صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پورمحمدی:حکم اعدام بابک زنجانی دقیق است

کد خبر: ۶۴۶۶۰۳
| |
5810 بازدید
وزیر دادگستری با بیان اینکه حکم اعدام زنجانی حکم دقیقی است، گفت: با اعدام وی پرونده فساد نفتی بسته نمی‌شود.

به گزارش خانه ملت، مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری، در خصوص حکم اعدام بابک زنجانی، متهم ردیف اول پرنده فساد نفتی، اظهار داشت: با حکم اعدام پرونده فساد نفتی بسته نخواهد شد.

وی ادامه داد: حکمی که دیوان عالی داده، حکم دقیقی است و سخنگوی قوه قضاییه توضیح خواهد داد، امیدواریم حکم دقیق پیگیری شود و اموال کشور از دست نرود.

عضو کابینه دولت یازدهم با اشاره به تمدید قانون تحریم ها داماتو در کنگره و سنای آمریکا گفت: از قدرت تاثیرگذاری جهانی آمریکا کاسته شده است، ما با تمام انرژی از حقوقمان در برابر آمریکا  دفاع خواهیم کرد، از هیچ حقی نمی گذریم و نگران هم نیستیم.

پورمحمدی تاکید کرد: تا دیروز آمریکا از قول جامعه جهانی با ما صحبت می کرد اما امروز جامعه جهانی با ماست. امروز می توانیم صدای جامعه جهانی را علیه آمریکا مطرح کنیم.

وی اظهار داشت: ایران در موضع برتر و مشروع جهانی قرار دارد چرا که  به ضوابط و پیمان ها عمل کرده و این آمریکا است که باید پاسخ دهد چرا پیمان شکنی می‌کند .

وزیر دادگستری با بیان اینکه ملت ایران در جایگاه ممتازی قرار گرفته است، گفت: برجام سند خوبی برای احتجاج، استدلال و پیگیری حقوق مشروع ملت بزرگ ایران است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟