عامل قتل پدر و پسر ایرانشهری دستگیر شد
کد خبر: ۶۵۵۷۴۹
| | 6635 بازدید
فرمانده انتظامی ایرانشهر گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی عامل قتل پدر و پسری اهل این شهرستان شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ دوستعلی جلیلیان روز سه شنبه اظهار داشت: کارآگاهان پلیس آگاهی ایرانشهر در تاریخ پنجم دی از قتل پدری 45 ساله و فرزند 23 ساله اش بر اثر اصابت گلوله توسط سرنشینان یک دستگاه پژو 405 با خبر شدند.
وی افزود: مقتولان در هنگام قتل با یک دستگاه پراید در خیابان کارگر این شهرستان در حال تردد بودند.
فرمانده انتظامی ایرانشهر گفت: کارآگاهان پلیس در تعاقب پایش های تخصصی و میدانی، سرنخ هایی از دخالت یک فرد سابقه دار در این جرم به دست آوردند.
سرهنگ جلیلیان افزود: پس از چندین روز اقدامات فنی شبانه روزی، کارآگاهان پلیس شب گذشته یکی از ضاربان را شناسایی و در منزلی در شهرستان ایرانشهر دستگیر کردند.
وی با اشاره به اینکه فرد دستگیر شده 42 سال سن دارد گفت: ماموران پلیس در بازرسی از محل سکونت وی یک دستگاه پژو 405 که تحت تعقیب مراجع قضایی تهران بود را کشف کردند.
وی اظهار داشت: این متهم حرفه ای در تحقیقات تخصصی کارآگاهان پلیس به ارتکاب این قتل با همکاری 2 نفر دیگر اعتراف و انگیزه خود از ارتکاب این جرم را دخالت این فرد در قتل یکی از بستگانش در بهار سال گذشته عنوان کرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



