صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اخاذی با پوشش زنانه

متهم که جواني 31 ساله و معتاد است، در تحقيقات به عمل آمده در کلانتري اعتراف کرد برای تامين پول مواد خود، با پوشش زنانه دست به اخاذی زده است.
کد خبر: ۱۶۱۹۶۷
| |
4666 بازدید
وطن امروز: مرد معتادي که قصد داشت در پوشش زنانه اخاذي کند، با هوشياري ماموران کلانتري 11 شهرستان سنقر استان کرمانشاه دستگير شد.

ماموران گشت کلانتري 11 شهرستان سنقر استان کرمانشاه، حين گشتزني در سطح شهر به رفتار و حرکات زني که با چادر مشکي در حال تردد بود مشکوک شدند اما زن جوان بلافاصله با مشاهده ماموران اقدام به فرار کرد.

بنا بر اين گزارش، سرانجام پس از مدتي تعقيب و گريز فرد مشکوک دستگير و با بررسي‌هاي به عمل آمده مشخص شد وي برخلاف پوشش زنانه خود، مرد است.

اين گزارش حاکي است، متهم که جواني 31 ساله و معتاد است، در تحقيقات به عمل آمده در کلانتري اعتراف کرد برای تامين پول مواد خود، با پوشش زنانه دست به اخاذی زده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟