صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اهدای عضو، آخرین درس معلم زرین دشتی

کد خبر: ۴۹۶۲۰۳
| |
8061 بازدید
مرحوم ابوالقاسم راستگو فرهنگی اهل روستای دره شور زرین دشت که در زمان حیاتش فرم اهدا عضو را تکمیل کرده بود ساعاتی پیش در بخش پیوند بیمارستان نمازی شیراز تحت عمل جراحی قرارگرفت و اعضای بدن خود را به بیماران نیازمندی که مدتها با مرگ دست و پنجه نرم می کردند حیاتی دوباره بخشید.

به گزارش داراب آنلاین، امروز خون سرخ این معلم که 23 سال دانش آموزان را تعلیم داد در بدن نیازمندان جاریست، کلیه های "ابولقاسم" در بدن دو خانم 29 و 28 ساله، کبدش در بدن خانمی 42ساله و نسوج وی در بدن چندین بیمارسوختگی بکارگیری شده است.

مرحوم "ابوالقاسم راستگو" روز گذشته پس از تایید پزشکان مبنی بر مرگ مغزی، با رضایت خانواده جهت پیوند اعضا به بیمارستان نمازی شیراز اعزام شد که ساعاتی پیش اعضای وی به نیازمندان پیوند شد.

در آستانه گرامیداشت مقام معلم، سایت داراب آنلاین ضمن تسلیت به جامعه فرهنگی شهرستان برای خانواده  این معلم فداکار از خداوند منان آرزوی صبر دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار