ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تکلیف اکثریت و اقلیت مجلس دهم مشخص شد

منتخب مردم مشهد در مجلس دهم، گفت: علی‌رغم فضاسازی‌های رسانه‌های اصلاح‌طلب، نشست دو فراکسیون فراگیر و امید نشان داد که چه گروهی در مجلس دهم در اکثریت هستند.
کد خبر: ۵۸۷۰۱۶
| |
15603 بازدید
منتخب مردم مشهد در مجلس دهم، گفت: علی‌رغم فضاسازی‌های رسانه‌های اصلاح‌طلب، نشست دو فراکسیون فراگیر و امید نشان داد که چه گروهی در مجلس دهم در اکثریت هستند.

جواد کریمی قدوسی منتخب مردم مشهد در مجلس دهم در گفت‌وگو با فارس، گفت: علی‌رغم فضاسازی‌های رسانه‌های اصلاح‌طلب مبنی بر اینکه اصلاح‌طلبان در مجلس دهم در اکثریت خواهند بود، نشست امروز دو فراکسیون فراگیر و امید نشان داد اعضای فراکسیون فراگیر در مجلس آینده در اکثریت خواهند بود.

وی افزود: از نشست امروز فراکسیون فراگیر می‌توان این تلقی را داشت که اعضا نسبت به ریاست علی لاریجانی بر مجلس دهم، اقبال دارند.

منتخب مردم مشهد در مجلس دهم، اظهار داشت: در شرایط فعلی تنها گزینه مطرح اصولگرایان برای ریاست مجلس آینده آقای لاریجانی است و صحبتی مبنی بر اینکه فرد دیگری خود را نامزد کند، مطرح نیست.

قدوسی در پایان خاطرنشان کرد: اگرچه ممکن است برخی افراد برای ریاست مجلس آینده نامزد شوند، اما اقبال اکثریت با رئیس فعلی مجلس است و در مورد سایر اعضای هیأت رئیسه نیز شور و مشورت در حال انجام است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟