صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محاکمه مبارک و پسرانش به فردا موکول شد

کد خبر: ۳۹۶۰۳۶
| |
3066 بازدید

محاکمه مبارک و پسرانش به فردا موکول شد.

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری مصراوی، دادگاه جنایی قاهره که در آکادمی پلیس برگزار شد، تصمیم گرفت که محاکمه مبارک، علاء و جمال و العادلی به فردا موکول شود.

بر اساس این گزارش، جلسه فردا به استماع دفاعیات سرلشگر «احمد محمد رمزی عبد الرشید» معاون وزیر کشور اسبق در بخش امنیت مرکزی به عنوان متهم ششم این پرونده اختصاص خواهد داشت.
مبارک، علاء و جمال، حبیب العادلی و 6 تن از معاونان وی به اتهام قتل تظاهرات‌کنندگان در جریان انقلاب 25 ژانویه محاکمه می‌شوند و محاکمه این افراد در رسانه‌های خبری به «محاکمه قرن» معروف شده است.

همچنین مبارک و پسرانش علاء و جمال به همراه «حسین سالم» بازرگان مصری در پرونده جرایم مربوط به فساد مالی، سوء استفاده از منصب، حیف و میل بیت‌المال، صادرات گاز مصر به اسرائیل با قیمت بسیار پائین تحت محاکمه هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟