صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فتوای روحانی عربستانی درباره چت آنلاین

یک روحانی بلندپایه عربستانی چت آنلاین بین زن و مرد را حرام اعلام کرد.
کد خبر: ۴۰۵۸۰۷
| |
13205 بازدید

 روزنامه عربستانی الاقتصادیه در گزارشی عنوان کرد که شیخ عبدالله المطلق گفته است چت کردن زن و مرد در رسانه‌های اجتماعی مصداق "خلوت" را دارد که به موقعیتی گفته می‌شود که زن و مرد نامحرم در یک مکان با هم تنها هستند.

به گزارش ایسنا، وی که در یک شبکه رادیویی محلی سخن می‌گفت، افزود: وقتی یک زن با یک مرد نامحرم سخن می‌گوید شیطان حضور پیدا می‌کند و به همین دلیل آن زن نباید با آن مرد حرف بزند، حتی اگر این مکالمه با هدف راهنمایی و دریافت توصیه باشد.

این سخنان در اینترنت به ویژه شبکه‌های اجتماعی عربستان واکنش‌های مختلفی را به همراه داشته است و در حالیکه برخی ازاین اظهارات دفاع کرده‌اند برخی دیگر نیز آن را به شدت محکوم می‌کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟