صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرواز تهران ـ بوشهر در شیراز نشست

به علت پدیده مه گرفتگی و کاهش میزان دید به 100 متر در فرودگاه بوشهر، هواپیمای پرواز ساعت 8:05 روز پنجشنبه تهران به بوشهر در فرودگاه شیراز به زمین نشست.
کد خبر: ۵۶۰۸۰۳
| |
7868 بازدید

مدیرکل فرودگاه های استان بوشهر گفت: به علت پدیده مه گرفتگی و کاهش میزان دید به 100 متر در فرودگاه بوشهر، هواپیمای پرواز ساعت 8:05 روز پنجشنبه تهران به بوشهر در فرودگاه شیراز به زمین نشست.

به گزارش ایرنا، عباس محمدی درگفت و گو با ایرنا اظهارداشت: دید مورد نیاز برای پرواز هواپیما هزار و 200 متر است و با توجه به بهبود شرایط جوی این پرواز تا دقایقی دیگر از فرودگاه شیراز به سمت بوشهر انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: با تاخیر ایجاد شده پرواز ساعت 9 بوشهر- تهران نیز با یک تا یک و نیم ساعت تاخیر انجام می شود.
محمدی اضافه کرد: این پرواز متعلق به شرکت ایران ایر و به شماره 407 است.

فرودگاه بین المللی بوشهر به دلیل نداشتن سیستم کمک ناوبری پیشرفته همواره در مواقع مه گرفتگی و گرد وخاک با لغو و تاخیر پرواز روبرو می شود

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار