صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

راهپیمایی سلفی‌های علیه جام جهانی

فعالان شبکه های اجتماعی در لیبی، این روزها فراخوان راهپیمایی سواره علیه مسابقات جام جهانی برزیل را که سلفی‌های افراطی مبتکر آن هستند، دست به دست می کنند.
کد خبر: ۴۰۳۱۲۰
| |
7185 بازدید
فعالان شبکه های اجتماعی در لیبی، این روزها فراخوان راهپیمایی سواره علیه مسابقات جام جهانی برزیل را که سلفی‌های افراطی مبتکر آن هستند، دست به دست می کنند.

به گزارش العالم، در این فراخوان که خاستگاه آن شهر طرابلس پایتخت لیبی است؛ از سلفی ها خواسته شده با موتور سیکلت و خودرو، علیه جام جهانی راهپیمایی کنند و به جای برافراشتن پرچم برزیل و آلمان، پرچم اسلام (!) را برافرازند.

در شعار این فراخوان - که به صورت الکترونیکی و پوسترهای کاغذی نیز منتشر شده- آمده است:" نه برزیل، نه آلمان... پرچم اسلام پرچم ماست".

فراخوان راهپیمایی سواره علیه جام جهانی در طرابلس لیبی

این در حالی است که تیم ملی فوتبال لیبی تاکنون هیچگاه به مسابقات نهایی جام جهانی راه نیافته است، اما تندروی این گروه تا جایی پیش رفته که حتی صحبت کردن از رخدادهای ورزشی را هم خوش ندارند.

به نوشته منابع خبری، پایتخت لیبی این روزها تحت تاثیر مسابقات جام جهانی قرار گرفته، به طوری که جوانها پرچم کشورهای شرکت کننده در این مسابقات را بالا می گیرند و همین امر موجب خشم گروه های افراطی شده است.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟