داد.

به گزارش مهر، اولین زمین‌لرزه به بزرگی ۳.۵ ریشتر، سه‌شنبه ۱۶ آبان ماه جاری و در ساعت ۴۳ دقیقه بامداد، حوالی اسفراین در خراسان شمالی به وقوع پیوست.

بر اساس این گزارش به فاصله چند دقیقه و در ساعت ۱ و ۱۰ دقیقه بامداد، دومین زمین لرزه با قدرت ۳.۸ ریشتر اسفراین را لرزاند.

مرکز لرزه‌نگاری کشور وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران محل وقوع هر دو زمین‌لرزه را در ۲۳ کیلومتری اسفراین و در عمق ۸ کیلومتری زمین گزارش کرده است.

این گزارش حاکی است؛ زلزله ۳.۵ ریشتری اسفراین در طول جغرافیایی ۵۷.۲۷ و عرض جغرافیایی ۳۶.۹۸ و زلزله ۳.۸ ریشتری در طول جغرافیایی ۵۷.۲۸ و عرض جغرافیایی ۳۶.۹۷ رخ داده است.

خراسان شمالی ازجمله استان‌های زلزله‌خیز کشور است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار