صفحه خبر لوگوبالا تابناک

جلوگیری از ورود برخی خبرنگاران به کاخ سفید

کد خبر: ۶۷۰۹۸۴
| |
4065 بازدید
رسانه‌های آمریکایی می‌گویند که کاخ سفید بدون هیچ توضیحی از ورود برخی خبرنگاران به نشست خبری سخنگوی دولت جلوگیری کرده است.

به گزارش فارس، رسانه های خبری آمریکایی می‌گویند که کاخ سفید از ورود خبرنگار این شبکه به همراه خبرنگار نیویورک تایمز، پایگاه خبری پولیتیکو، بازفید و لس آنجلس تایمز به نشست خبری سخنگوی دولت جلوگیری کرده است.

وی در ادامه افزود که خبرنگاران خبرگزاری آسوشیتدپرس و مجله تایم نیز به دنبال این مساله نشست خبری سخنگوی کاخ سفید را تحریم کردند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا از زمانی که روی کار آمده است بعضی از شبکه‌ها و روزنامه‌های این کشور را به انتشار اخبار دروغ و جعلی متهم کرده است و چندین بار با خبرنگاران این شبکه‌ها از جمله شبکه سی ان ان درگیری لفظی پیدا کرده است.

براساس این گزارش، کاخ سفید درباره علت این اقدام خود هیچ توضیحی ارائه نکرده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان