صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آخرین پیش‌بینی وضعیت آب و هوای کشور

کد خبر: ۳۹۵۵۶۲
| |
9125 بازدید

امین حسین نقشینه، کارشناس مستقر در سازمان هواشناسی در خصوص وضعیت آب و هوای کشور طی روزهای آینده افزود: امروز "پنجشنبه چهارم اردیبهشت ماه 93" در برخی مناطق سواحل شرقی دریای خزر، دامنه های شرقی البرز، شمال شرق، شرق و ارتفاعات جنوب شرق کشور افزایش ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش بینی می شود .

نقشینه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بتدریج از اوایل وقت فردا از مقدار ابرها در این مناطق کاسته شده و همچنین فردا در غالب مناطق کشور آسمان کمی تا نیمه ابری پیش بینی می شود.

کارشناس هواشناسی تصریح کرد: از اواسط وقت روز شنبه در برخی مناطق شمال غرب، غرب و دامنه های مرکزی البرز افزایش ابر، بارش پراکنده و وزش باد پیش بینی می شود.

نقشینه با اشاره به وضعیت آب و هوای تهران طی روزهای آینده گفت: آسمان تهران امروز، کمی ابری همراه با وزش باد در ارتفاعات ابری با احتمال بارش و فردا، صاف دربعدازظهر رشدابردرارتفاعات و روز شنبه، کمی ابری دربعدازظهر افزایش ابر واحتمال بارش پراکنده پیش بینی می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار