صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

كشف مار بوآي 2متري در توالت زن بازنشسته

ماموران پليس «ورشو» نيز با كمك كارمندان باغ‌وحش منطقه اين خزنده غول پيكر را به دام انداخته و آن را به باغ وحش منتقل كردند.
کد خبر: ۱۲۱۱۸۹
| |
3650 بازدید

يك زن 73 ساله «لهستاني» هنگامي كه يك مار بوآي دو متري را درون توالت منزلش يافت، شوك‌زده شد.

به گزارش ايسنا، «پاول پتريو وسكي» سخنگوي پليس پايتخت لهستان در مصاحبه‌اي با رسانه‌هاي دولتي اين كشور، عنوان كرد: اين زن هنگامي كه در توالت منزلش بود، متوجه شد يك مار بوآي دو متري در كاسه توالت فرنگي منزلش چمبره‌زده است.

وي به شدت وحشت‌زده شده و در توالت را بست.

وي خاطر نشان كرد: اين زن بلافاصله با پليس تماس گرفت و از ما درخواست كمك كرد.

ماموران پليس «ورشو» نيز با كمك كارمندان باغ‌وحش منطقه اين خزنده غول پيكر را به دام انداخته و آن را به باغ وحش منتقل كردند.

به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، پليس لهستان هم اكنون در حال پيگيري اين مطلب است كه اين مار غول پيكر چگونه وارد توالت اين زن 73 شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...