صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

واشنگتن: ما خریدار آب سنگین ایران نیستیم

کد خبر: ۶۴۲۶۱۱
| |
4549 بازدید
واشنگتن: ما خریدار آب سنگین ایران نیستیمسخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به خبر ارسال 11 تن آب سنگین ایران به عمان برای فروش در بازارهای بین‌المللی گفت که آمریکا خریدار این محصول هسته‌ای نیست.
 
به گزارش فارس، «جان کربی» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به خبر ارسال 11 تن آب سنگین ایران به عمان برای فروش در بازارهای بین‌المللی گفت که آمریکا خریدار این محصول هسته‌ای نیست.
 
چند روز پیش منابع روزنامه واشنگتن پست از ارسال آب سنگین ایران به عمان خبر داده بودند و سازمان انرژی اتمی هم چندی بعد آن را تأیید کرد.
 
کربی در واکنش به سوالی در خصوص اطلاع از هویت خریدار این محصول ایرانی گفت: «نمی‌دانم خریدار آن کیست ... تا جایی که می دانم، آمریکا در آینده نزدیک قصد خرید آب سنگین ایران را ندارد.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا